- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Искате ли да се създаде нов раздел за животни?
Protiv sum est,dai da napravime razdel za vsqko ne6to kudeto se setim![]()
Гласувах с Не. Просто си има специализирани форуми за животни, в които могат да се намерят много компетентни отговори.
Другата причина да гласувам така е, че е имало теми в които някой пише, че има проблем с любимеца си, а в 80% от постовете се подиграват...![]()
Имам предвид, че е гадно, че автора се чувства кофти заради това, че на животинчето не му е добре... ии нз.. Кофти е...![]()
Не е необходим.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Аз съм против.Според мен нямаме нужда от такъв раздел..![]()
Аз също.Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Моето мнение е пълно да .. Естествено че ще е много по - добре и за всички които се интересуват,имат въпроси за каквото и да е и ще научат какво да правят .. та това ще бъде много хубаво![]()
А тези които се подиграват на хората които са имали болно животинче - те нямат ли чувства бе .. О Боже.. Нямам думи - но така е като нямат животно и не знаят как да помогнат.. Направо който ще обижда или подиграва за такова нещо може да пропусне темата .. А ма хаааа
А това за всичко Тийн накуп - какво е това.. Там да пиша за животните ми ли?Както и да е .. В Удома е много по-добре да се пише за животни,ама тези които се интерсуват няма постоянно да търсят тези теми .. И какво като има определени форуми за животни!? Нищо не пречи .. Не мога да ви разбера всички тука които се против ..
И аз съм За.Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Абсолютно ! Твърдо пратив съм !Първоначално написано от BallFace
![]()
И аз съм против, както каза BallFace ще има само теми от рода "МоЕтуууууууу КуЧеНцЕеЕеЕе " и ще стане пълен ташак раздела и ще трябва да се махне след товаПървоначално написано от Lucho
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Или може би ще питат за хигиената ако има въпроси, храненето,здравните проблеми ,ако се съмняват в нещо или каквото и да е , ако наистина повечето само ще ми пускат теми със снимки на кученцето си - то това ще да е много голяма простотия ..Първоначално написано от BallFace
Да, или във "Всичко тийн накуп".Първоначално написано от extreme_
Еми то тогава раздела трябва да е "Проблеми с домашното Ви животно". Още по-тъпо.. звучи само като удължаване на страницата.Първоначално написано от Taraaa
Няма да е по-тъпо защото няма да се налага да ходят постоянно до ветеринаря да питат туй или онуй .. абе вие нямате ли животни бе .. Аре не ми са занимава
Виж ми миналото мнение.......... първата част, в която споменаваме разделите, които могат да се използват за тия теми. И не е задължително да имаш животни. Аз съм имала, но в момента нямам и не знам какво те бърка тебе това.Първоначално написано от Taraaa
Кога ще се сложи край на тази анкета все пак...?
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Всички сме олигофрени и комплексари нали...Първоначално написано от Taraaa
По същата логика дай да създадем раздел "Всичко за клошарите", "Всичко за циганите", "Всичко за наркоманите" и т.н.
Знаеш ли колко ми пука колко е хубаво кучето/котката ти ?
Има си форуми, има си google, има си ветеринари.За кво ти е подобен раздел.Ако нещо ти трябва относно домашния ти любимец има от къде да намериш инфо.Сайта се казва TEEN PROBLEM и да ти кажа домашния любимец не ми се вижда толкова голям тийн проблем...
Първоначално написано от AnincetoSexy
az sum protiv bezmisleno e
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Абе к'во се побъркахте всички ? Еми айде да създадем тогава раздели за всяка ваша глупост която ви дойде на акъла...може да започнем от Тонколони,през клавиши,до клавиатури...сигурно ще е яко,как мислите ?![]()
Да, XceSS ме подсети, че си има цели ФОРУМИ, не раздели в други форуми (ама то и т;ва го има, хах), така че не е нужно да се прави и такъв.
Aбе въобще не съм казала нищо за моето куче така че аре не ми говори за него а ? И да не ти пука ид ати пука - мен това не ме интересува - какъв си ми че да ми казваш .. А какво общо има футбола с тийн проблемите ? ХАХАх .. И не съм казала че сте комплексари и олигофрени , но щом така си мислиш няма проблем за мен .. Влязох тук да видя как е положението в този форум , не че ме интересува точно за животните , мисля че си знам много работи за тях , а и ако ме интересува още има къде да питам наистина ... Мисля че тук просто няма смисъл да влизам повече , защото едни и същи теми всеки ден .. не ми се четат хиляда пъти то омръзва даже и като си нов потребите л,не че ще липсвам на някого ама ....Първоначално написано от XceSS
Аз съм за![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Хайде де,трябва ни още един ПРОТИВ...![]()
Az sum za
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Да искам,би било много добре и полезно.
Обожавам животните,ама съм против. (: