- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
Да измислили са за отслабване. Не съм я чувала, но я рекламиратПървоначално написано от lia_k
Голям размер на картинката! /machoka/
Ха ха бахти тъпнята.Не вярвам от една зловещя мелодия да ми пораснат циците!Сега като я чух се ожасих!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малеле какво ли не измисли човечеството
![]()
![]()
![]()
моля някой,който я има да ми я пратине мога да повярвам,тва трябва да се 4уе!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ето те са я пуснали в началото на темата,ама наистина е ужасна.чак ме хваща страх няма да мога да спаПървоначално написано от .marmaid.
![]()
![]()
Леле и какво... слагаш да ти звъни на мобилния и при всяко звънене и хооп бюста расте ли расте .
![]()
Е дано да Ви звънят повече телефоните.![]()
Аз не вярвам на тези шмекерии.![]()
Искам да бъда директор на водопад!
алеее порасна...ама май..опаа...не,не...не те....главата ми порасна и ме заболяяяя...аууу....растее...б олката растее....![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
да бе то остава и така да ми звъни телефона.Аз тва го слушах 1 път и ме хванаха лудите пък представям си ако го слушам по-често![]()
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
и аз съм така 2ри път няма го чуя тфа
OnLy God CaN Judge Me !
я дай да я чуем таз мелодия![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Абе хора,луди ли сте?То има и мелодия против комари - пускаш си я и комарите бягат.Има и мелодия за отслабване.И каква е рекламата - снимка на дебел негър ''преди'' и снимка на бял човек ''сега''..Изтеглете си я,от черен и дебел,ставате бял и слаб
Как може да ми минава през акъла изобщо,че няква си мелодийка от интернет ще ви повлияе на растежа на гърдите?![]()
ooo i az q iskam. sweet_bubka pi6i mi li4no pls, 4e da se razberem i da mi q pratish.
То на вас явно и по 5000 пъти на страница да ви пуснат линка пак ще искате наготово да ви я изпратят. Аз лично съм го написала поне 10 пъти в тая тема, и освен това на същата страница го има 2 пъти... Ама вас толкова ви мързи че даже и 2-3 поста нагоре не поглеждате...![]()
A za namalqvane nqma li ??![]()
![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
A za namalqvane nqma li ??![]()
![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
охооооо сега ще го усилвам на тонколоните секи ден по 2-3 часа ще се въртят мелодийките и на целият квартал ще са им пораснали гърди за кратко време.. до 2-3 месеца ако съм постоянна всички ще си ги влачат по земята![]()
![]()
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Първоначално написано от i hate you but i love you
Може да тръгнем из градската с едно кастофончетака половината град ще има цицки
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Ne sam probvala,nqma i da probvam(nqmam nujda) no ne mislq 4e 6te ima efekt,dori i razrabotena na podsaznatelno nivo,ne mislq 4e vliqe na tqloto ti
Bog te e sazdal takava kakvato si vse pak
I moje bi vsi4ko idva ot tova 4e silno si povqrval v tova 4e deistva i si vnu6avate.Ne iskam razni sporove,spodelqm mnenie prosto
Nqmam lo6i misli
Yspeh vse pak
![]()
Даваха по Дискавъри за тези рингтонове за разтеж на бюста и отслабване и наистина действат изпитаха ги на няколко човека, но това не е гаранция, че на всеки ще действат, защото все пак си има различни хора с различни организми, но ако пробвате обзалагам се, че няма да има обатен ефект.. Все пак са направени , за да помогнат, а не да навредят![]()
Love Ickooo
тва е истина колкото са истина и тия звуци дет се дрогираш от тях :P
прати тук-r_zahar4e@abv.bg![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
на мен едно ми е интересно.. защо са 3 мелодийки нали е измислил един рингтон?!?![]()
Love Ickooo