- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви кефят ли се на 50 cent?
ъъм не![]()
Суетата.Моят любим грях.
не
каква е тая Утрепка 50 стотинки
ще се кефят на него и ще им счупа капачките на коленете
кефят се малките симпатични 15 годишни kypви на него...
Моля ?!
да... даже дядо и баба са луди по него![]()
turn unthinkable to reality..
Баща ми смята'' И аз мога да си бърборя глупости под носа и аз искам да ми дават толкова пари за това'' мам слуша ретро
He
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Първоначално написано от TwoSmokingBarrels
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
Мдааа, определено харесва фифти сент.Един ден отивам във спалнята на наще да питам мама за нещо и я гледам пуснала сити-то и застанала по средата на стаята и сиизмисля текста чува се нещо като:
"мъдър фък йо йо" обачесъс на
металистите
знака \--/_ (нали сещата се
)
Еее не, като я видях направо паднах да се хиля, направо се размазах, а тя като ме видя само ме погледнаи си затвори вратата
![]()
![]()
![]()
Не, майка си слуша чалгата, а татко Скорпиънс, Бийтълс, и там подобните им..![]()
Не, моите слушат класическа музика...
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
не,те незнаят кой е..
не се изказвай неподготвен,прасе
Баща ми го мисли за циганин,както и АЗ,има ся мангото 1-2 хубави песни,ама става само за бек вукал
Тоя е бахти жалкото подобие на "РАПЪР"..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
на 50 cent не ама почакай само да пусна akon и мама пощурява...много я радвамен нещо не чак толкова ама съм му се наслушала
Ммм нито мама, нито тати се кефят на 50 cent, нито пък аз... По-скоро с тати си слушаме редовно Ъпсурт в колата
` ЪпСуРт....
Нашите несе кефят на 50 стотинки. Нито пък аз.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
преди години 50 cent имаше концерт в България ..
иии мама отиде![]()
50 стинки вече за нищо не стигат, кво да им се кефят .. ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Наште повече залагат на сръбско - Миле Китич, Синан Сакич, Шабан Шаулич и някви други там... За 50 Cent не са и чували сигурно!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Майка ми харесва всичко,включитлно и 50 сент и Еминем(научих аз кво да слуша.ше ми слуша чалга).Баща ми е на мнение,че всичко ново е произлязло от ретрото(музикален инвалид е човека),затова си слуша ретрото.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
За 50 сент не знам, ама майка ми е луд фен на йкън.. пък татко по-рок... Аце-Деце, Глух Леопард ...![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt