- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се жертвам ли заради него?
Ти може и да го обичаш,но той теб едва ли..Моят съвет е да не правиш секс с него..
f@nt@zi@
поне един свирчок :PПървоначално написано от ODB36
то Нова година иде..
Е па той голям помяр се извъди. Аз ако бях на твое място на връх нова година бих му ударила 2 шамара да си гледа работата.
Въобще не си струва да го правиш за пръв път с такъв човек.Едва ли не те изнудва иначе ще ти изневери...По-добре го зарежи.
как изобщо се замисляш...ми мн ясно че не.за да ти поставя такива ултиматуми,значи те иска само за секса.пък дори и да му пуснеш,няма да го задържиш.след седмица-две ще те остави
![]()
Една приятелка имаше подобен проблем. Гаджето и много искаше секс, но тя не беше готова и не искаше толкова рано. Той държеше на нея но винаги, когато и пускаше повече ръце и явно искал да я н***e тя винаги се дърпала и казвала, че не е готова още. Днеска ми казе, че приятелят и на нова година я заклещил в някаква стаичка и доста настойчиво тръгнал да я събличе и ви става ясно какво е станало като се притеснила и развикала. Сега и казъл, че ако още така иска, ще се наложи да прибегне до услугите на друга. Тя е хлътнала по него и не иска да става така и е много притеснена, новата година и почна супер зле. Казах и да не се занимава с него но явно много държи на него. Сега и тя е така и ще видим развързката...![]()
Ne go pravi... tozi qma 4uvstva kum teb... osuznai se, az ako mi kajat takova neshto prosto da zabravi za men..... nz vuobshte kak se zamislqsh za sex s nego.. No v kraina smetka ti reshavash
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
pri men razvrazkata be6e fatalna...toku 6to okon4atelno se razdelihme(za koeto se radavam,6toto razbrah,4e sam razsajdavala kato vlubena do u6i hlapa4ka)Първоначално написано от RedBless
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
zna4i e s teb zaradi ednoto ebane![]()
![]()
tapak!!
![]()
Ми не не се "жертвай" за Него защото на него не му пука за теб а иска СЕКС СЕКС СЕКС САМО СЕКС
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Дано не си го направила![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ne ne go napravihПървоначално написано от ThePowerOfLove
Slava Bogu,4e ne mu se varzah na glupostite
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
A oshte li ste zaedno ?
ne,ne sme zaedno...dori dnes mi zaqvi,4e si ima priqtelka da ne sam mu parvila problemi.....a v sa6toto vreme toi mi kazva,4e 6te se razpravq s edno mom4e,koeto si misli,4e haresvam o6te ot mn vreme....ina4e ne otri4a 4e e imal 4uvstva kam men,no mi e 4udno kak 4uvstva se poqvqvat i iz4ezvat za 3 dniПървоначално написано от Nadelina
.....qvno toi darji pove4e na edna tapa NG otkolkoto na men..i vse pak ako ne go interesuvam zxa6to 6te se zanimava s tova mom4e
![]()
slu4kata e minala sig,sled kato mina i nova godina no kakvo bih napravila az :P otivate nqkude samo ste oba4e si vzemi beleznici ako moje6 da otdeli6 30 lv ili vujence i kurpa .kaji 4e iska6 da go iznenada6.vurji mu rucete i o4ite i po4ni da go gali6 lije6 celuva6,da go vuzbudi6 na max 4e da stene celiq nastruhnal i jkogato ve4e ma ne izdurja i iska tolkova mn sex si vzemi dre6kite i di trugni.takla 6te mu skape6 samo4uvstvieto 4e.....
Казахме ти ITS ALL ABOUT THE SEX.....Нещасник ^^Първоначално написано от sladkoto_viki92
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication