.

Виж резултатите на анкетата: Девствен ли сте?

Гласували
118. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не.

58 49,15%
  • Да.

60 50,85%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    намаляваме
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Град
    Na sedmoto nebe

Re: Не Проблем

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Аз съм почти на 14 (остава по-малко от месец).И съм девствен.И хич не ми дреме.Няма да ви моля за помощ.Просто искам да видите че не всеки се хвали насам натам че е смесил бяло с червено.А и ми е интересно да видя колко съфорумъри споделят моята съдба.
    Ооо, ти си на цели 14 ненавършени години, не си правил секс и не се самуваш, че си девствен?! Ето това се казва дух! =D> Е, аз пък съм на 16, и аз съм девствена... ама с твоята борбеност да не се срамуваш от своята девственост не мога и насън да се меря, поклон!

И аз така MoOnLiGhT_ShAdOw на 16 съм и съм девствена и наистина не можем да се мерим с неговата борбеност

Супер фен Аватара на FelisDirus
    не съм
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    *in a pink dream*

Re: Не Проблем

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Аз съм почти на 14 (остава по-малко от месец).И съм девствен.И хич не ми дреме.Няма да ви моля за помощ.Просто искам да видите че не всеки се хвали насам натам че е смесил бяло с червено.А и ми е интересно да видя колко съфорумъри споделят моята съдба.
    Ооо, ти си на цели 14 ненавършени години, не си правил секс и не се самуваш, че си девствен?! Ето това се казва дух! =D> Е, аз пък съм на 16, и аз съм девствена... ама с твоята борбеност да не се срамуваш от своята девственост не мога и насън да се меря, поклон!

17 ne sym
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Пич, гледам че те притеснява на колко години е нормално да се почне със секса. И как ти изглежда, че всички около тебе отдавна са почнали. Та затова един виц по темата:

Отива един мъж при доктора и се оплаква:
    - Докторе, съседа ми казва, че правил секс по 10 пъти на ден. А аз не мога, какво да правя?
    - Еми казвай и ти.

Ако не си разбрал извода, той е: едно е какво говорят другите, друго е каква е действителността.

От всички самохвалци, които разказват за псевдо-подвизите си, може да има 1 от 10, който наистина казва истината. Но това първо е изключение, и второ не е кой знае какво достойнство.

Нали се сещаш, че за да се изчукат две кухи лапета не се иска нито акъл, нито интелект особен. Те циганетата на 14 години вече раждат. По тая логика всички мангали в квартала са те изпреварили... ти би ли искал да се сравняваш с тях?

Голям фен
    Град
    sofiq
    na 16 sum i sum devstvena i kvo ot tva hi4 ne mi puka kato znam kvi bolesti se predavat po polov put predpo4itamda iz4akam o6te nqkoq druga godina i da sre6tna to4niq 4ovek s koito iskam da go napravq

на 15 и половина съм и не съм девствена
    Не съм надута,а просто съм разглезена

aз съм почти на 15 без 3 месеца и съм дествен ич ни ми дреми ше го направя когато се почуствам готов

Град
    Пловдив
    лошо няма да сте детствени имам мой фр. където са на 17 и са ... просто чакат точния човек,което ви съветвам да направите и вие

на 18 съм и не съм девствена
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne sum

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Em az otdavna ne sym ,ama ne mislq ,4e ima ne6to lo6o da si -naprotiv doри

Za protokola na 17 sum i ne sum devstven
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

уХахах ЗАкъСняЛ Си бе МОЙ чоВеК ХАах АЗ ощЕ на 12 почнах хаха :P :P МИ тряА ти ПуКА бе пФф на 14 вече с 2 момичета бях спал хАХАха

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Той не се хвали...
    Хахаха да бе, сигурно.

Колкото к**ви пускат теми, че са го направили на 13, двойно повече постоянно изтъркват, че са девтвени и че се гордеят с това.
    Ми гордейте си се, бе.
    Т'ва си е въпрос на личен избор.
    Никой не може да съди и да определя кое е правилното.
    И сте жалки, защото прекалено много ви пука кой какво мисли.
    Ако исках да ти се газаря да съм го направил , първо не съм газе,фаишонче,че да ви занимавам.И второ не съм съдил и определял кое е правилно.И воабще не се смятам за жалък.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Пич, гледам че те притеснява на колко години е нормално да се почне със секса. И как ти изглежда, че всички около тебе отдавна са почнали. Та затова един виц по темата:

Отива един мъж при доктора и се оплаква:
    - Докторе, съседа ми казва, че правил секс по 10 пъти на ден. А аз не мога, какво да правя?
    - Еми казвай и ти.

Ако не си разбрал извода, той е: едно е какво говорят другите, друго е каква е действителността.

От всички самохвалци, които разказват за псевдо-подвизите си, може да има 1 от 10, който наистина казва истината. Но това първо е изключение, и второ не е кой знае какво достойнство.

Нали се сещаш, че за да се изчукат две кухи лапета не се иска нито акъл, нито интелект особен. Те циганетата на 14 години вече раждат. По тая логика всички мангали в квартала са те изпреварили... ти би ли искал да се сравняваш с тях?
    Виждам че си от пичовете.Нито се сравнявам с мангали нито го искам.Създадох темата главно за да видите че форума не се състои само от дечурлига които не спират да се хвалят и да истъкват кога и как са го направили(и повечето лъжат).

Град
    София най-голямото село в БГ
    Леле на 14 трябвало да си го направил
    Мисля, че трябва когато ти дойде времето /демек когато се чувстваш готов, когато си намерил човека и.т.н а не само заради секса да се../

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако исках да ти се газаря да съм го направил , първо не съм газе,фаишонче,че да ви занимавам.И второ не съм съдил и определял кое е правилно.И воабще не се смятам за жалък.
    Т'ва не беше за теб.
    За изтъкването само визирах теб и още 3-4 индивида, които не са писали в тази тема...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: Девствен/а ли сте?

az sam po4ti na 16 i sam devstvena tva ne zna4i 4e sam po tapa ot dr!

еми девствен см ама само на някои места ся ще ги изброя за да бъда напълно честен с вас значииии ушите носа устата очите пъпчето ануса зърната мишниците между пръстите нз тфа са май

Ем на 14 съм и съм девствена
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Т'ва не беше за теб.
    За изтъкването само визирах теб и още 3-4 индивида, които не са писали в тази тема...
    Еми как да не съм писал аз я създадох

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Офф... има ли смисъл да обяснявам..

3-4 индивида, които не са писали в тази тема...
    те не са писали
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ami ve4e ne sum,oba4e go napravih na 17 i vaob6te ne smqtam 4e sum zakasnqla i ne se imam za izostanala,i dori i o6te da bqh devstvena tova vaob6te nqma6e da me pritesnqva,da ne govorim pak da iskam mnenieto na drugi hora dali bilo normalno
    Tova si e li4no MOI izbor i izob6to ne me interesuva koi kvo misli
    Pak te na 14 tragnali da se trevojat....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си