- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТЪРСЯ МОЕТО МОМИ4Е ...?!?!
+1Първоначално написано от VenkolM
I 1 vypros . . . za kvo e tolkova vajno da e devstvena?I povqrvai ,4e нея сигурно бая ще я боли ,особено както и ти нямаш опит . . . вземи си някакво момиче ,което първо малко да те 'обработи' пък тогава вече можеш и да чакаш.И не всяко момиче ,което е правило секс е лошо![]()
Не мисля, че трябва да ти е фобия, приятелката ти да е девствена. Момичето може да не е девтвено, и все пак да те обича и държи на теб. А колкото до това, че не си спал досега с момиче- въобще да не ти пука, че не си " в секса"- има си време и подходящ човек за всичко.
kakto kazah ve4e zavisi kakvo 4uvstvam kum neq i su6to taka neinite namereniq da sa kato moite - seriozni ...Първоначално написано от fiama
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
ima razni momicheta deto sa nepokutnati na po 16-18, no sa si riadkost. cakata e, makar i trudno da se usvoi(pone pri men) e da se abstrahirash ot fakta 4e se e ***la s drugi, a da se otdadesh na neia i da ostanete maximalno dulgo wreme zaedno. nadali shte me razbersh, no ako me razberesh niama da sajaliavash. ot li4en opit ti govora
BMW POWER
Ти па за кво си казал че си девствен на приятелите ти..Кво ги бърка??От къде си сигурне че и те не са девствени..на колко сте????
Търси си момичето брат...И аз вр аза некви изхабени и опраани от всички...
еми аз сам на 16 приятелите сами на по 17,18 (скоро 19 )Първоначално написано от mmmeeennn
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
spox ima........az sam edna ot tqx...
....6te nameri6 momi4eto kakto i az mom4eto!
![]()
Az sam na 11-12 devstvena sam ama mislq da po4akam nqma kato 1-ta kurva na 12 da si zaguba vsi4ko detsko![]()
\
/
ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....
Добре,странно ми е защо продължава да се прокарва твърдението,че всички хубави момичета са тъпи и са са прое*али на 13....В тоя форум има хиляди потребители и 90% от женската част е здравомислеща и със сериозно отношение към секса...Поне моето обкръжение се състои от хора,които се отнасят към секса с нужната сериозност и търсят подходящ партньор...Аз съм 8ми клас,в класа ми 1 грозно момиче няма,а пък всички са девствени...пак се чудя,не се преиграва с масовата "ебливост" на поколението?![]()
Така...само дето немога да разбера за какво те бъзикат...вече и тенденция ли излезе на колко да го проавиш..уу аман от простаци(не ти а приятелите ти)![]()
точно за това аз не бързах да го правя с мойта ... макар,че знаех че го иска но неисках да я връзвам с това ,че аз съм и отнел девстеността а любовта да е движещата сила в желанието и да остане с мен ...Първоначално написано от SilverAngel
+1Първоначално написано от Mirelchetoo14
много добре казано ... има много хубави момичета който имат здрав разум и предпочитат да го правят заради любовта и удоволствието и сигорността със любимия човек ...а не за спорта ...
Пич, стига си живял с фантазиите си. Ти не си принц и няма да срешнеш принцеса. Ако търсиш момиче, което хем да не е дебело, хем да е девствено просто няма да намериш такава. Отпусни се и чукай каквато ти дойде иначе ще живееш с комплекси и изведнъж ще ти узре акъла някой ден колко възможноси си имал и как си ги профукал защото си чакал "подходящата".
Тука имаме един човек перфектен за тая работаПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
sexa za nas mom4etata osven lubov e i nujda kakto i udovolstvie ,a tvoite fr ne bi trqbvalo da ti se podigravat za tfa na kolko si ?
прекалено много девствени момичета познавам,престани да говориш глупостиПървоначално написано от Freeminded
И хубави,на всичко то отгоре.![]()
Въпроса беше зададен точно срещу такива отговори? Къде аджеба да си намери такова момиче, дето хем да е красиво, хем да е девствено, хем да не е от онзи тип, които тръгват привлечени единствено заради външността на някой и неговите парички. Разбирай, че повечето момичета, които хем са красиви, хем девствени не стоят за дълго време такива. А момчето от темата предполагам е някъде на 16-17 и си търси връснички отговарящи на този стандарт, но такива просто не се намират.Първоначално написано от love_love_love
16 ..Първоначално написано от martoo
![]()
Като си на 16 каде търсиш момиче на 11-12 ???:ОПървоначално написано от ViLLa*07
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
koi e kazal 4e trusq na 11-12 kazah 4e na tolkova po4vat da se "6iqt" 4eti vnimatelno ..Първоначално написано от Povlekan
![]()
Sorry брат ^^Първоначално написано от ViLLa*07
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
za ni6to ...