- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Промяна в цвета на спермата
na 14 godini sym i v4era kato masturbirah spermaat mi ima6e kafenikav cvqt no ne v sqka kapka....na drugiq den si be6e normalno i sega predi malko pak be6e leko kafenikava...na kakvo se dylji tova - 4e sega se razvivam nai byrzo i nastypvat promeni v polovata mi sistema ili ne6to mi ima ? kajete kvo da pravq xa.xax.ax
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
kvo da ti kaja i az sam bil na 14 i takiva robati ne sa mi stavali nemoga da ti pomogna![]()
Ми то нормално хуйо да стане на хамелеон кат мастурбираш по 5 пъти на ден.
+1Първоначално написано от SilverAngel
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Hmmmm pravi sa namali malko ... a pak dr na4in e probvai pak ako stane sa6toto begai na lekar dokato e o6te rano![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
до голяма степен зависи от това какво си ял ...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
нямал съм такива проблеми ...![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
не съм имал такива проблеми и аз може да е от това че секи ден си на ръчна :Д забави темпото малко през 3 дена 4 и ако пак става така отиди на уролог
тиХо Ся
shhh neznam nqmal sum takiva problemi
Lord Give Me A Sign
nedei se zdravisva s malkiq tolkova 4esto ... ideqta za urolog hi4 ne e lo6a![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Абе ти нямаш лиси друга работа освен да ръсиш глупости.Я си представи кафява сперма! Или е гной от някоя рана от много мастурбация или гледаш да се покажеш , че можеш да мастурбираш и искаш внимание от другите!Първоначално написано от vvvvv
ostai mom4eto we! samo to moje si udari 4ikiq nie sme sakatiПървоначално написано от SandForGaara
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
vvvv,брат имам същия проблем и специално влезнах д атърся нещо за разрешението му-леко кафеникава но не е кръв! Не ми прилича и на някакъв гной или подобно,но мисля че повечето тук са прави-от много блъскане стават проблемище оставя Пешо д аси почине няколко дни и дано този проблем не се появи пак...
No signature is better than a bad one :>
tova zavisi za vkusa ne za vun6niq vidПървоначално написано от bebito0o
![]()
namali 4ikiiteПървоначално написано от vvvvv
kav si ti izvanzeen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
прегледай се
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
да ви се похваля от 3 дена не бях блъскал и тая сутрин като пробвах спермата си беше напълно нормалнатова е начина-просто оставете Пешо да си почине малко и всичко се оправя.Пожелавам на всички с подобен проблем да се оправят
![]()
No signature is better than a bad one :>
po4ivkata moje i da razre6i problem,no ako ne stane potarsete lekarПървоначално написано от reanimation
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ами..аз не мисля,че е нещо сериозно..не знам!
еми пробвай да не остриш молива толкоз често не знам от какво може да е ,може и да е някакво възпаление знам ли
Еммм ... задръстени са ти каналчетата![]()
![]()
Първоначално написано от Мо2
![]()