- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Koга започнахте да си перете дрехите?
Кога започнахте да си перете дрехите?Така де-да пускате пералнята.Интересно ми е ,защото аз съм на 13 и от 10-годишна отговарям за дрехите-пера,гладя и т.н.,а моите приятелки не и се питах дали съм единствена............Вие сте!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Az rqdko se zanimavam da puskam peralni..pak kakvo ostava za gladene a?Inache ot 13 godishna go pravq edin-dva pati v meseca..
e kakvo,ne e malko..
![]()
♥ ♥ ♥
ЪъЪъ еми майка ми се занимава с тия нещаСмисъл аз обикновено си хвърлям мръсните дрехи по пода и тя като пуска пералнята минава и ги събира
Рядко ми се случва сама да си ги нося до коша...Тя се оправя с пералнята, разделя там бели,цветни,вълненени дрехи...Иначе ми се случва от време на време да простирам и да събирам от простора чистите парцалки.
![]()
ПП Гладене - еми в нашата къща това е рядко явлениеСамо ако е наложително....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
На 15 години съм и не знам как се пуска пералнята хихи поне си признавам.За сметка на това гладя и чистя из нас.Абе общо взето помагам вкъщи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
разлигавени хлапета!! трябва да сте като мен! всеки ден САМИ да слагате дрехите си в легена!![]()
авторката-да си сложиш дрехите в пералнята не е пране...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тфа е работа на пералнията...
hxah edva li 6e se fana da pera tfa go vyr6i ili maika ili peralnqta![]()
Научих се да си пера дрехите на ръка, когато бях на 13. Но не го правех особено често, поради факта, че имаме и пералня. Сега вече лятото доста често пера на ръка - имам доста черни дрехи, а те пускат много боя и ... се налага да си ги пера на ръка, за да не придобият светлите дрехи един хуууубавичък сив оттенък.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Баба и мама пускат пералнята и простират. Гладене.. хмм това вкъщи е рядко явление, само когато не може без него. Иначе на ръка се научих да пера доста малка, 5-6 някъде, интересно ми бешеСега само отвреме-навреме ако парцалката ми трябва спешно и няма закога да чакам пералнята.
ШШШ тва пералнята по сложно от компютър бахти![]()
Не смятам още да се уча.Всяка сутрин ги блъскам в един кош за дрехи а на другия ден си ги откачвам от простора.
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
krasivata_luvica не си пере дрехите, защото е некадърна гъзорана и може само да си яде сополите!
Като бях малко на 7/8 годинки..повечето време бях при баба ми..тя нямаше пералня и всеки се переше дрехите..Сега незнам колко качествено съм ги прала..но изглеждаха чистиИнъче с майка ми си разпределяме всеки ден работата вкъщи!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Нямам представа как да пусна пералнята честно казано.![]()
Иначе, ако искам нещо да си изпера, най-често някакво бельо, което ако пусна в пералнята ще се съсите, си го пера на ръка в банята.![]()
peralnq ubiite me nz kak se puska![]()
![]()
oba4e na ru4i4ka si pera drehite redovno ot 7 klas
![]()
![]()
На 19 съм, не си пера нещата в пералня( освен 4ар6афи и кърпи), а на ръка, правя го от 15 годишна. ДО октомври не знаех как се пуска пералня, но живея в общежитие в 4ужбина и ми се налага да пера в пералня...У нас рядко се глади, освен ако не са официални дрехи или нещо, което не може да се носи без да е гладено.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
И аз така като теб... На, съдба!Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ми от малка ме занимават с такива домашни задължения и сега като взеха стремително да се увеличават много се плаша и мисля да покрещя малко в къщи щотото все пак още не съм се омъжила,че да ставам слугиня!![]()
![]()
![]()
На 13 съм и все още не си ги пера.![]()
Вярно, вярно...Първоначално написано от Боклук си Бате ...
![]()