.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Нормална дължина на пениса

mom4e na 17god. kolko cm. gore dolo trqbva da mue moqt e 16 tva malko li e?

nqkoi 6te kaje li kak se meri?

Еми брато, не знам дали е нормално. Моята паламарка все пак е 24 сантиметра. Ама и 16 може би е нормално...

Ако не ти е нормален, какво ще направиш? Ако си милионер, супер, но най-вероятно не си, така че ако не ти е нормален, ще се депресираш, ще мислиш само за това и вероятно никоя от бъдещите ти партньорки няма да почувства удоволствие заради твоята мания.

Нормално е. Но имай предвид че размера има значенеи не само като дължина а и като дебелина и още нещо - много зависи от степнта на ерекция. Понякога може да е 16 а понякога да достигне дори и 18. Всичко зависи от количеството кръв което навлиза в пещеристите телца на пениса. Но 16 е нормален размер - спокойно. Наполеон е имал размер 7 но се е славил като велик любовник

Цитирай Първоначално написано от evtim
    nqkoi 6te kaje li kak se meri?

Всъщност много момчета не знаят как се мери. Мери се откъм корема.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Нормално е. Но имай предвид че размера има значенеи не само като дължина а и като дебелина и още нещо - много зависи от степнта на ерекция. Понякога може да е 16 а понякога да достигне дори и 18. Всичко зависи от количеството кръв което навлиза в пещеристите телца на пениса. Но 16 е нормален размер - спокойно. Наполеон е имал размер 7 но се е славил като велик любовник
    Сигурно имаш предвид "прешестото" тяло...което всъщност изгражда пениса де но както и да е....важно е и как го използваш, най вече как го използваш, защото съм имала приятели със страшни "дарби" като размери но нищо не правеха....
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Всъщност много момчета не знаят как се мери. Мери се откъм корема.
    ?? [-o<

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Едва ли можем да лепнем точно определен нормален размер. 16 сантиметра са абсолтно достатъчни. А ето и как по-точно се определя дължината и дебелината на пениса:

Линк
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Човек, извинявай, ама това е пълна простотия.Момичето, обича ли те, и 7 сантима и стигат.Така че спокси.А ако искаш да ти отговоря точно - нормален ти е.Аз като съм на 15 и пениса ми е 16 санта, това не означава, че съм ненормален, нито че ти си такъв.Така се споко

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Здравей!
    Едва ли можем да лепнем точно определен нормален размер. 16 сантиметра са абсолтно достатъчни. А ето и как по-точно се определя дължината и дебелината на пениса:

Линк
    хмм линка е доста интересен . . .

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ох божее, вече има толкова много теми по тоя въпрос...
    Потърси малко...
    Мисля, че темата може да бъде закрита вече?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

trqa ti e pone 17 za da si pulnocenen muj
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си