- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против продажбата на пиротехнически средства.....
....по сергии на улиците ? Мнения, възражения ? Предложения ?
Аз лично смятам че повечето хора сами са си виновни за инцидентите и смятам за редно да се продават навсякъде по прзниците, защото се обезмисля да биеш път през половин София само за да отидеш до специализиран магазин....
Аз съм също ЗААА , въпреки , че бая съм си патила ...
Ако не е по сергийте...ще е под сергийте.Като всяко забранено нещо.Не съм против.И какво значи това ,че всеки си е виновен.
Че то никой не е застрахован.
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Да, никой не е застрахован, ама има и толкова умопобъркани индивиди, дето не знаеш как могат да се осакатят от една пиратка примерно. Но по принцип ако се внимава всичко би трябвало да е наред, така, че съм за...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
емм пследнта колед минхаме брз ткива неаш и пакй сатна якои
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ЗА!!За малките деца има родители които да ги контролират.А вече за големите деца положението е неспасяемо.Не се правете на смели като държите пиратката или там каквото и друго да е дълго време в ръка или други такива,нищо не доказвате само ще си ходите без пръсти!!! \
/
Mad
Против. Те са една от причините, поради които не харесвам Коледа и Нова година... "прекрасните" ми съседи ми проглушават ушите с гадните пиратки, въпреки че са си патили от тях доста пъти... кефя се на фоерверки и разни такива, но пиратките са ужасни![]()
Първоначално написано от hacshepsut
Ти като му дадеш 2лв за закуска знаеш ли го дали ще яде, или ще изприпка на първата сергия да ги даде за пиратки?
В квартала ми има едни малки гнусни и противни червеи (5-6 клас), които се сцепват да гърмят. И аз (както по принцип съм нервна, агресивна и нямам навика да сдържам емоциите си) на 2-3 пъти щях да им смачкам кофите, щото ме вбесяват! По цял ден 1 сюрия лапета гърмят! гррр.. ей затова съм против - създават излишни главоболия.
Да направят пиратки, които не гърмят! Тогава всичко ще е 6.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз на млади години бях такова лапе.Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
И сега много обичам да гърмя и ще се изнервя много ако ги забранят.
Първоначално написано от Lake_bodom
Имал си късмет, че не си срещал "кака" като мен, защото много бой си щял да ядеш.![]()
Като знам моя брат как съм му мачкала физиономията заради тия пиратки...
Собственост на Canis_Dirus
аз лично съм ЗА макар че съм на 14 и пак ме е страх
а тва че има някви тъпи хлапета които си провят на газари и държат пиратката в ръце на тях никоъ не им е виновен
Оо, голяма е гъзария. Аз като хвана пиратката и ходя тежко.Първоначално написано от gazar4e_bs
![]()