.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Закъснява ми вече 4 дни

zakusnqva mi ve4e 4 dnii zapo4vam da se pritesnqvam da ne e stanal nqkoi gaf iskam da oto4nq 4e mi be6e za purvi put ...priqtelqt mi me uveri 4e nqma kak da e stanal gaf tui kato polzvahme prezervativ ,a i toi ne e svur6val taka 4e po putq na logikata ne se e slu4ilo ni6to...no ne znamm naistina ve4e ne znam mn se pritesnqvam...ot kakvo moje da mi zakusnqva,vqrno e 4e prez tozi mesec imah stra6no mn problemi i pritesneniq ta vazmojno li e ot tova da zakusnqva?...i molq bez ebavki blagodarq predvaritelno

т.7
    krem4et0
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Град
    ПрИ Теб
    Vazmojno e ot problemite,koito ima6 da se e polu4ilo nqkakva anomaliq.Apak moje da e i ot tva,4e ti e bilo za parviq pat vse pak e nqkva promqna spox vsi4ko 6te se opravi!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

dano vsi4ko da e nared za6toto naistina mn mn mn se pritesnqvam
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Не трябва да се притесняваш не е станал гаф, аз те уверявам
    [img][/img]

Предполагам всичко е на психична основа. Едно, че си имала проблеми и друго, че ти е било за първи път- на много момичета им закъснява след първия път. Щом приятелят ти не е свършвал- няма никакъв шанс да си бременна, още повече, че сте позлвали презерватив. Не се тормози излишно- просто няма за какво.

Еми за твое собствено успокоение си направи тест за бременност (100% съм сигурна че ще е отрицателен).Другото което ще ти кажа е,че през пубертета цикъла е нередовен докато се нормализира.Няма за какво да се притесняваш.Успех!!!

yee dnes mi doidee mn blagodarq na vsi4ki momi4eta za otgovorite im

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си