- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво получихте за Коледа?
Е?
Вие сте казвайте!![]()
![]()
P.S- ВеСеЛа КоЛеДа![]()
nova mishchica i klaviaturchica![]()
vesela koleda na vs..
![]()
![]()
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Кецове...
абе и още няколко неща, ама т'ва е най-главното (:
What you give is what you get!
Първоначално написано от Mortificatiоn777
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
VW Golf GTI. Казах на татко че исках 14 цолови джанти, ама "не са за нашите пътища"
Другото яко беше...шоколад Milka Alpine milk chokolate HAZALNUTS![]()
шапка ->
екип ->
общо взето получих това за което не преставах да говоря![]()
I am what I am !!!
Портмоненце. Радвам му се като детенце - има 18 джоба, 15 отделения за кредитни карти и е червено.![]()
Цифров фотоапарат.. от кога го желаех...![]()
Горкия... няма да спре да прави снимки..
Иначе весела Коледа и от мен![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Аз много исках мама да ми вземе шоколадово яйце...и да го остави под елхата,както правеше предииии![]()
И като се събидих имах шоколадово яйце до леглото![]()
Mи преди Коледа ми направиха подаръка нашите. Купиха ми едно якенце, а днес ми оставиха под елхата парфюм и малко пари. Баба и дядо също ми оставиха пари.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Пинсета и шоколад![]()
а аз Mp3 плейър![]()
![]()
обаче немога да разбера как да си кача песни на плейърчето![]()
![]()
Парфюм и пари![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Най-прекрасният коледен подарък, имайки предвид, че не получавам по принцип... и от много специален човек.![]()
![]()
Мега култова и голяма чаша с прасета, плюшена играчка brown metal () иии уродлива картичка.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Епилатор, по-голяма карта с памет за фотоапарата и парфюм. Това си бях поръчала.
Иначе преди няколко дена бях и за дрешки и обувки.. които също броя към коледните подаръци.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Изкуствена вагина. Всъщност получих други неща, но ще ги върна и ще си купя изкуствена вагина!
Grumpy old madman
Естествената е гадна! Мирише!Първоначално написано от basson
![]()
Grumpy old madman
И аз! Заедно с калъфче и 1гигабайт памет!Първоначално написано от BallFace
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз пък получих Наргиле.. аз си го купих, ама мн исках.. и то малко.. исках мъничко и сладичкооо (sun) и DVD и парфюм.. наргилето и парфюма си ги бях купила да си ги подаря сама н себе си.. ама майка ми ми ги плати и ми ги сви до вчера, когато ми ги преподари хаха
и шоколади и книжка и така![]()