.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз съм 10 клас и имам 4 учебника като нося само 2 от тях, по 2 пъти седмично. Имам си тетрадки на теми и багажа ми е ограничен.

Но съжелявам децата на братовчед ми раницата /1 клас/ е по-голяма от него. Направо е нечовешко да карат децата да носят толкова много боклуци. Вместо да държат учебницит им в училище, а примерно да има домашни само с помагалата.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

8ми клас съм, но в нащо училище се учат вс предмети + език и икономика
    и ако нося всичко, което ми трябва чантата става доста тежка... но
    с 2 тетрадки и някои учебници си е екстра ...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Голям фен Аватара на Yancheto
    7 клас съм и...Чантата ми тежи страшно много,със всички тия учебници и учебни тетрадки,дето ни принуждават да носим едва мъкна всичко и страшно ме боли гърба...Но все пак мисля,че съм по-добре от брат ми,който е втори клас, а чантата му сигурно тежи повече от него...Горките второкласници,не знам как се справят.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    11 клас съм.Задължават ме да нося всичко.В началото на учебната година бях схваната около месец в областта на раменете и гърба,нося чантата си на едно рамо.В моето училище класовете са от 5-ти нагоре.Всеки ден по коридорите засичам петокласници,чиито раници са горе-долу колкото тях.Не мисля,че това е норлмално,но никой от учителите не желае да предаде принципите си и да започне да изисква по-малко.Интересното е,че аз до миналата година не носех всичко и не бях санкционирана,но тази година са способни и да ме изгонят от час.Има ли начин това да се предотврати? - Едва ли...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Раницата ми е тежка, защото си нося всичко. Нямам добро зрение и един учебник на чин не ме устройва. Иначе някои мои съученици както седят на чин единия носи едни учебници, другия други и така се оправят. Живея близо до училище, но все пак доста чанти съм скъсала така.
    Ако аз можех да променя нещо бих разделила учебниците на части. Примерно в една част има 2-3 дяла с уроци и общо частите са да речем 3-4. Вярно, че ще е малко объркано, защото много ще забравя по кой предмет коя част трябва да носи, но това няма да е проблем за съвестните ученици според мен. А несериозните ученици въобще не си носят учебници, така че мисля, че това е един не лош вариант.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Лично аз ... си нося на училище торбичка с всички тетрадки нужни ми за деня ... но учебници не нося .. не смятам че ми трябват ... по принцип си уча у нас ( да да ) и на даскало не ми трябват просто
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си