.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Abe kfo tolku mu se pla6ite ot toq 1 put , tq i mojta pi6tq se edno e kolqm
    A pi4a 6tom e s teb qvno ne mu pre4i tva 4e si pulni4ka zatva ne se pritesnqai
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]]6tom e re6il da go napravi s teb zna4i tqloto za nego ne e tolkova vajno ... spokoino
    i az taka mislq,pak i samo trqbva da se otpusnite i nishto che shte li e za purvi put neshtata mogat i da stanat dobre \/

\/ Аз викам да го направи6 без притеснение

k0 stana naebahte li sa

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Няма място за притеснения!
    От болката не се плаши, това е при всяко момиче..била малко или много. А затова, че си пълничка щом гаджето ти проявява interest да го направите значи той те приема такава каквото си и не му пука дали си дебела.
    ♥ ♥ ♥

Re: Страх ме е от болката и от това, че съм пълничка

Цитирай Първоначално написано от karamelcheto
    imam mn golqm problem s gadjeto mi iskame da pravim sex no na mene i na nego ni e za pruv put na 15 sum i sum pulna i me e strah da go napravim ot bolkata i ot tova 4e sum po pulna molqvi nqkoi da mi dade suvet kakvo da napravq sepak i na nego mu e za pruv put blagodarq predvaritelno

т.7
    krem4et0
    Мацка не се притиснявайте...Давайте
    А за това,че си пълна да не те притиснява волпще...ако се обичате давайте

Не ти ли малко рано на 15? Що не изчакаш поне още 1година?

izob6to ne se pritesnqvai ot tqloto si 6tom kazva6 4e si malko palna barzo 6te gi svali6 predpolagam samo 4e ne trqbva da se otkazva6 trqbva da si uporita kvo da ne bi da iska6 da si klio6tava kato mene, ohh kvo li ne bih dala da ka4a malko ama kvo da se prai ne mi se polu4ava
    (h)

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    а пък ако толкос мн са притесняваш от тялото си наистина ходи на зала е ...тренираи нещо...
    дам практикувай някакъв спорт

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Prosto mu obqsni 4e si pritesnena ot purviq put i toi 6te te razbere.

Ей,няма от какво да се притесняваш!Сигурна съм.че килограмите ти не са абсолютно никакъв проблем,важното е ти да вярваш,че всичко ще е наред,да си спокойна и отпусната и да го направите,защото се обичате.Поговори с него,кажи му,че се опасяваш да не те боли много и му кажи да е внимателен.Щом те обича той ще се държи чудесно ще видиш.Започнете с целувки и прегръдки,гушкайте се притискайте се един в друг за по-голяма възбуда.Отпусни се (така няма да те боли )и ако наистина си сигурна,че искаш да го направите всичко ще мине добре.Първо нека да те отвори с пръстче,да те целува навсякъде после да вкара и второ пръстче и и да ги размърда.Ако има болка дори и малка да е ще е за 2-3 сек. не повече.След това да вкара и "мъжкия полов орган" не рязко но не и прекалено бавно.Като за първи път опитайте мисионерската поза и си сложи възглавничка под дупето за да стане по-лесно.И ползвайте презерватив! Хайде успех,дано да съм помогнала
    (съжелявам ако има правописни грешки)

...hate my nickname

Повече от фен Аватара на LDto
    eii ni sa boi za tova i az ne sum fidanka i beh na 15 t.e oshte sum na 15 ama za bolkata i men me bolq no moga da ti kaja 4e dokato otshumqva edosta priqtno i toi osobeno ako e nejen shte ti e oshte po qko ni sa boi izpolzvaite kondom i se moli sled tva da ti doide buzikam se vsi4ko shte e po med i malko ne se pritesnqvai 4e si pulni4ka nikoi ne e bil fidanka i da e bil i te sa imali mn qko strah ot bolkata

Hora vijte datata na posta,ne se habete naprazno...

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Ами, първо се успокойте (доколкото е възможно). Може да започнете най-напред с целувки, прегръдки и докосване. Трябва да се възбудиш и овлажниш колкото можеш повече и след това, внимателно, пристъпвате към действие.
    +1

еми според мен щом е с теб и иска да го направи с теб за него няма значение дали си 40-50-60 кг. Момечето си те обича и тва е...само споко...ама не очаквайте кой знае какво от първия ви път, щом и на двамата ще е ви е първи Успех
    Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съвет нали за тва са форумите

На него това че си пълничка очевидно не му пречи и може би истински те обича..Не мисля,че трябва да се притесняваш
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    с0фия
    добре де не си ли се замисляла щом е с теб значи те харесва такава каквото СИ !!! а за болката ще търпиш не е болка за умиране и къф е проблема след като е мн краткотрайна нема те изяде
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ама ако си напълно сигурна че той е правилния човек го направи...смисъл дано не ходите от много скоро...трябва да си сигурна в него...тогава не мисля че ще се притесняваш ако те види без дрешки... шом те е харесал такава каквато си то тогава нямат значение килогрмите...а за болката ако не мислиш за нея а за това колко ти е приятно...за него...за любовта ви (дано да се обичате де) няма страшно...аз така мисля...успех!!! :P

и мойто тяло не е перфектно,но на който не му харесва много му здваре :P не трябва да се притеснявас,отпусни се и всичко ще бъде на ред

Фен
    Град
    под масата ;)
    от секса се отслабва така че давай смело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си