- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво милите за секса за 1 нощ
ne me vdyhnovqva sex za 1 nosht s nqkoi nepoznat , ne i na tozi etap
a ako sym s gadjeto , ami zavisi dali e udobno i dali go iskame i dali obstoqtelstvata go pozvolqvat.
no sve pak sme na kopon , ne na sex-partykato se priberem veche vkyshti , moje da ima sex sled kupona
:P
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Разбира се, че, ако реша да легна с някой за 1 нощ трябва да го харесвам, да ме привлича и т.н. Алкохола никога не би бил причина да го направя.
Kaто спя с някого за 1 нощ предпочитам да е мой приятел![]()
Секс за една нощ? Ква нощ бе, луди ли сте. След втория тек си пускам мача и никъв секс повече![]()
сексът за една нощ......не е мой стил, не бих спала с някого, когото не харесвам, само и само да се каже, че и аз съм го правила, а ако спя с някого, който ме привлича, не бих искала да е само за една нощ.
SMILE FOR ME NOW
Mi oferta si e bate , 4uka6 i bega6![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
секса за една нощ се дължи или на взаимно привличане или на незадоволеност от стана на вас или на партньора ви, дори и на двамата... аз не съм любител на секса за 1 нощ.
Не го намирам за голяма работа. Правила съм го 2 пъти.. не съжалявам за втория път, защото наистина беше от желание и така да се каже доста необходимо беше![]()
След това момчето там намекваше ала-бала истории, ама то беше ясно, че нищо няма да има между нас.
Първият път не беше нищо особено.. чесно казано.. просто тъп секс.
Така че.. мнението ми не е отрицателно, но когато става въпрос за хора без гаджета, коита са наистина на свободна практика.
Не мисля, че има нещо лошо човек да пробва от всичко, което животът му предложи, за да знае поне какво наистина не иска да има.
Както и понякога спонтанните изблици на животинското са много секси и неустоими..
Но .. сега си имам сериозен приятел, и наистина мога да оценя секса с него.. и да разбера кооооолко милион пъти по-хубаво е да имам нещата, които сексът за една нощ не ми дава.
Това вeче става друга тема. По коята съм писала много пъти цели романи.
Аз съм си за секса с любим, като за самотните не изключвам и тръпката от спонтанния секс.
Всичко под ножа.
Нямам нищо против този вид секс, разбира се когато нямам сериозна приятелка.
mi ako ti se otdava vazmojnost.....6to ne...s gotin majaga nqmam ni6to naprotiv
![]()
Аз и това правя...а и обикновено преди купона сме си начесали крастата с няколко часов секс.Първоначално написано от GameFace
за съм
Nqma kakvo da mu se misli. Derzaite. Super e.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
веднъж ми се случи да спя с едно момче след като се познавахме едва от няколко часа... беше много хубаво, мислех си че ще е за една вечер само но ето че от тогава минаха 5 месеца и ние продължаваме да се виждаме, така че любовта се среща на най необикновените места.
![]()
веднъж ми се случи да спя с едно момче след като се познавахме едва от няколко часа... беше много хубаво, мислех си че ще е за една вечер само но ето че от тогава минаха 5 месеца и ние продължаваме да се виждаме, така че любовта се среща на най необикновените места.
![]()
mi te moite momcheta winagi krasiwi gi podbiram...ama nqma losho da spish s nqkoi za edna nosht..as lichno tka mislq..ako znaesh che posle nqma za kwo da sujalqwash neznam kakaw e problema... ;]