- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен/а ли сте?
намаляваме![]()
![]()
![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
17 ne sym
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Пич, гледам че те притеснява на колко години е нормално да се почне със секса. И как ти изглежда, че всички около тебе отдавна са почнали. Та затова един виц по темата:
Отива един мъж при доктора и се оплаква:
- Докторе, съседа ми казва, че правил секс по 10 пъти на ден. А аз не мога, какво да правя?
- Еми казвай и ти.
Ако не си разбрал извода, той е: едно е какво говорят другите, друго е каква е действителността.
От всички самохвалци, които разказват за псевдо-подвизите си, може да има 1 от 10, който наистина казва истината. Но това първо е изключение, и второ не е кой знае какво достойнство.
Нали се сещаш, че за да се изчукат две кухи лапета не се иска нито акъл, нито интелект особен. Те циганетата на 14 години вече раждат. По тая логика всички мангали в квартала са те изпреварили... ти би ли искал да се сравняваш с тях?
na 16 sum i sum devstvena i kvo ot tva hi4 ne mi puka kato znam kvi bolesti se predavat po polov put predpo4itamda iz4akam o6te nqkoq druga godina i da sre6tna to4niq 4ovek s koito iskam da go napravq
на 15 и половина съм и не съм девствена![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
aз съм почти на 15 без 3 месеца и съм дествен ич ни ми дреми ше го направя когато се почуствам готов
лошо няма да сте детствени имам мой фр. където са на 17 и са ... просто чакат точния човек,което ви съветвам да направите и вие
Em az otdavna ne sym ,ama ne mislq ,4e ima ne6to lo6o da si -naprotiv doри![]()
Za protokolana 17 sum i ne sum devstven
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
уХахах ЗАкъСняЛ Си бе МОЙ чоВеК ХАах АЗ ощЕ на 12 почнах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха
:P :P МИ тряА ти ПуКА бе пФф на 14 вече с 2 момичета бях спал хАХАха
Ако исках да ти се газаря да съм го направил , първо не съм газе,фаишонче,че да ви занимавам.И второ не съм съдил и определял кое е правилно.И воабще не се смятам за жалък.Първоначално написано от Lady Death
Виждам че си от пичовете.Нито се сравнявам с мангали нито го искам.Създадох темата главно за да видите че форума не се състои само от дечурлига които не спират да се хвалят и да истъкват кога и как са го направили(и повечето лъжат).Първоначално написано от Crag Hack
Леле на 14 трябвало да си го направил![]()
Мисля, че трябва когато ти дойде времето /демек когато се чувстваш готов, когато си намерил човека и.т.н а не само заради секса да се../![]()
Т'ва не беше за теб.Първоначално написано от SandForGaara
За изтъкването само визирах теб и още 3-4 индивида, които не са писали в тази тема...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
az sam po4ti na 16 i sam devstvena tva ne zna4i 4e sam po tapa ot dr!![]()
еми девствен см ама само на някои места ся ще ги изброя за да бъда напълно честен с вас значииии ушите носа устата очите пъпчето ануса зърната мишниците между пръстите нз тфа са май
Ем на 14 съм и съм девствена![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Еми как да не съм писал аз я създадохПървоначално написано от Lady Death
![]()
Офф... има ли смисъл да обяснявам..
те не са писали3-4 индивида, които не са писали в тази тема...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ami ve4e ne sum,oba4e go napravih na 17 i vaob6te ne smqtam 4e sum zakasnqla i ne se imam za izostanala,i dori i o6te da bqh devstvena tova vaob6te nqma6e da me pritesnqva,da ne govorim pak da iskam mnenieto na drugi hora dali bilo normalno![]()
Tova si e li4no MOI izbor i izob6to ne me interesuva koi kvo misli![]()
Pak te na 14 tragnali da se trevojat....