.

Виж резултатите на анкетата: Е...?

Гласували
349. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вярвам

206 59,03%
  • Не вярвам

143 40,97%
Отговор в тема
Страница 17 от 24 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 579
    Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    Някои хора не правят разлика между Бог и Дядо Коледа...както и да е..
    И каква е разликата ... в едното вярват децата , а в другото хората несигурни в себе си...
    Искаш да кажеш сигурни в себе си. Щото е точно тъй. Атеистите да не изказват мнение за неща, които не разбират.
    Казах това , което исках да кажа. Несигурността те кара да търсиш някаква помощ , за да се почувстваш сигурен. Вярвайки в Бог си въобразяваш ,че той би могъл да ти даде това , от което се нуждаеш , а именно тази сигурност , породена от нереални и въображаеми неща ...
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Не вярвам в Бог ! Един въпрос към вярващите: "Бог" помага ли ви/откликва ли на молитвите ви ?

Вярвам в Бог до някъква степен .... Ама малко не ми се струва истинско и за това не вярвам
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Цитирай Първоначално написано от CeLyVka
    Не вярвам в Бог ! Един въпрос към вярващите: "Бог" помага ли ви/откликва ли на молитвите ви ?
    Да.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от CeLyVka
    Да.
    И с какво ти е помогнал, че ми стана интересно

Аз вярвам!
    To be yourself is all that you can do...

Град
    тук таме
    Праща му невидима енергия....о Анакине,сине божи....кънтрол дъ форс
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Цитирай Първоначално написано от k`man
    Плаща ми наема. Проблем?

Цитирай Първоначално написано от k`man
    ахахха сигурно това ще е

К'во сте се зарибили всички с тия енергии, бе?

Казах вече, плаща ми наема.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    К'во сте се зарибили всички с тия енергии, бе?

Казах вече, плаща ми наема.

Извинявай за въпроса, ноооо ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ?

и аз вярвам

Град
    София България,Маями,Лимасол-Кипър
    Да .

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Преди не, но сега ДА! Още от началото на тази година преминах през много трудности и започнах да се моля и станаха много странни неща. В последно време за каквото и да се помоля, всичко се сбъдва, чак леко е плашещо.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

НЕ... Не знам защо но винаги съм мислела и продължавам да мисля , че това са пълни глупости. ( С извинение към вярващите )

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Не вярвам че син който изнасилва майка си, за да бъде роден с цел линчуването си което да потуши гнева му, породен от факта че хората които е създал смотани са смотани е достоен за название по-различно от олигофрен. Освен това от всички религиозни книги няма и един грам вярна история, наука или предсказания. Защо аз или който и да е трябва да вярваме в "бог" според когото проказа се лекува като убиеш птица, натопиш друга птица в кръвта ѝ и я използваш като парцал с който да пръскаш прокажения, изкъпеш се и после си сложиш агнешка кръв в ухото и палеца и после да ти се изсипе останалата кофа с кръв върху главата???
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Не вярвам че син който изнасилва майка си, за да бъде роден с цел линчуването си което да потуши гнева му, породен от факта че хората които е създал смотани са смотани е достоен за название по-различно от олигофрен. Освен това от всички религиозни книги няма и един грам вярна история, наука или предсказания. Защо аз или който и да е трябва да вярваме в "бог" според когото проказа се лекува като убиеш птица, натопиш друга птица в кръвта ѝ и я използваш като парцал с който да пръскаш прокажения, изкъпеш се и после си сложиш агнешка кръв в ухото и палеца и после да ти се изсипе останалата кофа с кръв върху главата???
    Направи един IQ тест и ако накрая ти се покаже трицифрено число аз си режа главата....

Това което говориш е също толкова изопачено, колко като циганина на кражбата казва взимане на заем!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Бог!?
    Като не съм го видяла или не съм го пипнала значи го няма! xD
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от "kadishona
    Това което говориш е също толкова изопачено, колко като циганина на кражбата казва взимане на заем!
    5и свещеникът да заповяда да заколят едното птиче в пръстен съд над текуща вода.

6После да вземе живото птиче, кедровото дърво, червената вълна и исопа и да натопи тях и живото птиче в кръвта на закланото над текущата вода птиче;

7и седем пъти да поръси очищаемия от проказата и да го обяви за чист, а да пусне живото птиче на полето.

...

14После свещеникът да вземе от кръвта на приноса за престъпление, и свещеникът да я тури на края на дясното ухо на очищаемия, на палеца на дясната му ръка, и на палеца на дясната му нога.

16и свещеникът да натопи десния си пръст в маслото, което има в лявата си длан, и с пръста си седем пъти да поръси от маслото пред Господа;

17и от останалото масло, което има в дланта си, свещеникът да тури края на дясното ухо на очищаемия, на палеца на дясната му ръка, и на палеца на дясната му нога, върху кръвта на приноса за престъпление;

18а останалото масло, което е в дланта на свещеника, да тури на главата на очищаемия, и свещеникът да направи умилостивение за него пред Господа.

или за по-просто левит 14:2 до 52 и ако обичаш преди да ми казваш че изпопачавам нещо си прочети маймунската приказка или просто кажи че греша или изопачавам, или директно лъжа защото *.....* а не само да ми сипеш разни празни и необосновани обвинения. не за друго, просто изглежда че казвам вярни неща които не ти харесват но не можеш да обориш никак

ПП правил съм 3-4 теста (1-2 от сайтове одобрени от менса) от нета поне и ВИНАГИ са ми давали резултат около 115-120

@gandalfepi4: Между "Вярвам в Бог (= някаква висша сила)" и "Вярвам в идиотщините, написани преди безсрамно много време в Библията" има малка разлика.
    Аз не вярвам. Не вярвам, че Разумът е в началото, защото Разумът е комплексен, съставен от по-прости елементи. Не можеш в началото да имаш къща, ако преди това не си имал тухли, нали?

@gandalfepi4: Между "Вярвам в Бог (= някаква висша сила)" и "Вярвам в идиотщините, написани преди безсрамно много време в Библията" има малка разлика.
    Аз не вярвам. Не вярвам, че Разумът е в началото, защото Разумът е комплексен, съставен от по-прости елементи. Не можеш в началото да имаш къща, ако преди това не си имал тухли, нали?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Това е само ако вярваш, че всяко нещо има начло и край..т.е. че времето е общовалидно

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Разбира се,че вярвам..
    Който не вярва да помисли малко за к'во е на тоя свят и за к'во се бори...
    Все пак всеки си избира в к'во да вярва...

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Разбира се,че вярвам..
    Който не вярва да помисли малко за к'во е на тоя свят и за к'во се бори...
    Все пак всеки си избира в к'во да вярва...
    Мисля че единственият почтен, смел и уважителен избор е истината НЕЗАВИСИМО каква е тя.

Ако се даде поне едно доказателство за някъв бог ще вярвам, но за момента има само книжки пълни с глупости и хора които си режат пишките в тяхно име, а това не е много благородна кауза за "борба" и "смисъл", както ти каза.

Мега фен Аватара на ZipFail
    gandalfepi4, християнството и исляма не са единствените религии, отново правиш генерализирани изводи от частни случаи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си