- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често лъскаш бастуна ?
Въпроса е ясен.Колко често го биеш ?![]()
SE
ххахахаах яка тема !![]()
"Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Като нямам приятелка....абе когато ми е на кеф,не става да си паткам даже и като ми се избухва някъде на диско:P
![]()
Away from life!
много рядко последно времегубя форма
![]()
1 шут седмично.. има къде да си избивам "хормона"![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Vseki den
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
am 4akam da mi ponikne.. i togava nqa go ostaq na mira...
az na den po 3 pyti.... vypreki 4e sym momi4e lele ama vii serioznu vi bii 6aibata![]()
![]()
![]()
![]()
Много рядко... 1 път на 1-2 месеца, може би.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мн глупава тема.. моя отговор го нямаше.. аз никога не се самозадоволявам.. за кфо са момичетата![]()
ти си жребецПървоначално написано от Go6o_duPeTo
![]()
![]()
:P
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Сутрин,обед,вечер-онанизъм,за здрав организъм.(онанизъм=мастур ация)
![]()
![]()
Това како ше рече , че като ти падне (теост ти увисне) го фащаш и не го оставяш клюмнал?Ясно що се жениш през 3 дена. =D>Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
не го лъскам вече
ГоркияПървоначално написано от bsd
![]()
що пък често правя секс и ми е много по хубаво , малко френски целувки по готино е
Така става мислих ,че нямаш гадже сорриПървоначално написано от bsd
![]()
Нямам си бастун![]()
Дайте назаем![]()
+1Първоначално написано от fuckface
![]()
пп:пич уважавам ги тия от подписа ти![]()
ам че аз го лъскам през ден два, е случва са на ден и по няколко пъти.... а пък си го имам и не се оплаквам...:P
![]()
През ден два....
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Ostavqsh li go da subira prah shte trqbva da go luskash![]()
Eating isn't cheating - Arnold