- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mall of varna???
dokolkoto razbrah stroqt mall vav varna nqkoi znae li koga 6te go otvorqt i kade to4no se namira
blagodarq za otgovorite predvaritelno![]()
Моловете ще бъдат повече от един. Единия ще бъде някъде из Владиславово...не разбрах точно къде.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
моловете са 3![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз доколкото разбрах моловете ще са около 2,може и повече.Единия се намира в Трошево,близо до затвора и Пикадили, но незнам кога ще го отворят...
Не съм чувал за такъв стадион. о.О Утре ще поразпитам в училище.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За моловете и аз знам, че ще са 3 - 2 към старите гробища и Трошево и 3я зад военоморското. За стадиона чух още миналата година. Щели да го правят доста голям а и имало проект за 2 ледени пързалки ама къде ще са ...
a nqkoi zn li koga 6te gi otvarqt naprimer dali do lqtoto 6te sa otvoreni ili e mn rano
ili pone koga dolu gore sa po4nali da gi stroqt![]()
И ние пък си имаме МОЛ![]()
![]()
Хвалиш ли се?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
ЪхъПървоначално написано от Mimka_sweet
Поне билета за Арената е 3 лв, а не 6 като в София
![]()
Хах в арена софия билета е скъп щото е наи голямото кино в бг ако не се сещаш сама а относно моловете мога да ви кажа че мола в трошежо е по голям от софийския а тои е средния на най-големия схе има маиче и ледена пързалка на покривасе пак мола в трошево е през един блок от моя блок и гарантирам че е мн як мен мн ми хареса нищо че съм от сф по як е от нашия
![]()
Всъщност mall-a в Трошево дето го правят казват, че щял да бъде най-големия в България - 45 000м2... на 5 етажа... и повече от половината помещения или к'вото се води там са закупени от чуждестранни фирми, които още ги нямало в България...Първоначално написано от ATAKABG
( може нещо да съм недочула, но т'ва разбрах като цяло [-o< )
пък стадиона май го правят вече![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ухааа най-големия във Варна ... супер!!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Варна все повече и повече ме изумява
Много готин град... А за моловете ще са 3 доколкото знам
![]()
Кога ще са готови? Нямам търпение...само да ги направят и..![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
mola v 4aika ve4e e otvoren! toi ne e to4no mol a po to4no t1rgovski cent1r![]()
По-долу има информация за предстоящи и настоящи Молове в България.
Откриването на Пфое Мол във Варна ще е на 1 декември
![]()
![]()
Мястото където ще бъде тоя стадион сега е...да не казвам какво. Направо ми е тъжно, като се сетя, че там съм прекарал доста голяма част от детството си.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
в Русе в момента строят най-големият и най-скъп мол в България (ама ще го отворят до 2 год), до тогава във Варна може да е най-големият. Струва двойно колкото тоя в Сф, че и отгоре...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
:P
едит: фийд дъ едикшън... ЪЪЪ информацията ти ен е вярна - в Русе строят 3 мола... (и се очаква да са завършени съответно през 2008,2009,2010)
Първоначално написано от vodolei4e_m
Айде стига с тва русе, бе...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Русе си е готин град...
щях се удавя в Дунавата преди наколко години щото едно лапе ме бутна докато бягаше..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Моловете не са кой знае какво чудо!
Нямат нищо общо с Американските...не е като по филмите да седнеш на пейка нещо.. е ако в Шити Центъра ги броите?!?
Така де по много неща отстъпват на чуждестранните...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
тва с площ 66хил. кв.м. ще е ебаааси огромното нещо![]()
къде ще го строят?
аз пък нищо не съм чувала..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
На мястото на София ленд може би....Първоначално написано от ЕPu
![]()
Нали там щяли да строят мол..
За стадиона - ми те събориха стария и сега се мотат там някакви камиони....дано го построят по-бързо, имаме си належаща нужда от нов стадион, че Тича и Спартак вече само за тренировки на новаците ставатПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Иначе МОЛ-овете са поне три-четири; изгубих им броя вече, хем живея в тоя град. Първия (тоя в Трошево) го почнаха най-напред и ми е най-интересен, щото 14 години живях в него квартал все пак и често се връщам там в старото жилище. Яд ме е, че е толкова голям, честно....Закри ми вдъхновяващата гледка към гробището......ем смейте се, ама гледката си я биваше.....Другия е до Пикадили.......третия май до Автогарата...има и един Varna Towers, пак там наблизо, щели да го пускат на 11 септември 2011.......
Бахмааму, цяла Варна в МОЛ-ове....![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!