.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

незнам какъв точно е проблема

na 18 g sam imala sam vryzki.v momenta edno mom4e me zadqva no az nqkak si stoq na strana ot nego prosto za6toto ne iskam da zavisq ot nqkogo,zadu6ava me postoqnno kato mi pi6e (ot razli4ni gradove sme) vijdali sme se 4 pati.toi tvardi 4e o6te ot pyrvoq mig ne obi4a az n emu vqrvam.nqkoi hora s godini ne si kazvat "obi4am te" a toi o6te na 1 den mi go kaza ta kakto i da e
    problema e 4e az ne iskam da sam s nego moje bi iskam da sam sama,ne iskam da sam zavisima ot nikoi iskam da izlziam da se zabvavlqvam ne izdarjam kogato po4ne da pita kade sam i s koi sam i da me revnuva prosto pobesnqvam
    ne iskam da se obvyrzvam s nikloi tyrsq podhodq6tiq 4ovek i ne sam go namerila,ne iskam da se syrdi za 6tqlo i ne6tqlo iliza tova 4e ne sam si dignala telefona iskam da sam svobodna
    ps moje da smetnete temata za bezsmislena prosto neznam qvno takaf mi e haraktera 4e ne iskam da se zadylbo4avam mnogo i iskam da sam free
    kajete mi ??

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ще ти кажа само, че както си го написала без препинателни знаци и на шльокавица, стигнах само до половината...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Търново.... Велико Търново
    ъм ..... кажи му тфа което и на нас и си живей живота

Мега фен Аватара на koalka
    Просто му кажи да те остави на мира, няма да му обърнеш внимание и това е.Не, не може още от първия път да те обича, такива филми няма, залъгва се или той не знае какво.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кажи му да спре да ти държи сметка..

Животът е адът описан в Библията!

и аз много трудно вярвам на "обичам те" дори и да не го казвам просто си ми минава покрай ушите и изобщо не го смятам за нищо..., дори човек, който ми го е казал прекалено рано си е утрепал шансовете да го взема насериозно... относно теб...ми така и така сте си от различни градове... ако не искаш да го режеш хвани се с него, един път седмично да го виждаш все ще го изтраеш, а на всички останали проблеми с непрестанното търсене и следене къде си сама можеш да си намериш решение.... например: "защо не вдигна?" => "ми заспала съм" или "нз къде ми беше телефона" и просто проспускаш да му кажеш къде отиваш, а казваш, че ще лягаш и така...

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Цитирай Първоначално написано от lonesome
    и аз много трудно вярвам на "обичам те" дори и да не го казвам просто си ми минава покрай учите и изобщо не го смятам за нищо..., дори човек, който ми го е казал прекалено рано си е утрепал чансовете да го взема насериозно... относно теб...ми така и така сте си от различни градове... ако не искаш да го режеш хвани се с него, един път седмично да го виждаш все ще го изтраеш, а на всички останали проблеми с непрестанното търсене и следене къде си сама можеш да си намериш решение.... например: "защо не вдигна?" => "ми заспала съм" или "нз къде ми беше телефона" и просто проспускаш да му кажеш къде отиваш, а казваш, че ще лягаш и така...
    Това е гадно,но е праваа...
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Повече от фен
    Град
    Mars
    еми виж кво ти сама си написала че искаш да си свободна еми кажи му го и тва е аз не разбирам къде е точно проблема
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Кажи му го..Наистина не може още на парвия път да ти каже "обичам те"...както казаха и преди мен-или се залъгва или не знае какво е да обичаш!Но...кажи му го така както го каза и на нас.Задушава те или ти просто не искаш вразка?Поговорете си!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    еми виж кво ти сама си написала че искаш да си свободна еми кажи му го и тва е аз не разбирам къде е точно проблема
    +1
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    РЮАР

Re: незнам какъв точно е проблема

Aз п1к си мисля, че просто незнаеш какво искаш....нищо че си на 18..( може би искам да сам сама....можи не искам... ) изясни си сама на себе си какво точно искаш... и тогава направи следващата крачка в своя живот..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Най-лесно е да му кажеш това,което и на нас,ако е нормален човек ще те разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си