.
Затворена тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 243
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Пишете ЛС дали помага А и дали има странични ефекти бахти простотиите дет се измислят...ами за смаляване на бюста или за изгаряне на мазнини или дебелеене не измислиха ли мялодии
    Да измислили са за отслабване. Не съм я чувала, но я рекламират
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ха ха бахти тъпнята.Не вярвам от една зловещя мелодия да ми пораснат циците!Сега като я чух се ожасих!

Град
    Велико Търново
    малеле какво ли не измисли човечеството

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    моля някой,който я има да ми я прати не мога да повярвам,тва трябва да се 4уе!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    Aз намерих... само,че са 3 файла...
    http://gossip.erogance.eu/news/index...n&archive=true

btw-ужасна е и взех да си внушавам рази неща
    ето те са я пуснали в началото на темата,ама наистина е ужасна.чак ме хваща страх няма да мога да спа

Леле и какво... слагаш да ти звъни на мобилния и при всяко звънене и хооп бюста расте ли расте .

Е дано да Ви звънят повече телефоните.

Аз не вярвам на тези шмекерии.
    Искам да бъда директор на водопад!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    алеее порасна...ама май..опаа...не,не...не те....главата ми порасна и ме заболяяяя...аууу....растее...б олката растее....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

да бе то остава и така да ми звъни телефона.Аз тва го слушах 1 път и ме хванаха лудите пък представям си ако го слушам по-често

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ха ха бахти тъпнята.Не вярвам от една зловещя мелодия да ми пораснат циците!Сега като я чух се ожасих!

и аз съм така 2ри път няма го чуя тфа
    OnLy God CaN Judge Me !

я дай да я чуем таз мелодия
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Град
    София
    Абе хора,луди ли сте?То има и мелодия против комари - пускаш си я и комарите бягат.Има и мелодия за отслабване.И каква е рекламата - снимка на дебел негър ''преди'' и снимка на бял човек ''сега''..Изтеглете си я,от черен и дебел,ставате бял и слаб
    Как може да ми минава през акъла изобщо,че няква си мелодийка от интернет ще ви повлияе на растежа на гърдите?

Повече от фен
    ooo i az q iskam. sweet_bubka pi6i mi li4no pls, 4e da se razberem i da mi q pratish.

Голям фен Аватара на o0ps
    То на вас явно и по 5000 пъти на страница да ви пуснат линка пак ще искате наготово да ви я изпратят. Аз лично съм го написала поне 10 пъти в тая тема, и освен това на същата страница го има 2 пъти... Ама вас толкова ви мързи че даже и 2-3 поста нагоре не поглеждате...

Град
    Rivendell, Middle Earth
    A za namalqvane nqma li ??
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Град
    Rivendell, Middle Earth
    A za namalqvane nqma li ??
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

охооооо сега ще го усилвам на тонколоните секи ден по 2-3 часа ще се въртят мелодийките и на целият квартал ще са им пораснали гърди за кратко време.. до 2-3 месеца ако съм постоянна всички ще си ги влачат по земята

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    охооооо сега ще го усилвам на тонколоните секи ден по 2-3 часа ще се въртят мелодийките и на целият квартал ще са им пораснали гърди за кратко време.. до 2-3 месеца ако съм постоянна всички ще си ги влачат по земята

Може да тръгнем из градската с едно кастофонче така половината град ще има цицки
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

oOoOoO..davai tyka burzo....6tot tfa moity na ni6ty ne prili4a :D iskam i azzz :grin: pa da vidim dali 6te ima efekt ili...samo det moje da poludea :razz:
    ЗаЩо Да Ти ПуКа За НяКоЙ сЛеД кАтО нА нЕгО нЕ мУ пУкА зА тЕб =]

koity iska...add me na skype... mishka_94 =]

Ne sam probvala,nqma i da probvam(nqmam nujda ) no ne mislq 4e 6te ima efekt,dori i razrabotena na podsaznatelno nivo,ne mislq 4e vliqe na tqloto ti Bog te e sazdal takava kakvato si vse pak I moje bi vsi4ko idva ot tova 4e silno si povqrval v tova 4e deistva i si vnu6avate.Ne iskam razni sporove,spodelqm mnenie prosto Nqmam lo6i misli Yspeh vse pak

Даваха по Дискавъри за тези рингтонове за разтеж на бюста и отслабване и наистина действат изпитаха ги на няколко човека, но това не е гаранция, че на всеки ще действат, защото все пак си има различни хора с различни организми, но ако пробвате обзалагам се, че няма да има обатен ефект.. Все пак са направени , за да помогнат, а не да навредят
    Love Ickooo

Дай да я изпробвам

Град
    Долината На Идиотщината
    тва е истина колкото са истина и тия звуци дет се дрогираш от тях :P

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    прати тук-r_zahar4e@abv.bg
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

на мен едно ми е интересно.. защо са 3 мелодийки нали е измислил един рингтон?!?
    Love Ickooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си