.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от teeen
    според мен всичко си зависи от човека.А колкото до хваленето с кои си спал това за мен е избиване на комплекси
    И аз мисля така

елементарно е... прайм го за си начесваме егото...
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Тва всъщност го правят комплексарите ... тези които наистина е*бат много и са плей боите така да ги наречем си правят пас ... общо взето тези които много се хвалят нищо не правят .... Познавам такива които с 300 зора преспали с една и вече се фукат че преспали с половината даскало ... а тези които нищо не говорят а действат качествено пак се разнася слух и за тях но не от техните усти а от самите момичета ))
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Тва всъщност го правят комплексарите ... тези които наистина е*бат много и са плей боите така да ги наречем си правят пас ... общо взето тези които много се хвалят нищо не правят .... Познавам такива които с 300 зора преспали с една и вече се фукат че преспали с половината даскало ... а тези които нищо не говорят а действат качествено пак се разнася слух и за тях но не от техните усти а от самите момичета ))

+1

Кофти е да слагаш всички под общ знаменател.Но все пак,това е в природата на почти всички.Какво да се прави...аз отдавна вече спрях да се вайкам за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си