.
Затворена тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 243
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Az q imam no dai nqkav adres za da ti q pratq.
    OBa4e e mnogo tvare6ta meh=jdudrugotoo.Naprao mi se nabiva v glavata i se edno izpadam v trans i po4va da me boli glavata.Naistina mi blokirva mozyka
    Хаха..и ефект има ли?
    Да... наистина има ли ефект? Ако искаш пиши ми лично да се разберем как да ми я пратиш

да плс пиши и на мене

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Е какво стана... При някой имаше ли ефект?
    Не, предполагам..
    Абе дръпнах ги от едното любопитство..
    Ужасно е оО
    15 звука в едно..
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на pinki
    БОЖЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ СЛУШАМ СИ МЕЛОДИЯТА СТОЯ СИ И СУТИЕНА МИ СЕ СПРАСКА хахахха някой по-доло каза АКО МИ ПОРАСНАТ ЦИЦИТЕ КУПУВАМ ШОКОЛАДИ ЗА ЦЕЛИЯ ФОРУМ Господи колко сме жалки!!!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    и аз си я дръпнах от любопитство и 1вото което се случи беше да ме заболи сърцето (само от разтежа ще е! ) и да ми забие PCто
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    софия
    ahahaah purvata ot tezi trite naistina e ujasna a drugite sa mi sme6ni pone pri men takiva sa efektite samo se usmihvam tuka ahahha emi nz sme6no mi e ot teq pesni4ki... 2ta i tretata osobeno...
    I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...

оооо нее хора мн сте заблудени тия песнички осазнавате ли колко ви вредят на акълите ..как може да се хващате ем то щом ви вазбужда апетита мн ясно че 6е имате цици ама и др работи (гъз корем паласки и още производни толовищни образования) и значително по малко количество сиво вещество в главите

abe vie vqrvate li na taq prostotiq?????
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на rakiQ
    momi4etaaaaaaaa gyrdite mi porasnaha blagodarenie na tezi melodii stranno naistinaaaaaaaaaaa

Град
    Разград
    elate da gi ponama4kam, GARANTIRAM 100 % EFEKT !!!

P.S. NAMA4KAL SYM MILIONI JENI PO SVETA... !!!

kak ti e skype be!!!vednaga mi e pra6taii!

Даааааа !!! Найстина има ефект!!! Стоя си аз пред компа слушкам си и изведнъж станаха 5 метра пред мене...от толкова бързо порастване чак в стената се ударих !!! Са ми дайте някоя за смаляване ,че вече не ми стават блузкитеееееееее

kolko vreme trqq se slu6at po kolko putii ii izob6to ima6e li pri nqkoi efekt???

Неангажираща мелодийка за мобилен телефон е в състояние да накара гърдите на жените да растат с по 2 сантиметра за 20-ина дена. Фантастичните трели са на българския пазар от близо 2 години, но добиха популярност едва след като компанията, която ги предлага, се престраши да ги рекламира в ефира на популярна българска телевизия.
    Светкавична проверка на в. “Новинар” показа, че за последните няколко месеца рингтонът, заместител на силикона, е сред най-популярните мелодийки, сваляни от интернет-страницата на компанията. Това признаха и от фирмата, която държи правата на уникалното музикално откритие с общочовешка стойност. “Когато я купувахме, на нас ни обясниха, че при редовно слушане наистина се получава подобен ефект. Аз лично не вярвам, че някой ще повярва, че е възможно гърдите да се увеличат от звука на мобилния апарат”, категоричен бе представител на фирмата.
    Бдителни читатели на вестник ”Новинар” информираха, че по софийските улици все повече русокоси момичета слушат една и съща мелодийка от своите GSM-и и се разхождат с шивашки метър под ръка. Според психолози пък намусеността на мъжете в последно време се дължала на това, че те се чувствали пренебрегнати, че няма рингтонове за анатомичните особености на силния пол.
    За странните рингтонове сезирахме и Агенцията за защита на потребителите, но те ни отговориха, че този въпрос не бил от тяхната компетенция, въпреки че се касае точно за случай на заблуждаваща реклама (чл. 33, ал. 2 от Закона за защита на потребителите). Съветът ни е компанията, пуснала рингтона силикон, да подбере и такъв за уголемяване на компетенцията на служителите в агенцията.

А и честно да ви кажа...последните две мелодийки ми приличаха на заклинания Луда работа...

Mene ot tezi melodiiki samo mi stava sme6no - ne vijdam osoben rastej
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    momi4etaaaaaaaa gyrdite mi porasnaha blagodarenie na tezi melodii stranno naistinaaaaaaaaaaa
    DA we verno li? pls pi6i mi v skype a_n_i_t_o4 (kolko sum ot4aqna )

Мега фен Аватара на Spider4eto
    омфг, само като го чух и ме полазиха тръпки, звучи ми като някво от психо филм- оставашеи като го изслушах да звънне телефона и да ми кажат че ще умра след 7 дни

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    омфг, само като го чух и ме полазиха тръпки, звучи ми като някво от психо филм- оставашеи като го изслушах да звънне телефона и да ми кажат че ще умра след 7 дни

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    еми така де, мн е гадно, не мисля да го слушам

Град
    In the middle of Nowhere
    стига бе тва е ужасно ахахаххахахах
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

i az q iskam taq melodiika molq vi koyto q ima da mi q prati. skaipa mi e : love_in_night

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Нанайци!!! Не вярвам
    +1 ! Аз така или иначе нямам нужда от по-голям бюст !

ааа това ако е вярно.. ..ама все пак искам някой да ми я прати плс на ЛС

i az iskam pls molq vi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си