.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Момичетата мастурбират повече???

Така ли е наистина Дами.
    Нека на въпроса да отговарят само Момичетата.
    Колко често мастурбирате ако не правите СЕКС, моята Приятелка казва че ако не правим СЕКС мастурбира до 2 пъти.
    Мъжете мислят зя СЕКС през 99% от времето, ами жените...?
    Ваш ред е Дами и моля само за чесни отговори.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    Моля не пишете "просташки" изрази и глупости.
    И по вазможнаст пишете на кирилица.
    Благодаря.

просто момичетата не говорят за това. Четох дори че момичетата почват да мастурбират по-рано от момчетата, но тъй като не говорим за това нито с момчета нито с други момичета то следва че всяка от нас се чуди за какво иде реч. Правилно или грешно е да го правим или да не го правим?!?!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Ами аз имам приятел и водим полов живот. Правим секс ... А мастурбирам 3-4 пъти седмично... не повече
    [img][/img]

Грешка..момчетата са мн по-активни в мастурбирането..(според мен де)
    Пък и секса почти никога не им е достатъчен,ако могат по 10 тека на ден ще правят....
    Ако искаите вярваите,ама аз не мастурбирам...правила съм го веднъж и толкова..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

аз пък не намирам мастурбирането за нещо толкова приятно.. попринцип не говоря за това,но тъй като никой не ме познава ще си кажа,че го правя най-много 1-2 пъти месечно.. нз сиг е странно,но факт ..

Никой не казва че е лошо да се мастурбира, напротив полезно е.
    А за тези Момичета които го провят по-рядко може би просто изпитват вина че го правят, или просто оценяват удоволствието от истинският СЕКС.

Разбира се, че мастурбирам Все пак приятелят ми живее в друг град и не ми е "под ръка", когато го поискам В такива моменти съм склонна да си доставям удоволствие и сама, не виждам нищо срамно или гнусно в това. Обичам секса и да си призная... напоследък така са ме обхванали хормоните, че във всяко нещо виждам секс :P Но е и истина, че жените не говорим по тази тема... не знам какви предразсъдъци ни спират, но съм обменяла опит само с една приятелка по тази тема и пак се получи леко неловко

Благодаря, че дойде във форума. Нямаше нито една тема за мастурбацията, както и за сексуалните пози и места за правене на секс. Поклон.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Благодаря, че дойде във форума. Нямаше нито една тема за мастурбацията, както и за сексуалните пози и места за правене на секс. Поклон.
    Благодаря, все някой трябва да говори за това.

няма съ6тества които да мастурбират ое4е от мажете

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз по4нах още на 11 години сигурно ако не и по-малка.От както правя секс с приятеля си не съм го правила.Ина4е ми се ще горе долу всеки ден

ми аз мастурбирам до 3-4 пъти на ден, зависи дали се видя с гаджето, пък и той рядко е съгласен да правим секс

Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    ми аз мастурбирам до 3-4 пъти на ден, зависи дали се видя с гаджето, пък и той рядко е съгласен да правим секс

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    Евалааа.

Re: Момичетата мастурбират повече???

Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Така ли е наистина Дами.
    Нека на въпроса да отговарят само Момичетата.
    Колко често мастурбирате ако не правите СЕКС, моята Приятелка казва че ако не правим СЕКС мастурбира до 2 пъти.
    Мъжете мислят зя СЕКС през 99% от времето, ами жените...?
    Ваш ред е Дами и моля само за чесни отговори.

Моля не пишете "просташки" изрази и глупости.
    И по вазможнаст пишете на кирилица.
    Благодаря.
    Е брато шапкЪ ти свалям!!!Най-накрая един свестен потребител който да изка най-важното
    Истината и само истината
    Кирилица!!! Извинявай, но не можах да се сдЪржа, да не го кажа
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Случва се отвреме-навреме. Може би няколко пъти в седмицата, когато си нямам гадже. След усилена умствена дейност или ако съм била под напрежение, също. Отпуска.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си