Дори няма да взимам в предвид коментарите за Вазов-и аз не съм негов голям привърженик,но никой не е дорасъл да го критикува или плюе!
Браво- добре че са матурите та да вземете нещо в ръце,освен програмата на Еврофутбол.
Не казвам,че трябва всеки да си седи в къщи и да четено не се ли усещате как тотално затъпявате,говорите си в средата с едни и същи изрази и жаргони,а когато се наложи да говорите с авторитетен човек-независимо дали доцент,учител,възрастен или чиновник в някоя институция,вие не намирате правилните думи ивиждате как дори не можете да изразите това,което мислите,защото аз изпаднах в подобна ситуация и се усетих чи приятелите ми са готини,скайпа е весел и т.н. но аз нямам речник.
Признавам,не съм кой знае колко ерудирана-и аз говоря на диалект и жаргон,сред приятели съм простак,не търся правилните думи,а пляскам на право,но това не значи че не хващам някоя лека книжчица когато ми е скучно или не мога да заспя,ей така-да убия времето, и само това мъничко усилие ми помага да не затъна напълно в простотията и селянията,а за тези които са малко или повече след мен-дори с 1-2 години по-малки,направо нямам думи,но знаете ли- НЕ ЧЕТЕТЕ,ОСТАНЕТЕ СИ ПРОСТИ ДО КРАЙ! И така сте си хубави