- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс с по-малко момче?
Сериозният ми приятел е по-малък от мен с 2.5г - правете си извода :P
1) ne mersim , neka vypsrosniq individ da si znae onova i za kako dr moje da sluji osven pishkane i kyde tochno trqbva da mi vleze
2) ne mi dopada
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
оо ..мис калифорния ти нещо злепоставяш ли а ? .. тцтц много си зле чесно ...![]()
Мамицата ви само батковци искате![]()
И по малките к'во тря'я да праят...да тръгват с 12 годшини![]()
После сме били педофилиПървоначално написано от Mushher
ЕЕееее кво толкова като е по-малък е майнаааз съм на 16 и съм чукал 1 момиче на 15 и едно колкото мене другите всички са били по-големи . Вярно , че в повечето случаи не казвам точно на колко години съм но дори и да кажа е нямало няква остра реакция и тн , мисля , че имам известен опит в секса .. и това не е самооценка . Тва убеждение на повечето момичета ,че щом е по-малък не става е много ама много смотано
![]()
Taq tema vseki put kato q zaseka i mi zvuchi kato stranichka na nqkoi pedofilski leksikonAma tva e zashtoto vse pak sum momche
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не...не бих...дори да е с година по-малък от мен и не гледам на него като човвек - гадже. Още по-малко за секс...
1.не,но нямам нищо против
много ме кефят по-малките от мен момчета
има големи сладури
само съм ходила с по малки,но след време може и да достигна до по-нататъчна фаза
![]()
2.не, никога не ми се е случвало
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
1. Еми приятеля ми е по-малък от мен с 5 месеца, така че.. Да![]()
2. Хъх, труден въпрос![]()
pff da zle sym bila , dobre che ima takiva kto tebe da me svetnat po vyprosaПървоначално написано от hardly_awakened
bez da se zaqjdam poveche , sq da ne me izkarash zaqdliva zlobna kuchka , vseki si ima mnenie i predpochetanie![]()
osven tova ne se imam za mnogo golqma , che da si pozvolqvam da spa s po-malki![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
и аз това си помислих първият път !!!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ