.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ти може и да го обичаш,но той теб едва ли.. Моят съвет е да не правиш секс с него..
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от ODB36
    Цитирай Първоначално написано от assd
    пусни му на момчето бе, що ше го мъчиш!
    мъжка солидарност...
    и аз удрям 1 рамо за момчето
    поне един свирчок :P то Нова година иде..

Е па той голям помяр се извъди. Аз ако бях на твое място на връх нова година бих му ударила 2 шамара да си гледа работата.

Мега фен Аватара на koalka
    Въобще не си струва да го правиш за пръв път с такъв човек.Едва ли не те изнудва иначе ще ти изневери...По-добре го зарежи.

как изобщо се замисляш...ми мн ясно че не.за да ти поставя такива ултиматуми,значи те иска само за секса.пък дори и да му пуснеш,няма да го задържиш.след седмица-две ще те остави

Една приятелка имаше подобен проблем. Гаджето и много искаше секс, но тя не беше готова и не искаше толкова рано. Той държеше на нея но винаги, когато и пускаше повече ръце и явно искал да я н***e тя винаги се дърпала и казвала, че не е готова още. Днеска ми казе, че приятелят и на нова година я заклещил в някаква стаичка и доста настойчиво тръгнал да я събличе и ви става ясно какво е станало като се притеснила и развикала. Сега и казъл, че ако още така иска, ще се наложи да прибегне до услугите на друга. Тя е хлътнала по него и не иска да става така и е много притеснена, новата година и почна супер зле. Казах и да не се занимава с него но явно много държи на него. Сега и тя е така и ще видим развързката...

Град
    Никъделенд
    Ne go pravi... tozi qma 4uvstva kum teb... osuznai se, az ako mi kajat takova neshto prosto da zabravi za men..... nz vuobshte kak se zamislqsh za sex s nego.. No v kraina smetka ti reshavash
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Цитирай Първоначално написано от RedBless
    Една приятелка имаше подобен проблем. Гаджето и много искаше секс, но тя не беше готова и не искаше толкова рано. Той държеше на нея но винаги, когато и пускаше повече ръце и явно искал да я н***e тя винаги се дърпала и казвала, че не е готова още. Днеска ми казе, че приятелят и на нова година я заклещил в някаква стаичка и доста настойчиво тръгнал да я събличе и ви става ясно какво е станало като се притеснила и развикала. Сега и казъл, че ако още така иска, ще се наложи да прибегне до услугите на друга. Тя е хлътнала по него и не иска да става така и е много притеснена, новата година и почна супер зле. Казах и да не се занимава с него но явно много държи на него. Сега и тя е така и ще видим развързката...
    pri men razvrazkata be6e fatalna...toku 6to okon4atelno se razdelihme(za koeto se radavam,6toto razbrah,4e sam razsajdavala kato vlubena do u6i hlapa4ka)
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Град
    Sofia
    zna4i e s teb zaradi ednoto ebane tapak!!

Град
    Sofia ofc ^^
    Ми не не се "жертвай" за Него защото на него не му пука за теб а иска СЕКС СЕКС СЕКС САМО СЕКС
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Дано не си го направила
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Дано не си го направила
    ne ne go napravih Slava Bogu,4e ne mu se varzah na glupostite
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A oshte li ste zaedno ?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    A oshte li ste zaedno ?
    ne,ne sme zaedno...dori dnes mi zaqvi,4e si ima priqtelka da ne sam mu parvila problemi.....a v sa6toto vreme toi mi kazva,4e 6te se razpravq s edno mom4e,koeto si misli,4e haresvam o6te ot mn vreme....ina4e ne otri4a 4e e imal 4uvstva kam men,no mi e 4udno kak 4uvstva se poqvqvat i iz4ezvat za 3 dni .....qvno toi darji pove4e na edna tapa NG otkolkoto na men..i vse pak ako ne go interesuvam zxa6to 6te se zanimava s tova mom4e

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Страхотен приятел си имаш, думи нямам...

Град
    bulgaria
    slu4kata e minala sig,sled kato mina i nova godina no kakvo bih napravila az :P otivate nqkude samo ste oba4e si vzemi beleznici ako moje6 da otdeli6 30 lv ili vujence i kurpa .kaji 4e iska6 da go iznenada6.vurji mu rucete i o4ite i po4ni da go gali6 lije6 celuva6,da go vuzbudi6 na max 4e da stene celiq nastruhnal i jkogato ve4e ma ne izdurja i iska tolkova mn sex si vzemi dre6kite i di trugni.takla 6te mu skape6 samo4uvstvieto 4e.....

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_viki92
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    A oshte li ste zaedno ?
    ne,ne sme zaedno...dori dnes mi zaqvi,4e si ima priqtelka da ne sam mu parvila problemi.....a v sa6toto vreme toi mi kazva,4e 6te se razpravq s edno mom4e,koeto si misli,4e haresvam o6te ot mn vreme....ina4e ne otri4a 4e e imal 4uvstva kam men,no mi e 4udno kak 4uvstva se poqvqvat i iz4ezvat za 3 dni .....qvno toi darji pove4e na edna tapa NG otkolkoto na men..i vse pak ako ne go interesuvam zxa6to 6te se zanimava s tova mom4e
    Казахме ти ITS ALL ABOUT THE SEX.....Нещасник ^^
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си