- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо против младежки пъпки
Омръзна ми да гледам в огледалото и да виждам гадни малки пъпчици по лицето си.Предложете нещо добро и ефикасно, с което да ги третирам и наистина да има ефект,понеже вече не издържам... а ако можете да споделите нещо от личен опит ще е страхотно
![]()
![]()
ами то си зависи и от кожата .... най-добре ще е да идеш в някоя дрогерия или аптека и там ще ти кажат ... ползвала съм продукти на LOREAL, но от скоро почнах да се мажа с кремчета на "EVELINE cosmetics " и съм по-доволнааз лично ползвам козметика за лице ( изливащи гелове, тоници и кремове след това ) от 11 или 12 годишна и мнооого рядко ми излизат пъпки, така че с постоянство става
успех
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Zineryt, Акне Аут .. за черни точки Clean & Clear много ефикасно
тези на мен наи-много ми помагатсега на орифлейм си купих един гел много е хубав ot seriqta pure skin мисля че е
БисквитенотоЧудовище
сестра ми ползва ZINERIT tova e antibiotik koito garantiram 4e do 2 meseca nqma d aima6 edna pypka toi se polzva 2 meseca i posle po4ivka i posle o6te dva ii krai na problemite s akneto ... misq 4e struva6e okolo 15 leva no naistina vyr6i rabota
Ми аз се мажа с крам здраве за крака![]()
защото съдържа спир и помага. Успех
Не съм ги използвала,но ми казаха,че помагат:acne out active,Skinoren,Delacin-T и от личен опит:Garnier Pure A
П.С.В една статия четох,че когато ти излезе пъпка,капваш й една капка от капки за очи и понеже имало там някакво вещество,червенината от пъпката се махала.![]()
![]()
Да бе да.. вчера ти го донесоха Garnier Pure A,, дбес си се намазала за пръв път, и вече "от личен опит" знаеш че действаПървоначално написано от bority1994
нещо не разбирам... изчакай да мина малко време и тогава го хвали този продукт.
пп: може и да помага, дори е много вероятно, но просто изразявам позиция, от това което съм прочел във форума
![]()
калиев пергаманат или сода каустик![]()
Содата коустик се пие 9 пъти на ден, по 1 чаена чаша, аре успех, и ако има оживели да пишат дали им е помогналоПървоначално написано от Чайка
![]()
![]()
![]()
![]()
да не вземе някой да пие сода коустик, бъзиках се, че като гледам в другите раздели кви тъпи въпроси има, само некой да пусне мухата, и ще се намери кой да я изпие![]()
![]()
![]()
Не,сериозно хубаво е,а и отзад пише,че се използва и като основа за грим,а и хидратира кожатаПървоначално написано от chipi_kaoo
*I`m A BaRbIE GirL...Не СъМ ГрАм аКъЪл..)*
LoVe iS tHe NaMe,SeX iS tHe GaMe,PlAy ThE gAmE,bUt DoN`t FoRgEt ThE nAmE!!!
Гарниер пюр 3 в 1.
Можеш да го използваш ежедневно за почистване на черни точки,или да си правиш 2-3 пъти в седмицата маски за чиста кожа. 8.50 му е цената,аз съм доволна от него.
За пъпки можеш да ползваш златен или сребърен пръстен.Като минеш пез тях и така ги махнеш,после се образува коричка.Тази коричка можеш да прикриеш с антибактериален коректор против пъпки на AVON,серията Clearscin,той и я лекува и после коричката пада мн бързо.Аз правя това и съм наистина мн доволна.
има едни зелени шишенца мънички на Oriflame забрайх как са каат от личет опит зн че бачка
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Масло от чаено дърво, предполагам.Първоначално написано от chefzz
имаше нещо такова tea tree пишеше ако не са лъжа..вървеше и нещо си за почистване с негоПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Оххх колко съм ги минала тея мазила за лице..
И най доволна съм от Зинерут.. просто се възродих с него! Така че пробвай с него
Иначе на даскало като си говорихме споменаха за някакъв много силен спирт и се мажеш с него всяка вечер. И ти изгаря пъпките супер бързо,ама трябва да траеш докато ти смъди.. Обаче забравих за името![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
zineryt !
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
за силицилов спирт сте говорили сигорно [-o<Първоначално написано от kiss_me{P}
No matter where you go, there they are...
Леле АКНЕ АУТ мн е добро .. наистина не вярвах ...цялото ми чело беше в пъпки, какво ли не пробвах...постоянно излизаха нови и новиИ баща ми , понеже е лекар, му го дали т няква фирма мн е добро..за една седмица ми оправи челото и сега и следа от пъпка нямам ...
За всеки случай си слагам вечер преди да легна
Да не вземат да се появят пак..Има го по аптеките и не е мн скъпо
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Да ти кажа аз около 2 години ги имах и почти нищо не помага,просто трябва да си отминат. Ползвах Скинорен и Гарниер,но ефектът не беше голям
Clean&Clear![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Оф, спрете да давате съвети ей така...
Зинерита е добър. Да, тва е така, всичко точно...
НО... максималната доза, която може да се използва е 2 опаковки.
Препоръчително е да се консултираш с дерматолог, ако не поне с личния ти лекар.
И недей да го пробваш точно през зимата. Не стига, че студеното време ти изсушава кожата (не само отвън ами и вътре с отоплителните уреди вкъщи) ами и Зинерит... изсушава се още повече кожата.
А и ако си с чувствителна кожа можеш да си набараш проблеми, в него има алкохол...![]()
Акне Аут !Помогна ми и сега нямам абсолютно нищо по лицето си.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Върви на косметик.Струва 20 лева и гарантира резултат.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
ot skoro zapo4nah imex da polzvam i sam dovolna z akratkoto vreme koeto e minalo![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™