- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вредно ли е използването на сапун там долу
Зравейте искам да попитам един приятел ми каза че не било хубво да си мия пишката със сапун верно ли е или няя такива работи
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
Emi tvoq priqtel qvno ne dyrji na higienata si osobeno![]()
![]()
мм нз.. с кво иска да я миеш..?? с веро ли??
Ти с какво смяташ, че трябва да се мие? Веро или прах за пране?.. Естествено, че се мие със сапун!
вика че чел някъде че като си го миеш с сапун и спирал растежа на пениса ли нещо такова
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
не е хубаво за момичетата , а аз лично си го мия със сапун ... освен ако не искаш да ти седи мръсен![]()
хващаи 1 шепа прах за пране и почвай![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
хаха..пробвай с интимен гел .. ;]]]]]]]![]()
probvai s intimen gel ne e otrovno :P
недей да се миеш вече че щти се смали пишката![]()
![]()
![]()
Или с белина?!![]()
![]()
![]()
Даже и с интимни кърпички може... ем не са скъпи.. пък и може да ти харесаПървоначално написано от bebok
![]()
[img][/img]
май тука бях чел или бъркам че всичко което не искаш да попадне в очите ти не е подходящо за миене с него там долу / става дума за сапуни , шампоани и т.н /![]()
Ami da az dokolkoto znam ne e hubavo da se mie sus sapun... chel sum go po vestnici i-net puk i lekar mi go e kazval... az si go mia sled vsqko pikane taka che nito e mrusen nito vmirisan nishto mu nqma i bez sapun moje si zemesh intimen shampoan![]()
Викам с белина и доместус си мй оная работа , а може и със циф ...
Da vredno e , nedei da se mie6![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Мама или тати не са ли ти показвала, като малък, как се сапунисва чурката?
абе вие не загрявате ли че кожата там е съфсем различна от тази по рацете ... помня че няква лигавица имаше там и кво ли още не![]()
Ми.. за момичетата е така да се каже задължително да НЕ ползват сапун, за момчетата няма задължително условие, но е наистина хубаво да си купиш сапун с ниско PH. Продават в аптеките, примерно на Seba Med или ако намериш на Sanex има много добриВсе пак не мисля, че е достатъчно да се миеш само с вода.. или поне не винаги. Ииии .. не е необходимо след всяко пишкане да го миеш със сапун.
Кажи ми че се бъзикаш ... моля ти се ... носът ти примерно що не е лигаф "постоянно" Несъм доктор и незнам кви други лигавици има ама тва, че на оная работа имаш не съм си го измислилПървоначално написано от KIRCHO
/ просто нищо не печеля от тва
/
ako iska6 da ti miri6e si e tvoi problem!....![]()
Вярно е мани ги другите :
1. Трябва да се съхрани характерния мирис и фкус никога не си мии пишката
2. Получават се мехурчета и става като рекламата на галина бланка "Бълбук-бълбук"
3. Момичетата може да казват че предпочитат да им е чисто ама всъшност се кефят на мръсните неща
П.С. само 2. е вярно :P
Аз се мия със сапун ... но не е хубаво сапунът да е алкален, което си нямам идея какво значи ... моля ако някой знае да разясни![]()