- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rockmelon" спомага за растежа на гърдите!Странно,но фак
Първоначално написано от B@D_GiRl
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pratete i na mene ... PLSSS ... dani_lm![]()
ето я сега темата от 2007![]()
уф,аз пък неискам да ми растат гърдитеНякой да знае как да ги спра че вече ме нервят
Аз не че са ми мн големи ама съм слабичка и не ми отиват големи цици...така че.Искам някакси да спрат да растат
![]()
![]()
![]()
малее хора, убихте ме с размислите ви
![]()
![]()
![]()
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
На мен не ми трябва(аз съм момичето с най-голям бюст в класа), но искам да видя дали действа.![]()
Scrэamin "Somэonэ Savэ Mэ..." But No Onэ Pays No Mind...
I`m Crazy But It`s Alright With Mэ,Man Lifэ Can Bэ So эmpty...Stay Away From Mэ...
Comэ With Mэ To Anothэr Sidэ Of Thэ World So Cold And Oh So Dark...
Първоначално написано от nedover4ivata
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
оле недей, че ако верно действа нз как ще се спасявашПървоначално написано от mani4ety
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Po diskovery davaha za tozi u4en i melodiata mu.Mi...nz,praiah niakvi opiti i ij deistva ama ne sam sigurna![]()
acwa_diwa (ms predvaritelno)Първоначално написано от sweet_bubka
![]()
Лелее... ужасни са и 3-те депресират ме някак сектански ми звучат.![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Единствено и само вие си въобразявате,че са ви по-големи циц*те,но такова нещо няма,то ако ставаше така всички да сме със ц*ци като на Памела Андерсен,че и по-големи![]()
Стара тема,но все пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ако го слушам гърдите ми ще се уплащат и ще умалеяТ![]()
![]()
pratete i na men![]()
Вие се чудите вече с какви простотии да се занимавате![]()
![]()
![]()
![]()
Ей ся ги изслушах и трите... Еми на са толкова дразнещи пък.. Ето линк http://gossip.erogance.eu/news/index...n&archive=true
Абе направо толкова огромен ефект има ся са ми два пъти по - големи от на памела андерсън![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хихи....не вярвам,ама от интерес ги изслушах,мн са досаднииМа при първата усетих все едно некфо дяволско напрежение
,ма то тфа,щото са тъпи сигурно
! [...ааа нее,чакайтее,нещо става с мен.....бррр едната ми цица изкокна с поне 5 см от другата,оле стана зелена
обречена съм
е иначе си ги слушайте,ако вярвате,даже първата ми хареса,на електрическа китара мяза
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)