- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неуловимата Женска "Еякулация"
Ето тук има както обяснение какво точно представлява тази течност,така и техники как да докарате една жена до това удоволствие.![]()
ei i na men se e sly4valo tva si e normalno pri golqma vazbydaПървоначално написано от Ловеч
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Да,наистина,не е пишкане,въпреки,че чувството е сходно(ама е по-хубаво де)и не излиза урина,а едно такова прозрачно..Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
imashe video uroci v neta kak da go napravim tova :P
то май траяше да си платишПървоначално написано от miteto
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Когато ме отваряха ми се случи това т.нап. напишкване иначе потчти всеки път като правя секс с приятеля ми имам чувството че ще се изпусна, но се сдържам някак си ..![]()
Защо го сдържаш?Покажи му че си върши великолепно работата и той ще е на 7то небеПървоначално написано от mybody_is_too_bootylicios
![]()
Напоследък взе да ми се слу4ва бая 4есто.. И те4ността не е урина, хора, вземете се образовайте малко, моля ви се.
![]()
Робинята на Quench
Честичко беше, обаче аз зациклях, като видя мокрото на чаршафа
Още повече, като си помисля, че отсрещната страна може да си мисли, че съм се изпуснала![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз мерси. Когато имам възможност ще се опитам да видим какво ще стане..Първоначално написано от b0b1_7urb070
Как ще стимулира G точката ми като ме облизва по външните полови органи? А от такава стимулация еякулирам. Понякога е го усещам и съм мокра до кокалчетата на краката. А петната по чаршафите не ги коментирамПървоначално написано от Ловеч
![]()
Вчера докато го правих с приятеля си бях на границата да свърша, но толкова силно ми се чишкаше че просто го прекъснах а сега разбирам че явно просто е сходно усещането от свършването с чишкането ?
Много ми е интересно не изпитвате ли вие момчетата някаква погнуса от вида на тази течност която излиза не ви ли се струва че все едно сме се напикали ? защото мен много би ме било срам и не знам как би реагирало момчето ?
Имам женска еякуационна течност на тапицерията на дясната седалка. Как да я изчистя ?
Поне по 7-8 пъти. Рядко се случва да мога да издържа повече, като труп съм после.![]()
2008. Ти не пусна ли вече такава тема или се лъжа?Първоначално написано от BritneySpears11