- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да му го кажа?
Molq daite savet kak da kaja na priqtelqt mi,4e iskam da pravim sex?
прати му телеграма, ако нямаш пари му го кажи с думи
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Защо се притесняваш да му кажеш че искаш сексби трябвало да сте много близки за тази стъпка а те е срам от него
![]()
Скочи му с интервенция че искаш да гледате филм от там на татъка си ти :P
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
С езика на тялото. Не го казвай, а го показвай
Отиаш и му фикаш йо йо мадафакар ай ма чукаш .
И си готофа.![]()
+1Първоначално написано от dshiznit
He ce cъмнявам ,че и той те желае ,така че няма нужда от думи ,просто го целувай и пусни малко тук таме ръчички - езиче и ако сте на подходящото място няма да ти се дръпне я![]()
Начи звънкаш до секретаря на Бог и светийте и му казваш да прати на твоичкия факс свише ,че искаш секс...........
напий го и му се натискай, оная му глава няма кяк дя не се обади... ако не стане, начи е гей![]()
На български примерно или на друг език, който говорите и двамата, за да не се губи канала за връзка ...
Кажи му,че се нуждаеш от кожена близалка и си готова.Само да знаеш как да направиш "Минетчо" и от там сама си го поискай няма каде да ходи![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Като го видиш му казваш : "Искам ма скъсаш !", и го биеш едно здраво през та*аците! Ма гледай не толкоз силно да не стане гаф ... че само с искането ще си останеш![]()
Еми намекни му...Покани го у вас....
Божее,да имах и аз тоз проблем.Аз 5 месеца не мога да я навия да я лижа ...Отиди при него,възбуди го,бараи го по шпека тои ш'са сети.И после вие си знаете.Аа,забраих,кажи му "милооо,чукаи ме"![]()
ами вие говорили ли сте на тази тема? ако не сте сега е момента!!!
Успех...
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
xaxa nali i az iskam tova da mi problema
![]()
+1
Purvo go pitai dali ne e gei...![]()
Той ще се зарадва,както и да му кажеш![]()
В прав текст![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
еми казваш му и това е
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Просто му го кажи.Какво толкова?!Трябва да преодолееш притеснението,ако има такова.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...