.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ето тук има както обяснение какво точно представлява тази течност,така и техники как да докарате една жена до това удоволствие.

Re: Неуловимата Женска "Еякулация"

Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Неуловимата Женска Еякулация.
    Кажете ако на някой му се е случвало Приятелката му да се "напишка" по време на СЕКС. При мен се е случвало, и до колкото знам се получава от превъзбуда на момичето. Малко момичета го правят, но в това няма нищо лошо според мен.

Моля не пишете "просташки" изрази и глупости.
    И по вазможнаст пишете на кирилица.
    Благодаря.
    ei i na men se e sly4valo tva si e normalno pri golqma vazbyda
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    ДаМм.. и на мене ми се е случвало и ОПРЕДЕЛЕНО не е пишкане... А колкото до тва че не всички момичета имат G-точка... Това пък сеФте го чувам от теб... и не знам как да го изкоментирам...
    Да,наистина,не е пишкане,въпреки,че чувството е сходно(ама е по-хубаво де)и не излиза урина,а едно такова прозрачно..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

imashe video uroci v neta kak da go napravim tova :P

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    imashe video uroci v neta kak da go napravim tova :P
    то май траяше да си платиш
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Когато ме отваряха ми се случи това т.нап. напишкване иначе потчти всеки път като правя секс с приятеля ми имам чувството че ще се изпусна, но се сдържам някак си ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mybody_is_too_bootylicios
    Когато ме отваряха ми се случи това т.нап. напишкване иначе потчти всеки път като правя секс с приятеля ми имам чувството че ще се изпусна, но се сдържам някак си ..
    Защо го сдържаш?Покажи му че си върши великолепно работата и той ще е на 7то небе

Мега фен
    Град
    SF
    Напоследък взе да ми се слу4ва бая 4есто.. И те4ността не е урина, хора, вземете се образовайте малко, моля ви се.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Ето тук има както обяснение какво точно представлява тази течност,така и техники как да докарате една жена до това удоволствие.
    Мерси

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Честичко беше, обаче аз зациклях, като видя мокрото на чаршафа
    Още повече, като си помисля, че отсрещната страна може да си мисли, че съм се изпуснала

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Мерси
    И аз мерси. Когато имам възможност ще се опитам да видим какво ще стане..

нямам никаква представа

ЛаСт!К
    Да,наистина,не е пишкане,въпреки,че чувството е сходно(ама е по-хубаво де)и не излиза урина,а едно такова прозрачно..
    На колко си бе чадооо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Просто ви трябва по-добра стимулация на Ж точката независимо дали е от Пенис, Орално или просто с ръка. Трябва да сте доста възбудени.
    Как ще стимулира G точката ми като ме облизва по външните полови органи? А от такава стимулация еякулирам. Понякога е го усещам и съм мокра до кокалчетата на краката. А петната по чаршафите не ги коментирам

Вчера докато го правих с приятеля си бях на границата да свърша, но толкова силно ми се чишкаше че просто го прекъснах а сега разбирам че явно просто е сходно усещането от свършването с чишкането ?
    Много ми е интересно не изпитвате ли вие момчетата някаква погнуса от вида на тази течност която излиза не ви ли се струва че все едно сме се напикали ? защото мен много би ме било срам и не знам как би реагирало момчето ?

Голям фен Аватара на Done
    Имам женска еякуационна течност на тапицерията на дясната седалка. Как да я изчистя ?

Град
    Пловдив
    Поне по 7-8 пъти. Рядко се случва да мога да издържа повече, като труп съм после.

Цитирай Първоначално написано от BritneySpears11
    Вчера докато го правих с приятеля си бях на границата да свърша, но толкова силно ми се чишкаше че просто го прекъснах а сега разбирам че явно просто е сходно усещането от свършването с чишкането ?
    Много ми е интересно не изпитвате ли вие момчетата някаква погнуса от вида на тази течност която излиза не ви ли се струва че все едно сме се напикали ? защото мен много би ме било срам и не знам как би реагирало момчето ?
    2008. Ти не пусна ли вече такава тема или се лъжа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си