.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Предложения за преса за коса

Много моля някой да ми даде предложения за хубава преса до 50 лв.Аз не разбирам много,много и за това моля да ми помогнете ,ако може да ми предложите и снимка ще е много хубаво.

Град
    Улицата
    emi kat utide6 v magazina i gi popita6 6e ti dadat savet

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Най-добре е да заполжиш да познатите марки, като Philips, Braun, Elite(не съм сигурна дали накрая има"е" ). Когато си купуваш, гледай и да не е изработена в Китай, всички знаем защо.

Това е една идея, която на мен ми допадна, за съжаление е повече от 5о лв., но мисля, че си заслужава - все пак има и маша и др. Ето:
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3142

http://appliances.market.dir.bg/scat3.php?id=3266
    Тук има и по евтини, но честно казано, дори и да си харесаш някоя, не знам къде ще ги търсиш по магазините.

Ако си от София, заминавай за Технополис или Техномаркет и не се чуди. Със сигурност ще си харесаш нещо. Предполагам, че и в другите по-големи градове има Технополис. Абе ти си знаеш какво има в града ти.

Ето и малко съвети какво да правиш с пресата, след като я купиш, защото казваш, че нищо не разбираш:
    http://www.fema-bg.com/index.php?m=873&lang=1

Можеш да видиш и тази - http://www.get.bg/catalog/product_in...ducts_id=12631 ,
    но моя съвет е да идеш в някой голям магазин и да си избереш там. А и те ще ти препоръчат все нещо!

Аз за цени немога да те упътя и за марки понеже има много,но ще ти дам друг съвет ако искаш пресата да е силна и бързо да се правиш с нея а не по 10 минути на кичур търси си преса над 50w моята е професионална 150w и сама успявам да си направя косата за 10 мин а съм с доста дълга коса
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

gorska Много,много благодаря!
    Аз съм от Варна и 100 % ще намеря нещо в технополис или техномаркет
    ,тази първата ме заинтригува и благодаря за статиите със съвети

Град
    Няма защо, само че както каза Oriqna, не забравяй да видиш и ватовете, че се получи кофти, ако си вземеш някоя слаба.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tazi pyrvata deto q pokaza gorska.. i deto kaza che e dovolna ot neq... Imam sashtata i e pylen bokluk.. tfa si e lichno moe mnenie de... Ne mi izpravq dobre kosata!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Tazi pyrvata deto q pokaza gorska.. i deto kaza che e dovolna ot neq... Imam sashtata i e pylen bokluk.. tfa si e lichno moe mnenie de... Ne mi izpravq dobre kosata!
    Как така съм казала, че съм доволна от нея, бе?! Откъде да знам дали е добра или не... все пак тва не е мойта преса! Марката е добра и известна, и не видях нищо лошо! Има доста приложения и мисля, че би била полезна! Не ми изопачавай думите!

Между другото много мразя чалгари.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Как така съм казала, че съм доволна от нея, бе?! Откъде да знам дали е добра или не... все пак тва не е мойта преса! Марката е добра и известна, и не видях нищо лошо! Има доста приложения и мисля, че би била полезна! Не ми изопачавай думите!

Izvinqvai... Pogreshno sym prochela.. ili sym razbrala pogreshno.. ne znam.. Pomislih che imash takava presa i za tova ti dopada...

Град
    Цитирай Първоначално написано от gorska

Izvinqvai... Pogreshno sym prochela.. ili sym razbrala pogreshno.. ne znam.. Pomislih che imash takava presa i za tova ti dopada...
    Окей. Грешка човешка. Но аз лично винаги чета много внимателно мненията, когато ги цитирам.

Аз лично бих те посъветвала да си вземеш някоя с керамично покритие,защото така косата не се гори толкова много
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    офф аз пък се 4удя коя от вси4ките на remington да си взема ... предложения btw бях в техно маркет и видях някаква на ремингтон с 8 приставки ма6а преса вулни сякви работи
    No matter where you go, there they are...

Според мен няма нужда от професионална, понеже ще ти окапе ръката с нея.Вземи си няква керамична с доказана марка

Да загрява силно и бързо и да е керамична.

тази преса на Philips с многото преставки за идправяне е ужасрмого да ти и кажа евтина и хубава поне за мен преса-Sonshi към 30лв
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Голям фен Аватара на Ice
    Remington
    Everything happens for a reason..

Град
    blg
    amii az skoro si vzex na remington prof e i izpravq mn dobre zagrqva za okolo 20 30 sec max i e s 2na za6tita na kosata mn mi q prepora4axa ako namerq 6te ka4a i pic xxiix
    aa eto i snimka http://prikachi.com/files/68534E.jpg

а долу горе каква е цената на remington prof?

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Тази преса е много добра дори бих казала прекалено добра ----> http://appliances.market.dir.bg/xoff...266&shop_id=57
    1.Тънка и много удобна
    2.50 W просто не си заслужава да си купиш под 25 W
    3.3 сменяеми приставки: За изправяне на косата За ситно къдрене За по-едро къдрене
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    amii az skoro si vzex na remington prof e i izpravq mn dobre zagrqva za okolo 20 30 sec max i e s 2na za6tita na kosata mn mi q prepora4axa ako namerq 6te ka4a i pic xxiix
    aa eto i snimka http://prikachi.com/files/68534E.jpg
    И тази и е мн добра
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Еми мойта е Majestic 4011... професионална е,много бързо загрява,добре изправя ...абе доволна съм
    В един магазин я видях за 59,а в друг за 45 така,че доста трябва да обикаляш

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от chaos_
    а долу горе каква е цената на remington prof?
    ami v magazinite e razli4no okolo 70 lv ne pove4e

....

Преди три дни си взех много хубава на BrAun,загрява за 20-30 секунди максимум,и за 7-8 минути си изпрябвм косата..много е добра...но за съжаление е 105 лв. от Техно Микс на Бул.Мадрид,в City Centar Sofia e 119 лв...
    Има:
    1. Студени точки за хващане
    2.Дисплей
    3.Бутон за регулиране на температурата(130-200 градуса)
    4.Бутон C-MAX (за бързо нагряване)
    5.Бутон "ion-shine"
    6.Въртящ се кабел
    7.Йонни разпръскватели
    8.Плочки за оформяне на косата
    Произведена е в Кйтаи (в тази тема прочетох че не били хубави ако са прозведени в Кйтаи..пфф то вече сичко се праи там :Д)много е добра..препоръчвам ви яя аиде успех в избора ти

...

аа да забравих да напиша точното наименувание: BrAun es2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си