.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Въпрос от неопитни хора - помогнете,моля!!!

Здравейте! Нямам кого другиго да попитам, затова се обръщам към вас. С приятеля ми сме на 16 год и не сме имали сексуални партньoри до сега - и двамата сме девствени и много неопитни. Решихме да пробваме френска любов, защото мислим, че за другото ни е рано. Проблемът е там, че на мен ми закъснява този месец и искам да попитам дали причината може да е в това. Миналия месец след като ми прави френска любов, аз имах някакво кафеникаво течение. От тогава не ми е идвало. Искам да разбера дали има вероятност да забременея по този начин, в смисъл, че след като аз му правих се целувахме и тогава той на мен.Не е свършвал. Може би на някой да звучи глупаво, но ви моля за обективно мнение и факти. Благодаря.

Град
    Montana
    Shtom ne e svyrshil ne moje da si zabremenqla....
    pyk i vie ne ste pravili sex a samo freska lubov taka che tfa e izkliucheno ...
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

сперматозоидите загиват много бързо в кислородна среда, така че не се притеснявай, пък и не вярвам да забременееш от това. Успех с приятела ти и весели празници
    [img][/img]

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми тва е като да забременееш от свирка .... няма как да стане от френска да се забременее... е и тва не го бях чувал . . . поне си на 16 а не като една позната на 20години и питаше дали можеда се забременее от свирка ))) няма страшно човек се учи докато е жив
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Деца, моля образовайте се, преди да се пипате

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Интересното е, че първо действате, а после питате дали можете да забременеете или да хванете някоя болест.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pyrvo prochetete nqkoi neshta otnosno tova i togava pravete kakvoto ste reshili... Iskam da vi kaja che ot frenska lubov ne moje da se zabremenee nezavisimo dali e svyrshil ili ne... Spermatozoidite mogat da dostignat do matkata edinstveno po vaginalen pyt...

Явно не ме разбрахте правилно...Питах дали ако след това сме се целували и веднага тои ми е направил има вероятност? А и нищо не казахте за течението?

Мега фен
    Град
    Kazah ti che nqma nikakav ama nikakav shans!!! Samo po vaginalen pyt se zabremenqva.. ako vyobshte znaesh kakvo e tova.. Znaesh li?! A kakvo za tova techenie.. to nqma nishto obshto s bremenostta.. i prichinata da ti zakasnqva e savsem druga... i ima golqm shans da e ot pritesnenieto che moje da si imash bebche.. Spokoino!

Имали няква опасност от болести при този случай?

А може ли да се е скъсало нещо...в смисъл от това да е течението?

Освен ако приятеля ти не е мутирал и някъде из устата му има жлези , койтода произвеждат сперма , и приспособления, който да я "изтрелва" към вагината ти НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА СИ БРЕМЕННА .

Кажете сега за течението...да не пускам отделна тема

Мега фен
    Град
    Principno ima opastnost ot bolesti.. A otnosno techenieto... kakvo da se skysa... po tochno kak da se skysa... s ezika si li da go skysa.. i ako neshto se skysa vyobshte kak she poteche kafqvo.. zamislqsh li se vyrhu tova koeto pitash be momiche?!

Абе м0ми4е спри се бре... Те4ениет0, та те4ениет0... не м0жеш да забременееш при п0л0жение, 4е т0й д0ри не е свършил... А ина4е тук не сме лекари, за да ти кажем 0т какф0 е т0ва те4ение... Щ0м не се е п0явил0 пак, зна4и не е нещ0 фаталн0... Ак0 се п0яви пак, х0ди на лекар... Закъснява ти защ0т0 се притесняваш... Айде дишай и х0дете си упражнявайте устния френски с гаджет0 ти

Няма кво да псукаш отделна темаи ами да тичкаш при чичко гинеколог
    да каже какво ти има . Все пак тука може да сме сякакви , но не сме специалисти гинеколози , а да не говоря че това е толквао общо и по това нищо не може да се каже.

Ама кой знай за в бъдеще половината тук ще станат генеколози само от темите които се изписват ще научат занаята

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Бременна не си! Защо ти закъснява, незнам. Всъщност не си споменала колко дни ти закъснява. Ако ти закъснява много, предлагам да се консултираш с гинеколог.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от debug_my_life
    Явно не ме разбрахте правилно...Питах дали ако след това сме се целували и веднага тои ми е направил има вероятност? А и нищо не казахте за течението?
    Течението се появява ПОНЯКОГА около седмица преди цикъл.Може просто да си настинала....
    А иначе е НЕВЪЗМОЖНО да си забременяла,освен ако не си гълтала...дори тогава е малко вероятно.А щом той дори не е и свършвал....прави си сметка бе момиче

Само веднъж в историята е имало зачатие без полов контакт-непорочното зачатие на Дева Мария....
    Успокой се,чрез френска е НЕВЪЗМОЖНО да се забременее...
    Права си-явно за секс ви е доста рано...или преди да започнете да водите полов живот,се образовайте малко
    Успех

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    А иначе е НЕВЪЗМОЖНО да си забременяла,освен ако не си гълтала...дори тогава е малко вероятно
    Ти чу ли се кфо каза?

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    А иначе е НЕВЪЗМОЖНО да си забременяла,освен ако не си гълтала...дори тогава е малко вероятно
    Ти чу ли се кфо каза?
    Имах в предвид,че ако е гълтала,той я е целувал веднага,и и е вкарал езиче във влагалищния отвор... Но това е 1 на милион вероятно

Ти чу ли се кфо каза?
    Имах в предвид,че ако е гълтала,той я е целувал веднага,и и е вкарал езиче във влагалищния отвор... Но това е 1 на милион вероятно
    На мен ми се струва и това невероятно...но може и да греша

Ти чу ли се кфо каза?
    На мен ми се струва и това невероятно...но може и да греша
    Мда...почти невероятно е,защото има доста път до матката от входа....но пък ако спермата му е пълноценна,с много подвижни сперматозоиди..знае ли човек
    Но може да се каже,че е невъзможно,да

Айде ще ви кажа защо се притесних толкоз...Преди време 1 фр ми беше казал, че е заченат точно по този начин, говорехме си и той сподели. Каза,че е заченат БЕЗ полов акт - майка му и баща му просто си играли /майка му била девствена! а бащата я оставил след това, разбира се/... И затова се плаша така. Закъснява ми вече седмица, а течението беше 1 седмица след като свърши менструацията ми миналия път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си