- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпроси относно маструбацията
ам аз мисля че трябва да има някакъв начин но..
Пич спермата свършва понекога за тва ся докато имаш изпразни се в една чашка за да имаш ако искаш деца след време ай успех !![]()
Не го слушай тоя пълни простотии приказва. Трябва да знаеш че ако искаш добро качество сперма трябва да не си пушил или пил последните поне 3 дни. И НЕ ЗАБРАВЯЙ да замръзиш семенната течност преди да са умряли войниците ти. Като дойде момента за децата просто вадиш чашката от фризера и си готов, аз си имам няколко 1 за близнаци 1 за момиче и 1 за момче ама няма да ти кажа как се определя от кое какво ше излезеПървоначално написано от Go6o_duPeTo
:
![]()
Аре стига е спермата свършвалако го ебавате човека... да се определял обема на тестисите....
![]()
чувате ли са кви ги говорите.... Тестисите произвеждат сперма... те не я съдържат...
ауу![]()
хихихихих братле ти не се ли протриваш бев шок съм тва са 6 години всеки ден
. Що топките ти са виснали ? Ами защото за да "работят" т.е да създават сперма / която ти толкова лекомислено хабиш
/ им трябва температура 36 градуса ... Не зацепваш пак нали
/ тва е заради чикиите / Температурата на мъжа е 36.5 градуса - 37 някде
и тялото се е пригодило така че когато ти е студено се " свиват "а когато топло ... " висват " Абе един вид им трябва по ниска температура
![]()
axaxaxaxaxa prav siПървоначално написано от koman
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Е от 18 години сереш без да свършват запасите, що па реши че ше ти изсъхне пишката ако мастурбираш?
Poredniq idiot zalqgai nad BIOLOGIATA i stiga s takiva smotani,tapi,glupavi,idiotski,selski vaprositapi ste tova ve4e mi se izqsni !!!
P.S E ne vsi4ki ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
moje bi vseki den po 1 v prodyljenie na 6 godini e malko mnojko , no nqma da ti svyrshi sporemata , spoks![]()
testisite ti sa otdeleni ot tqlotot ili "uvislani" zashtoto na spermata i e nujna po-niska ot telesnata temperatura (mai veche ti go kazaha) i kakvo gledash na priqtelq si topkite - krakata vi ednakvi li sa ? - ne sa ? emi tqloto ti e po-razlichno ot negovoto![]()
mn interesni filmi se nabivash , stegni se golqmo momche si![]()
vesele praznici![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж