- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
И аз искам да я изпробвам. Ам някой ще ми я прати ли да му кажа на ЛС мейлаа да ми е праит там
оная далавера с бозата ми се струва доста по вероятна![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Eeee iskam i azzz ako nqkoi q ima da mi q prati po LS pls...![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Оффф почти на всяка страница има линк за мелодийките, толкова ли не можете да потърсите?
http://gossip.erogance.eu/news/index...n&archive=true
На мене от тая мелодийка ми порасна к*р![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебахти глупостта..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
po wazmojno e da se pobyrka6 ako q slu6a6yjasno e i "melodiika" izob6to ne podhojda na tfa 4udo.Se edno slu6am zwyka ot peralnqta, razbricana el kitara i umira6ta kotka
no w imeto na krasotata 6te trqa se t1rpi dano da e wqrno
![]()
Оу,еее! От С 85,гърдите ми изведнуж станаха Д 1008!![]()
Тфа е мн психарско,заболя ме главата докато го слушах...Имам чувството,че някаква котка ми говори и тая жена...абе така ли ми се струва или постоянно повтаря ПЕНИС?!
![]()
Sega iznamerih taq melodiq v neta i slusham.. mnogo nepriqtno za slushane ..brrr nevqrvam da ima efekt no mi se stori interesno .. oo i pochna da me nabolqva glavata ot taq melodiq .........
~Remember,remember...25th of November~
[quote="mirelS"]Sega iznamerih taq melodiq v neta i slusham.. mnogo nepriqtno za slushane ..brrr nevqrvam da ima efekt no mi se stori interesno .. oo i pochna da me nabolqva glavata ot taq melodiq .........[/quote
откъде я дръпна?![]()
и на мен ми е интересна тая мелодийка,ма не ми зарежда сайтовете...
i na menПървоначално написано от cLaDyRcHe
Голям размер на картинката! /machoka/
Vijte prednite stranici tam ima linkove.. ne e nikak priqtna za slushane .....
~Remember,remember...25th of November~
izteglih q i q izslu6ah i da vi kaja 1vata 4ast mi prili4a na 4-5 ve6tici pravqt magiq i 4etat nqkqkvi zaklinaniq, 2 rata 4ast mi prili4a kak tezi ve6tici dovar6vat magiqta, a 3 4ast e ne6to kato mnogo nasekomi na edno mqsto. Ujas
Голям размер на картинката! /machoka/
ммм да и аз ги дръпнах.ужасни са.не вярвам да има някакъв ефект...
abe q mi q pratete! pi6ete LS da vi kaja skype ili e-mail... ne mislq 4e 6te stane ne6to ama se pak ....... 6te probvam![]()
![]()
![]()
при мен има промяна...ма нз дали е мелодията
Само внимавай да не станат много голями,че после няма да има как да си
ги носиш....пффф поредните тъпотии....
gluposti!![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Уффффф абе всички наготово искате някой да ви я прати... Има я 100 пъти из темата пусната...
http://gossip.erogance.eu/news/index...n&archive=true
Пишете ЛС дали помага![]()
![]()
А и дали има странични ефекти
![]()
![]()
бахти простотиите дет се измислят...ами за смаляване на бюста или за изгаряне на мазнини или дебелеене не измислиха ли мялодии
![]()