.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    ам аз мисля че трябва да има някакъв начин но..

Пич спермата свършва понекога за тва ся докато имаш изпразни се в една чашка за да имаш ако искаш деца след време ай успех !

Цитирай Първоначално написано от Go6o_duPeTo
    Пич спермата свършва понекога за тва ся докато имаш изпразни се в една чашка за да имаш ако искаш деца след време ай успех !
    Не го слушай тоя пълни простотии приказва. Трябва да знаеш че ако искаш добро качество сперма трябва да не си пушил или пил последните поне 3 дни. И НЕ ЗАБРАВЯЙ да замръзиш семенната течност преди да са умряли войниците ти. Като дойде момента за децата просто вадиш чашката от фризера и си готов, аз си имам няколко 1 за близнаци 1 за момиче и 1 за момче ама няма да ти кажа как се определя от кое какво ше излезе :

Аре стига е спермата свършвала ко го ебавате човека... да се определял обема на тестисите.... чувате ли са кви ги говорите.... Тестисите произвеждат сперма... те не я съдържат...

хихихихих братле ти не се ли протриваш бе в шок съм тва са 6 години всеки ден . Що топките ти са виснали ? Ами защото за да "работят" т.е да създават сперма / която ти толкова лекомислено хабиш / им трябва температура 36 градуса ... Не зацепваш пак нали / тва е заради чикиите / Температурата на мъжа е 36.5 градуса - 37 някде
    и тялото се е пригодило така че когато ти е студено се " свиват " а когато топло ... " висват " Абе един вид им трябва по ниска температура

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от koman
    хихихихих братле ти не се ли протриваш бе в шок съм тва са 6 години всеки ден . Що топките ти са виснали ? Ами защото за да "работят" т.е да създават сперма / която ти толкова лекомислено хабиш / им трябва температура 36 градуса ... Не зацепваш пак нали / тва е заради чикиите / Температурата на мъжа е 36.5 градуса - 37 някде
    и тялото се е пригодило така че когато ти е студено се " свиват " а когато топло ... " висват " Абе един вид им трябва по ниска температура
    axaxaxaxaxa prav si
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Е от 18 години сереш без да свършват запасите, що па реши че ше ти изсъхне пишката ако мастурбираш?

...

Poredniq idiot zalqgai nad BIOLOGIATA i stiga s takiva smotani,tapi,glupavi,idiotski,selski vaprosi tapi ste tova ve4e mi se izqsni !!!
    P.S E ne vsi4ki ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    *in a pink dream*
    moje bi vseki den po 1 v prodyljenie na 6 godini e malko mnojko , no nqma da ti svyrshi sporemata , spoks
    testisite ti sa otdeleni ot tqlotot ili "uvislani" zashtoto na spermata i e nujna po-niska ot telesnata temperatura (mai veche ti go kazaha) i kakvo gledash na priqtelq si topkite - krakata vi ednakvi li sa ? - ne sa ? emi tqloto ti e po-razlichno ot negovoto
    mn interesni filmi se nabivash , stegni se golqmo momche si
    vesele praznici
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си