- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас сънищата сбъдват ли се?
Чесно казано не вярвах много много в това ,че сънищата се сбъдват ,но преди време сънувах сън ,който незнаех какво означава и после той се сбъдна...след няколко дена сънувах друг сън ...и а дано и той се сбъдне=D>
Ммм не до сега нито един сън не ми се е сбъдвал.Защо ли![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Мойте се сбъдват ПОНЯКОГА но не точно в същия вид в който съм ги сънувала..
Например сънувах че пиша на едно момче в СКайп,но той не ми пише и после в същия сън аз съм в училище пред неговата стая и той седи до мен и ми говори , а аз му пиша в скайп от лаптоп който държа докато той седи до мен и ми говори![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И НА следващия ден имам ИНФ.ТЕХнологии и едно си влизаме целия клас в скайп и едно момиче идва и сяда до мен и започва да ми говори а аз и пиша в скайпи после се усетих че е като я съня ми
![]()
![]()
![]()
ноо мноо бих се радвала ако повечето ми сънища се сбъдват![]()
Досега нито един сън не ми се е сбъднал а много ми се иска поне един да се сбъдне. Дори и на приателката ми ще и хареса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
Дааа като се сетя кфи неща съм сънувал. От друга страна някои са се сбъдвали![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
on..... +1...
и аз така мисля и много се радвам, че не се сбъдватСънщиата са доста извратена проява на най-големите ни страхове и желания.
SMILE FOR ME NOW
И аз се сетих за това...Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
Но на мен лично не ми се е случвало да се сбъдват... Е тук излъгах... Понякой път се е случвало и то защото сънят ми показва какво всъщност искам... Силно желание.. Но може да не се е проявявало.. Преди седмица на един купон зарди един сън се забих с момче, на което не веднъж съм показвала колко го ненавиждам... Е да хубаво се целува.. като в съня...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ami az rqdko sanyvam,no kagato sanyvam vinagi suni6tata s ami nqkak nerealni tvyrde "rozovi" taka 4e ne vqrvam da se sbydnat makar 4e mnogo iskam nqkoi da stanat realnost![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ами имала съм доста сънища,които се сбъдват,но имам и такива които си остават само..сънища![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Според мен няма мн голяма вероятност да се сбъднат но почти винаги значат нещо и са свързани с нещо което ще се случи![]()
Сънищата... Често когато сънувам разни работи насън, след време стават реалност. Но не в целия си вид, ами само определени моменти от един сън.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
fen li si na ONE TREE HILL?Първоначално написано от I`m-Just-A-Kid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бих разчитал на това.Първоначално написано от sweet_lady:
![]()
И аз винаги съм се питала това.Случвало се е някои сънувани неща да се сбъднат наполовина.Например,веднъж сънувах 1 човек когото исках да го видя-в съня си не го видях,оказа се че надругия ден когато трябваше да го видя не го видях(точно както сънувах).Има и други примери,но сега не ми се пише.
ponqkoga da ponqkoga ne no v pove4eto slu4ai se sbudvat![]()
ami na men mi se sbudvat samo koshmaritea inache sunuvam dosta hubavi neshta ponqkoga
nqma li i te da se sbudnat nqkoi deeennn
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
spokoino nadejdata trqbva da umira posledna!Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Ами на мене лично в последните две седмици,всичко което сънувам се сбъдва и адски ме хваща шубето вече..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Къв беше сънят??????А бе ти можеш да го направиш така че да се сбадне![]()
imam nqkolko slu4aq da sa se sbudnali ina4e ne![]()
И на мен не ми се сбъдвали никога![]()
Повечето от моите сънища се сбъдват,но аз попринцип имам малки способности на врачка.За сънищата на нормалните хора....мисля,че мн рядко се сбъдват.