- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За вас оралният секс изневяра ли е?
Не знам дали темата се повтаря(поне в близките няколко страници не намерих такава,а не ми се разглеждаха над 400) но искам да ви попитам дали смятате,че ако правите орална любов на човек,с когото не ходите,а през това време имате връзка с друг за изневяра? (Аз лично го смятам за изневяра и никога не съм го правила,а и не смятам да го правя!Но ми е инт да видя другите хора как мислят
) И бихте ли го направили,ако някой ваш добър приятел е неопитен в това или никога не са му правили,за да му помогнете?
![]()
П.С. ако смятате,че темата е тъпа не отг.,на мен ми се стори инт![]()
Първо- аз никога не съм правила такова нещо и не бих го направила... да ходя с някого, пък да лапам на друг, под какъвто и да е предтекст![]()
И да, за мен това е един вид изневяра.
ЪЪъ...ако е неопитен, да му покаже някой мъж как се чука...от една свирка няма да стане по-опитен.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пич...чувал ли си за "търсачка" ?Първоначално написано от ghostwisper
![]()
Да,изневяра е!
Away from life!
Dream_s@L!Va пич,момиче съм![]()
пък какво общо има че той е неопитен. Ти на него ще му правиш да му показваш а той ще лиже мацка.![]()
![]()
Просто техниките са много различни като се има в предвид колко е различна анатомията (изключвам другата ситуация приятеля ти да е гей. Е ако е така няма да се брои много за изневяра)
за мен изневяра може и целувка да е. Зависи как съм я почувствала
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Ами според мен разбира се,че е изневяра.Това би го направила няква к***ва,не и някое момиче,което обича приятеля си и държи на него..Дори една целувка за мен е изневяра...А за това дали бих го направила твърдо не,той първо ако ми е истински приятел няма да иска от мен такова нещо..после какви приятели ще сме
А и не мисля,че така ще стане по опитен
аз имах предвид,ако никога не е имал такова изживяване и просто да добие представа какво еиначе съм съгласна с абсолютно всички,че няма да стане по-опитен
![]()
При една голяма част от връзките и една целувка е изневяра пък какво остава за това. ( А какво ще си мислят другите за тебе това е друга тема )
За мен най голямата изневяра става в съзнанието. Може да е една целувка, но да значи страшно много. Може пък и да си се напил безпаметно и да си объркал милото с друго мило, а на сутринта изненада. Не че това е оправдание
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Изневяра е много ясно и то доста голяма.. непростима
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Орален, вагинален, анален... какъвто и да е - СЕКС е! Аз едва простих целувка, какво остава за секс... изневяра на 100%![]()
Да изневяра е дори и чикия да блъснеш пак е изневяра ... целувката също ... Дори ако момчето с което си ако разбере за случката ... повярвай ми няма да му е приятно в никакъф случай .... На мен ми се случи веднъж бях с момиче на което не държах и си изневерявах .. но когато тя ми призна че е ми е изневерявала и може би е бременна от случаката поввярвай ми не ми беше особено приятно .... но се примирих и след 2 дена скъсахме![]()
![]()
Тва определено си е изневяра... и то отвратителна [!]
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Изневяра е!Дори и една целувка е изневяра !
Само като се сетиш за "секс" (независимо анален, орален, пр.) с друг, то си е изневяра...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от BotevPd-Gotin
\Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
/
Bcu4ko 3a MeH cu e изневеряАко щеш целувката дори
![]()
И за мен е изневяра и то супер гадна.Само при мисълта че приятелката ми се целува с друг,a да не говорим за секс и откачам![]()
Да, изневярае.Целувките за мен също са изневяра
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Изневяра е разбира сене бих го направила,дори и човекът който ме моли да ми е фр пак не бих го сторила защото е гадно
особено като се замисля как щеше да ми е на мен ако гаджето ми ми направи тоя номер
уф абе гадно си е каквото и да мислим,и 100% се смята за изневяра
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...