- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
Ааа хорастрашни са.... апак и някоои въобще може ли да си обясни по какав на4ин деиства тва на растежа на гърдите
![]()
If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?
Аз мога!!!Начи слушаш ги и после ти стават по-МАЛКИПървоначално написано от Hell0_Kitty
![]()
хахааха да беееее......
Let The BEAT Control Your Body
При мъжете няма млечни жлези, следователно не могат да им се таковат циците.
Иначе тфа ми изглежда интересно.. ще го опитам, не вярвам да има странични ефекти.![]()
аа тфа като го слу6ам и се късам от смяхмн ми е сме6но
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
ааа бтв първата мелодийка http://www.psychicgoldfish.com/sub_p.../rockmelon.mp3 ..не6ту ми преска4а...или си е такава мелодийката :P на вас как ви върви мелодийката![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Off mn sa tapi
На мен ми трябва за намаляване!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
гледах по Даискавъри за тая мелодийка ама накрая само го хванах - някви китайци са я измислили и показваха една жена, която си е увеличила с 8 см гръдната обиколка понеже я е слушала...имаше някво обясение ама не го помня вече... не ми звучеше мн убетително все пак
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
И на мен ми я пратете![]()
![]()
![]()
Че и аз имам нужда
![]()
![]()
Пиши ми да ти дам адрес да ми я send
samo kato ti zvanqt li se polu4ava ili kato se slu6a muzikata 4e ne mi se 4ete6e mn
искам и на мен да ми я пратите моля ви -- skype- chesi_158![]()
ей пишете и на мене ЛС !!!!![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Добре де... Да ви питам как слушате тоя ужас![]()
![]()
и изобщо вервате ли в туй?
![]()
ebati zloveshatat muzika mene me uplashi![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
За тази мелодия незнам но е доказано от учените че подсъзнанието е по силно от съзнанието.В много песни се кодират разни работи.Дори се сещам едим експеримент бях гледала,в една реклама бяха кодирали да погледнеш през прозореца и го пробваха в/у 10 души,гледали рекламата и всички един по един започнаха да поглеждат през прозореца...има мн такива.Затова мисля че може да има нещо вярно а и в ената мелодия е кодиран бебешки плач или смях не съм сиг и подсъзнателно ни действа както при радилките увеличението на бюста.
Голям размер на картинката! /machoka/
Да сериозно това че нямаш достатъчно знания по темата не значи че трябва да си показваш простотията тук.Не е този начина да покажеш че имаш друго мнение по въпроса...Първоначално написано от Chr!sSie
haha izteglih samo edno i toi mn me dostra6aПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
i go ztrih
![]()
То верно си е доста психиращоПървоначално написано от fuklu
![]()
Е какво стана... При някой имаше ли ефект?