- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТЪРСЯ МОЕТО МОМИ4Е ...?!?!
Амм аз съм момиче на 14 .. смятам се за хубава(не някава красавица неземна, а просто не съм отблъскваща или грознапоне така ме е уверявала една част от момчешката аудитория 15-19 год да не си помислите за некфи лапета) и за мен не се важни парите .. имам си достатъчно ,че да не стоя гола ,боса и гладна...Но аз съм си заета
Намерила съм си човека и тои е девствен и аз така, имаме разлика 3 години(на 17 е) ходим от 9 месеца и съм сигурна ,че ме обича .. доста негови действия го доказват това ...Опа май доста се отклоних от темата.. дааа ви кажа според мен само възраста ми(14) не е подходяща за секс и за това с моя човек ще си почакаме още малко и така стискайте палци вс да е ок
![]()
ПХХ колко съм приказлива Сори !! Таа мисълта ми е ,че да се намери момиче/момче с която/който да си сигурен ,че го искаш а не защото някой си там казал...
Таа успех човек дано си намериш момичето![]()
Напълно съм съгласна с теб..пък и не мисля,че е нормално да почнеш да водиш полов живот на 11-12-13 ,само защото е модерно.Първоначално написано от Mirelchetoo14
Колкото до темата... Тях не ги засята дали си девствен или не!Това си е твоят живот и доколкото знам ти се разпореждаш с него. Човек прави секс /или поне трябва/ когато се чувства достатъчо готов и най-вече разумен. Това не важи за 12 годишните лигли,които тръгват да се еб*т и като оправдание казват,че били се чувствали готови. Как може едно дете,на което тялото му те първа почва да се развива да каже подобно нещо. Не знам по моя преценка си чакай момичето,пък и да не е девствена това не трябва да те бърка.Просто живеем в такъв свят...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Тва е като с цигарите дай да пушим щото е модерно нали така айде всички грабваите цигарите !!!Първоначално написано от _miShlence_
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Принципно съм съгласен, изключая изречението " не искам да съм с момиче което е имало други преди мен " ....пич ти тая работа как я мислиш ? Всмисъл че това няма никакво значение. Е разбира се не ти говоря за някви курви дето сека седмица са с различен, ама пък все девствени ако си мислиш че ше клатиш цял живот си жестоооко заблуден...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
da be naqsno sam 4e ako si q obi4kam tova nqma da ima golqmo zna4enie no dokolkoto se poznavam edva li 6te se zanimavam s "някви к**ви дето сека седмица са с различен"Първоначално написано от Sevt
![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Брато аз не виждам кво лошо намираш на момичетата с повече бройкиаз лично предпочитам секс с такава от колкото с някоя 13-14 годишна на която ще съм и първия . Ама в твоя случай (да има любов) няма да е яко да го правиш с някоя , която има доста дълъг списък преди тебе .. самата мисъл е кофти (Тцтцт преди мене колко ли са я шибали , а аз сега и казвам , че я обичам) и тн
![]()
М по-скоро вече не е на мода,и да се пуши...Първоначално написано от Povlekan
Ся секса е новата мода...
М по-скоро вече не е на мода,и да се пуши...Първоначално написано от Povlekan
Ся секса е новата мода...
Да де дадох го като пример...... Ех как ме е яд че не се изпрасках на 12 .......................Първоначално написано от _miShlence_
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Познавам точно такива момичета..мои приятелки на по 17-8..включая и аз (дам,скромна съмПървоначално написано от Freeminded
)
Така,че явно не ставаме и ние...
Няма да кажа, че почти всеки го е имал този проблем, тъй като чели му мина модата да се отварят и да се фукат.
Само, че да ти кажа честно не трябва да ти пука кой какво казва.
Виж аз лично бих послушал майка си или баща ми, ако ми дадът някой съвет, но да се съобразявам с приятелите ми го правя, но на тази тема никога не съм позволявал да ми се дават съвети.. (тука щях да вкарам реклама )
Не се притеснявай, не търси още толкова рано момичето за теб! не го прави, ще съжаляваш и после ( след като си страдал някоя друга година ) ще се смееш, ама трябва ли да страдаш?
Излизай, прави си свалки и най-важното не се притеснявай!
Жените не хапят ( в буклвания смисъл де хехе.. )
evala ti pich..mn sa malko tiq kato teb za jalost...da ti kaja poznavam mn takiva momi4eta..nespirai da tyrsish i 6e q namerish, a tvoite priqteli s/d kato ne te razbirat i postoqqno te ebavat s tva..pomisli kvi "priqteli" sa ti...
Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
ммм дам![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?