- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е от болката и от това, че съм пълничка
Abe kfo tolku mu se pla6ite ot toq 1 put , tq i mojta pi6tq se edno e kolqm![]()
A pi4a 6tom e s teb qvno ne mu pre4i tva 4e si pulni4ka zatva ne se pritesnqai
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
i az taka mislq,pak i samo trqbva da se otpusnite i nishto che shte li e za purvi put neshtata mogat i da stanat dobre \Първоначално написано от [!
/
k0 stana naebahte li sa![]()
Няма място за притеснения!![]()
От болката не се плаши, това е при всяко момиче..била малко или много. А затова, че си пълничка щом гаджето ти проявява interest да го направите значи той те приема такава каквото си и не му пука дали си дебела.![]()
♥ ♥ ♥
Мацка не се притиснявайте...ДавайтеПървоначално написано от karamelcheto
![]()
![]()
А за това,че си пълна да не те притиснява волпще...ако се обичате давайте![]()
![]()
Не ти ли малко рано на 15? Що не изчакаш поне още 1година?
izob6to ne se pritesnqvai ot tqloto si 6tom kazva6 4e si malko palna barzo 6te gi svali6 predpolagam samo 4e ne trqbva da se otkazva6 trqbva da si uporitakvo da ne bi da iska6 da si klio6tava kato mene, ohh kvo li ne bih dala da ka4a malko ama kvo da se prai ne mi se polu4ava
![]()
(h)
дам практикувай някакъв спортПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Prosto mu obqsni 4e si pritesnena ot purviq put i toi 6te te razbere.
Ей,няма от какво да се притесняваш!Сигурна съм.че килограмите ти не са абсолютно никакъв проблем,важното е ти да вярваш,че всичко ще е наред,да си спокойна и отпусната и да го направите,защото се обичате.Поговори с него,кажи му,че се опасяваш да не те боли много и му кажи да е внимателен.Щом те обича той ще се държи чудесно ще видиш.Започнете с целувки и прегръдки,гушкайте се притискайте се един в друг за по-голяма възбуда.Отпусни се (така няма да те боли )и ако наистина си сигурна,че искаш да го направите всичко ще мине добре.Първо нека да те отвори с пръстче,да те целува навсякъде после да вкара и второ пръстче и и да ги размърда.Ако има болка дори и малка да е ще е за 2-3 сек. не повече.След това да вкара и "мъжкия полов орган" не рязко но не и прекалено бавно.Като за първи път опитайте мисионерската поза и си сложи възглавничка под дупето за да стане по-лесно.И ползвайте презерватив! Хайде успех,дано да съм помогнала
(съжелявам ако има правописни грешки)
eii ni sa boi za tova i az ne sum fidanka i beh na 15 t.e oshte sum na 15 ama za bolkata i men me bolq no moga da ti kaja 4e dokato otshumqva edosta priqtno i toi osobeno ako e nejen shte ti e oshte po qkoni sa boi izpolzvaite kondom i se moli sled tva da ti doide
buzikam se
vsi4ko shte e po med i malko ne se pritesnqvai 4e si pulni4ka nikoi ne e bil fidanka i da e bil i te sa imali mn qko strah ot bolkata
![]()
еми според мен щом е с теб и иска да го направи с теб за него няма значение дали си 40-50-60 кг. Момечето си те обича и тва е...само споко...ама не очаквайте кой знае какво от първия ви път, щом и на двамата ще е ви е първиУспех
![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
На него това че си пълничка очевидно не му пречи и може би истински те обича..Не мисля,че трябва да се притесняваш![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
добре де не си ли се замисляла щом е с теб значи те харесва такава каквото СИ !!! а за болката ще търпиш не е болка за умиране и къф е проблема след като е мн краткотрайна нема те изяде
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ама ако си напълно сигурна че той е правилния човек го направи...смисъл дано не ходите от много скоро...трябва да си сигурна в него...тогава не мисля че ще се притесняваш ако те види без дрешки...шом те е харесал такава каквато си то тогава нямат значение килогрмите...а за болката ако не мислиш за нея а за това колко ти е приятно...за него...за любовта ви (дано да се обичате де) няма страшно...аз така мисля...успех!!!
![]()
:P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и мойто тяло не е перфектно,но на който не му харесва много му здваре :P не трябва да се притеснявас,отпусни се и всичко ще бъде на ред![]()
от секса се отслабва така че давай смело![]()