- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна
Eto i moita istoriq...na 23ti Dekemvri prespah sas biv6eto si gadje i izpozvahme prezervativ samo v purviq put i to sled kato ve4e pronikna v men ba6 v sredata!!!Vtoriq put re6ihme 4e nqma da go pravim s ni6to za6toto be6e ve4e kusno a i nqmahme 2ri prezervativ!Trevoji me fakta 4e go napravi otpred samo,pravih mu i oralna lubov i be6e prosto prekrasno! NI6to mi nqma6e tozi den.Oba4e na sledva6tiq stana ne6to nepredvideno...4uvstvah sta6na tejest v dolnata 4ast na korema i mn mi se gade6e.Strah me e tova da ne bqha simpto i za ranna bremennost...vie kakvo mislite po vuprosa?Vuzmojno li e da sam bremenna???Posledniq mi cikul za tozi mesec be6e na 4ti Dekemvri......a i da ne govorim 4e az imam infekciq koqto taka i ne q pro4istoh....
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Ооо незнам...говори с лекар ама еджали си бременна на 3-тия ден..![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Браво бе. Вие, дечица, не сте ли чували че трябва винаги да се използват презервативи. Като нямате, ще поискате от мама и тате, не може те да нямат. Или няма да правите охо-бохо.
Ако се беше сетила по-рано, можеше да вземеш Постинор. Сега ти остава само да чакаш. Ще трябва да си направиш тест за бременност, но по-късно, защото сега нищо няма да покаже.
За инфекцията - на лекар. Ако са гъбички, ще видиш голям зор. И им кажи, че сте правили секс без презерватив - да изпишат нещо и на младежа.
Само аз ли мисля, че някой здраво ви ебава?![]()
Abe ne e tolko lesno!Problema e 4e v momenta sam v 4ujbina i vse o6te nqmam li4en lekar!Da stava kvot 6te stava!![]()
С тая инфекция на момчето може и повече да не му стане...![]()
Може и да си бременна, кой знае ... след като не използваш презервативи, но е невъзможно да го разбереш на "следващия ден".
>>> House Music <<<
Ае неможе на следващия ден да имаш некви си симптоми ... и щом правиш секс без кондом значи си наясно с плюсовете и минусите на този акт и нямаш право да се оплакваш ... нали така![]()
Симптомите за бременност най-рано се появяват след 1 месец...не е от това!!!
![]()
Остава ти да чакаш..Началото на Януари си направи тест![]()
Dobre 6te si naprava.A ina4e sujalqvam hora sburkah datata.Be6e na 22ri cqlata tazi rabota!A kak taka ne moje nikoga da ne mu stane???
Абсолютно...Първоначално написано от Insatiable
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
и мен ме боли ама не след 3 дни а веднага след сексагадно е ,според мене няма как д аси бременна
зависи дали той е свършил в теб или не е
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първият път - ок, правили сте го с презерватив, нищо не е станало.Но ме притеснява втория път, когато е било без.Когато момчето свърши веднъж и втория път остава сперма по каналите...разбираш ли?Затова е рисково.Така че изчакай една седмица за тест или пий хапче.
Има риск, щом вторият път сте го направили без. Ако ти закъснее, направи си тест. Надявам се всичко да е ОК и занапред се замисли, преди да действаш!