- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
+1Първоначално написано от rali4ka91
![]()
![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
оохооо и аз искам бе![]()
![]()
![]()
![]()
...моля ви
![]()
![]()
...пишете ми ЛС..или даите скаип :P :P :P
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
Първоначално написано от pinki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\/
ЛЕЛЕ ЧОВЕК И НА МЕН ТАКА ! ЦИЦИТЕ МИ СКЪСАХА СУТИЕНА И УДАРИХА КОМПА !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от pinki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тръпки ме поби9ват от това,но ще го слушам упорито.Мс.
Първоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
моми4е, зле си
да не мислиш 4е ще има ефект?!
ама ти си го слу6ай, слу6ай си го
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
ne mi se vqrva.Boza,pesni...kakvo li shte e sledvashtoto![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Направени са, за да взимат паричките на малките момиченца и наивните по-големи такива.Първоначално написано от bebitooo___
Но като се замисля, аз и като съм била на 12, не бих се вързала на такава смешка.
ми и аз. нз къв тряа да си 4е да повярваш на такова нещоПървоначално написано от f(x)
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
iskam i azz . taka i taka ni6to ne gubqnqkoi da mi prati molq
![]()
leleeee... iskam i az.... imam nujda XD
i predi ima6e takava tema... izteglih si melodiite te sa dve... az li4no kakto mislq i powe4eto ot vas ne biha mogli da izd1rjat na takova promivane na moz1ka. P1rwata melodiq e kato zvuk ot peralnq, razgonena kotka i remont na sasedite; drugata e zvuk ot peralnq s nqkakvi stranni gowori koito se preplitat i dumi koito nqmat nikak1w smis1l. Sled kato poslu6ah 2-3 min, ako ne i po malko zapo4nah da se iznerwqm i da me boli glavata adski se iznervih vse edno nqkoi mi b1rka ... ako bqh sigurna 4e ima efekt bih iztarpqla ama ina4e ne si struwa da otka4a6 bez smisal....![]()
до колкото разбрах тая мелодия май напомня за тази интернет дрога за която до скоро се говорешепоне на мен така ми изглежда
а за ефекта просто най-много да те заболи главата
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
moje li da kaje nqkoi koito q e slushal tazi melodiq i da kaje dali mu e pomognala za da znam dali i az da q slusham pls kajete
Не вярвам тази простотия да покаже ефектпък и не ми трябва подобно нещо :P
ОМГ![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
това ми напомня за една програма за компа която трябва да се слуша със слушалки ... иии можеш да се дрогирашабе не знам колко е вярно ама съм пускала на тонколони щото слушалките са пре*бани ама е много дразнещо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
пфто ако ставаше с една мелодийка хората няаше да си слагат силикони
Мили девойчици,ако не ви е заложено в гените да имате големи гърди няма как това да стане с един рингтон!Бива ли да сте толкова заблудени!?![]()
пък аз си пуснах една песен на Амет и ми пораснаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()