- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
да плс пиши и на мене![]()
![]()
i az iskam moqt email e ivaila94@abv.bg![]()
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Не, предполагам..
Абе дръпнах ги от едното любопитство..
Ужасно е оО
15 звука в едно..![]()
What you give is what you get!
БОЖЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ СЛУШАМ СИ МЕЛОДИЯТА СТОЯ СИ И СУТИЕНА МИ СЕ СПРАСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахха някой по-доло каза АКО МИ ПОРАСНАТ ЦИЦИТЕ КУПУВАМ ШОКОЛАДИ ЗА ЦЕЛИЯ ФОРУМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Господи колко сме жалки!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и аз си я дръпнах от любопитство и 1вото което се случи беше да ме заболи сърцето (само от разтежа ще е!) и да ми забие PCто
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ahahaah purvata ot tezi trite naistina e ujasna a drugite sa mi sme6ni pone pri men takiva sa efektite samo se usmihvam tuka ahahha emi nz sme6no mi e ot teq pesni4ki... 2ta i tretata osobeno...![]()
I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...
оооо нее хора мн сте заблудени тия песнички осазнавате ли колко ви вредят на акълите ..как може да се хващате ем то щом ви вазбужда апетита мн ясно че 6е имате цици ама и др работи (гъз корем паласки и още производни толовищни образования) и значително по малко количество сиво вещество в главите
abe vie vqrvate li na taq prostotiq?????
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
momi4etaaaaaaaa gyrdite mi porasnaha blagodarenie na tezi melodiistranno naistinaaaaaaaaaaa
![]()
elate da gi ponama4kam, GARANTIRAM 100 % EFEKT !!!![]()
P.S. NAMA4KAL SYM MILIONI JENI PO SVETA... !!!![]()
![]()
![]()
kak ti e skype be!!!vednaga mi e pra6taii!![]()
Даааааа !!! Найстина има ефект!!! Стоя си аз пред компа слушкам си и изведнъж станаха 5 метра пред мене...от толкова бързо порастване чак в стената се ударих !!! Са ми дайте някоя за смаляване ,че вече не ми стават блузкитеееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko vreme trqq se slu6at po kolko putii ii izob6to ima6e li pri nqkoi efekt???
Неангажираща мелодийка за мобилен телефон е в състояние да накара гърдите на жените да растат с по 2 сантиметра за 20-ина дена. Фантастичните трели са на българския пазар от близо 2 години, но добиха популярност едва след като компанията, която ги предлага, се престраши да ги рекламира в ефира на популярна българска телевизия.
Светкавична проверка на в. “Новинар” показа, че за последните няколко месеца рингтонът, заместител на силикона, е сред най-популярните мелодийки, сваляни от интернет-страницата на компанията. Това признаха и от фирмата, която държи правата на уникалното музикално откритие с общочовешка стойност. “Когато я купувахме, на нас ни обясниха, че при редовно слушане наистина се получава подобен ефект. Аз лично не вярвам, че някой ще повярва, че е възможно гърдите да се увеличат от звука на мобилния апарат”, категоричен бе представител на фирмата.
Бдителни читатели на вестник ”Новинар” информираха, че по софийските улици все повече русокоси момичета слушат една и съща мелодийка от своите GSM-и и се разхождат с шивашки метър под ръка. Според психолози пък намусеността на мъжете в последно време се дължала на това, че те се чувствали пренебрегнати, че няма рингтонове за анатомичните особености на силния пол.
За странните рингтонове сезирахме и Агенцията за защита на потребителите, но те ни отговориха, че този въпрос не бил от тяхната компетенция, въпреки че се касае точно за случай на заблуждаваща реклама (чл. 33, ал. 2 от Закона за защита на потребителите). Съветът ни е компанията, пуснала рингтона силикон, да подбере и такъв за уголемяване на компетенцията на служителите в агенцията.![]()
![]()
А и честно да ви кажа...последните две мелодийки ми приличаха на заклинания Луда работа...![]()
![]()
![]()
Mene ot tezi melodiiki samo mi stava sme6no - ne vijdam osoben rastej![]()
![]()
![]()
![]()
DA we verno li?Първоначално написано от ~egoistiC
pls pi6i mi v skype a_n_i_t_o4 (kolko sum ot4aqna
![]()
)
омфг, само като го чух и ме полазиха тръпки, звучи ми като някво от психо филм- оставашеи като го изслушах да звънне телефона и да ми кажат че ще умра след 7 дни![]()
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми така де, мн е гадно, не мисля да го слушамПървоначално написано от a_n_i_t_y941001
![]()
..
стига бе тва е ужасно ахахаххахахах
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
i az q iskam taq melodiika molq vi koyto q ima da mi q prati. skaipa mi e : love_in_night![]()
+1 ! Аз така или иначе нямам нужда от по-голям бюст !Първоначално написано от rali4ka91
![]()
ааа това ако е вярно..![]()
![]()
..ама все пак искам някой да ми я прати плс на ЛС