- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо имаше кръв
Am predi vreme kogato s priqtelq mi bqhme na edin kupon se osamotihme v edna ot staite i zapo4nahme da se natiskame.Po edno vreme toi brukna s prust i po edno vreme pote4e kryv ne be6e raskusal cipata no prez sledva6tite dva 3 dena ima6e po malko kruv po ga6tite mi i nemoga da si obqsnq za6to ako moje da mi kajete 6te e dobre,predvaritelno vi blagodarq
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Може да ти е дошло![]()
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Am sigurna sum 4e ne se e skusala 100% sum sigurna 6oto moge da q nabaramПървоначално написано от swords1010
Spored mwn nqma kakvo dr da e !Podobno ne6to se slu4i i na moq fr,moje da te e otvoril,no ne napulno(za tova trqbva da ti go e vkatal)![]()
ам мила не,че те плаша,но и аз бях пуснала една такава тема преди няколко дена със същия проблем и отидох на гинеколог и той каза,че е от девстената ципа,т.е. кръвта е от разкъсването й...така че не знам напипваш ли я или не... при мен е това![]()
mi i az prkogato bqh devstvenane pomnq da sym napipvala neshto ... spored mene e ot razkysvaneto i ...
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
obqsnenieto na kravta ima samo dve prochini-ili ti e doshlo ili ti e razkasana devstvenata cipa-nqma otkade drygade da se shurne taq kruv
а бяхме младиПървоначално написано от miss california
+1
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
i az ne sym q napipvala ...![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ami nz az moga da q napipam a i nz 6to ama po4ti seki put kogato priqtelq mii brukne malko po silno i to kruv pote4eПървоначално написано от glezan4e
![]()
режи ли си ноктите?да не би да те драска ?!
![]()
Или е разкъсана ципата или те е наранил.
Никога не съм чувал момиче да си я "напипа"...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от bebito0o
mi bqhm mi to pred 2 godini rauta![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
хахахаПървоначално написано от bebito0o
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!