- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бижутата ни :)
Видях темата за грим и много ми допадна... И от там ми дойде идеята да направим тема, в която всеки да показва с какви бижута обича да ходи - обеци, гривни, пръстени, колиета, гердани...
Винаги съм с гривни, а обици и колиета си слагам само по някой повод. Пръстени не нося.
Обожавам гривни, маниячка съм![]()
Понякога нося нещо на врата, ама рядко се случва. Обеците са ми постоянно на ушите, не си свалям изобщо, а пръстени не нося.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Az pak sashtata snimka koqto slojih i v drugata tema shte pusna i tuk... za da vidite s kakvi obeci i kolie bqh na bala si![]()
http://img168.imageshack.us/my.php?i...ture066gv3.jpg
Principno inache nosq vinagi obeci... a grivni i prysteni pochti nikoga :P
Ami laneca,grivnata i prasteni postoqnno nosq apak obici,kogato izlizam samo!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Злато не обичам и нямам.
Сребро не обичам,ама имам...в процес на разподаряване е...
Дърво,кожа,гума,пластмаса... квото се сетите...
Имам една огромна кутия с гривни и герданчета...пръстени не обичам,имам гадни пръсти...
Никога не излизам от нас без пръстените ми,
някакви обици ,както и някаква верижчица.
Миналата година постоянно ходех с гривни и то в огромни количества,
но тази нещо ме мързи да се "кичя"...![]()
Нося сребро,тъй като злато мразя....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз винаги съм с пръстен и гривничка.Друго не слагам.
Нося злато и сребро. Обичам по-семплите бижута. Без обеци не излизам, по-рядко гривна и някаква верижка за врата. Пръстени не обичам да нося. Май е това![]()
на мен мания са ми гривничките и колиетата,имам много и никога не ме е яд да си дам парите за някоя др гривна на пример.Нося ги предимно според дрехите си..
Иначе имам едно сребърно кръстче (осветено),което рядко свалям.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Еми аз имам 2 пръстена, които нося - сребърни са, след нова година ще станат 3Иначе имам и още 2, ама те не влизат в употреба.Имам и 2 златни синджирчета, едното го нося всеки ден.Другото е много дълго и готино, ама наще не ми дават да го нося
Имам и 1 сребърно, обаче него рядко го слагам.Също така имам и 2 сребърни и 1 златна гривничка, ама рядко се сещам за тях
А обици не нося.Имам някви златни ама нямам дупки
Сега се сетих, нося и едно герданче, което ми го подари една фр, по него има разни висулки и на 2 от тях пише Friend
![]()
уАу ...страхотни са....най-много се изкефих на коронката...толкова е маничка и сладичка...аа супер...влюбена съм в нея...Първоначално написано от Nadelina
![]()
Just haters make me famous! εĭз
винаги имам обеци по ушите-златни, менкам ги със сребърни и от време на време карам на тенекийки. Имам само 2 гривнички - една сребърна и една с каижка, пръстени почти винаги нося и всичките ми са сребърни. А относно верижките - слагам си ама рядко.
Абе главно нося сребро и злато, па от догодина ще карам на сребро, щото е високосна![]()
Аз нося само гривни и обеци... друго нее пипвам![]()
'All's Fair in Love&Basketball,right?'
Пръстени...адски много...гривни също в големи количества...Нося и един медальон със зодиите...и обици нямам...само тая на езика...![]()
[Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]
постоянно съм с едни и същи обеци.. защото ушите ми са много чувствителни и ако не нося сребро или злато на тях ми стават някфи супер гадни рани![]()
![]()
![]()
.. а иначе обичам сребро да нося.. постоянно съм със сребарни прастени 6 прастена .. на лявата ръка на палеца, показалеца и средния.. а на дясната на показалеца средния и безимения ...
![]()
много си ги харесвам пръстените супер зарибяващи са на марихуани тфа онова напраоооо
![]()
![]()
![]()
![]()
.... а гривни и колиета нося винаги.. само че различни.. нали зависи с какво ще се облека.. и така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Аз обичам да нося герданиИмам само 2-3 ама ще си накупувам още
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Обеци...нося едни метални кръгли топченца,едни карирани топчета и едни сребърни имам,ама тях по-рядко..
Гривни много обичам да нося...лепещите се ме кефат ..имам една лепеща се..една от мъниста такива шаренки много си я обичам ..главно тия си нося,но имам и нек'ви други смотани![]()
Иначе герданчета дървени си бях правила,ама нещо се скъсаха и трявва да си купя нови връзки(= иначе сега имам едно с мъниста-черно и бяло и него си нося..
сребро имам бая,ама само обиците чат-пат си ги нося..злато нямам
Имам си верижка (преди беше на гаджето ми) с моята буквичка на нея и пръстен от гаджето, който не ми става....![]()
Обеци нося, но не задължително, а пък ако съм без двете ми пръстенчета се чувствам някакси гола![]()
Нося само 2 пръстена на двата средни пръста - единия с черен и бял камък другия е плетеницаГривни не обичам да нося, защото ги закачам някъде. Иначе имам няколко, които са ми подарък. Верижки имам пак двечки, но сега съм си наумила такова да си купя
. А обециииии....5 чифта само халки, около 10 чифта висящи и 2-3 чифта по мънички.
Имах още доста, ама или ми се чупи едната или я губя.
Нося само сребро, златото не ми харесва![]()
Обиците не си ги свалям никога и не ги сменям...Досега бях със няк'ви златни,ама от Коледа съм със сребърни.На мекото на ушите имам халки на BVGARI,а по-нагоре на дясното ухо също имам дупки-там съм със едни черни топченца,имам и няк'ви карирани,ама черните повече ми харесват.![]()
На сребърната верижка си слагам различни 'висулки'.
Постоянно нося и един сребърен пръстен...
Гривни не обичам,но понякога си слагам...Постоянно съм с една лента за ръка,то не се води бижу,ама нищо...![]()
М/у другото,аз съм по среброто...Златото ми се вижда...ъъ...за по-възрастни ...![]()
В последно време запомнах да нося предимно злато.... на сега съм само със златни обици-подарък от татко. Иначе си нося сребърна верижка със сърчице и сребърна гривничка, която ми е от приятеля ми, още една сребърна гривна със дранкулки ииии пръстин-халкаМного много не обичам някакви измишльотини... Само лятото нося... ама то е само гривничка
ako ne mojete da slojite ne6to hubavo po dobre ne se ki4ete s bokluci
srebroto koeto imame e super razredeno s drugi metali i mnogo evtino 6ibani tenekii
you should kill yourself >=D