- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос от неопитни хора - помогнете,моля!!!
az ne6to ne razbrah za tvoq fr???
kak e za4enat taka -sas svirki li ima6 predvit???
az tova razbiram no dano da ne e taka za6toto e asurdno![]()
Така се изрази той...играли си били...абе не е имало полов акт -мисля, че е свършил на нея...или нещо такова.
Момиче не се излагаи!Се още не сам чул няко да е забременял от :P Но по твоята логика и от една проста целувкаможе да забременее
![]()
![]()
![]()
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli
Сигурна съм, че не ме лъже. И не съм казала, че е било само от целувка... за френда ми казах,че е свършил НА майка му!
Ти всъщност редовен цикъл ли имаш попринцип?
Защото ако не ти е редовен....възможно е да е от това,дори да те прескочи с 1 месец...Ако са минали 10 дни от "игричките"-направи си тест за бременностТова е начина за разсейване на всякакви съмнения.Иначе ако не си бременна,с нередовен цикъл,и мислиш да водиш редовен полов живот-или изчакай да ти е редовен цикъла(след време),или отиди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни,за да си сигурна
![]()
Priatelq ti moje i da ne te lyje... no moje bi maika mu go e izlygala kak e zabremenqla... zashtoto e napylno nevyzmojno da zabremeneesh taka... Dori da e svyrshil vyrhu neq ako ne e svyrshil v neq nqma kak da se zabremenee.. spermatozoidite jiveqt nqkolko sekundi samo v kislorodna sreda.. pyk i dori da jiveeha poveche nqma kak da se teleportirat do matkata i tq da zabremenee..Първоначално написано от debug_my_life
Имам редовен цикъл от 5 години. Не ми е прескачал нито месец. След като е свършил, бащата на приятеля ми е лизал маика му...така е станало - не от нищо!
Momiche.. dori da e stanalo taka... v koeto az oshte se symnqvam... tova e sluchai koito e 1 na 100000000000000... Uspokoi se!!!
Е вярно си е рядкост, но аз съм си притеснителна, а с майка си не съм говорила по темата...не ги разбирам нещата...аз и за това не мисля,че бях готова, той приятеля ми не ме е карал - сама поисках...
Mm.. ako ne mi vqrvash... i ako ne vqrvash na vsichki koito sa ti kazali che nqma mqsto za pritesnenie govori i s maika si...![]()
Вярвам виама проблема е,че имаше и няколко несигурни постове,които леко ме уплашиха...