Xax az 6te ti predloja edin mnogo efikasen na4in za premahvane na mladejkite pupki.Trqbvat ti samo soda bikarbonat i voda
V edna 4a6ka slaga6 2 supeni lajici soda i zaliva6 s 4 supeni lajici hladka voda.Razburkva se dobre smesta i se maje ve4er na liceto kudeto sa pupkite i i sutrin se izmiva sus voda.
Az sum go izprobvala i garantiram 4e ima efekt dano sum ti pomognala
Uspeh!!
глей ся... значи ще ти кажа едно много ефикасно бабешко лекарство. отиваш в аптеката и за стотинки си купуваш една кутийка ихтиол, за още някви стинки (около 80) си вземаш салицилов спирт от един процент и един път седмично правиш следното: осигуряваш си няколко свободни часа само за теб, после си почистваш лицето със тоалетно мляко, след това си измиваш лицето, подсушаваш много добре, и нанасяш ихтиола (знам, че вони гадно, но е много ефикасно), стоиш така като негърче ( ) един час и след това със спирта махаш ихтиола (слагаш на памученце от спирта и отнемаш от лицето си )става бавно и трябва да го правиш тва докато съвсем нищо не остава по памучето като минаваш, след това си измиваш лицето със хладка вода, избърсваш много добре и след това се слага едно бяло прахче (като пудра се слага, то е за затваряне на порите след процедурата), за чието име не се сещам в момента. ако решиш да го ползваш ми пиши лс да попитам и ще ти кажа. цялата процедура се прави ведннъж седмично. аз лично нямам особен проблем с пъпките по лицето, но ей така профилактично си го правя всяка неделя следобед, докато уча за да е сигурно, че никой никъде няма да ме изпрати... Успех в борбата с пъпките !