.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на babity

Каква боя за коса ползвате?

може и не само може, ами по всяка вероятност повтарям някоя такава тема, ама аз искам да ми препоръчате боя, която щади повечко косата. Засега ми предложиха на Лореал, ама като не съм ползвала нямам идея... и... в момента съм руса и искам да се върна към естествения си тъмнокестеняв цвят, та... дали след боядисването ще ми избие русото? ако да, с какво мога да го премахна? също... каква маска можете да ми препоръчате?

Още при първото миене боята ще падне,щом си руса.Не можеш да си възвърнеш предишният цвят.

Мега фен Аватара на babity
    е, не мисля чак така... тя, косата ми не е много светла в момента, бих казала тъмноруса, дори светлокестенява... абе нз... каква боя да си взема? с професионална дали ще имам по - голям успех?

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Аз един път се правих руса,ама то стана някво рижаво де и веднага отидох да си взема боя,за да си върна моя цвят и си ме хвана,без да пада боята..Не мисля,че ще ти избие русото.А за боя,която вреди по-малко и аз съм чувала за Лореал, също така и за Велатон,незнам доколко е вярно не съм ги пробвала иначе последно се боядисах с Лонда и не мисля,че я е увредила..А за маска незнам,защото не ползвам

Аз до сега съм ползвала на Палете и Лонда, но смятам да се ориентирам към Garnier Color Naturals. Чувала съм добри отзиви за нея. А колкото до Лореал, предполагам, че говориш за безамонячната боя... ами тя по принцип не е много трайна, а и като съ руса не знам доколко ще се задържи върху косата ти. Според мен най-добре да си вземеш перманентна боя, а за марката ти прецени... малко или много всички бои, съдържащи амоняк са вредни.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Аз до сега съм ползвала на Палете и Лонда, но смятам да се ориентирам към Garnier Color Naturals. Чувала съм добри отзиви за нея. А колкото до Лореал, предполагам, че говориш за безамонячната боя... ами тя по принцип не е много трайна, а и като съ руса не знам доколко ще се задържи върху косата ти. Според мен най-добре да си вземеш перманентна боя, а за марката ти прецени... малко или много всички бои, съдържащи амоняк са вредни.

Garnier- a е супер, аз сам с нея.
    .:: Only Hip Hop Music ::.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Gаrnier Color Naturals

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си