.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

за подстригване на миглите

една приятелка каза 4е е 4ула от друга нейна приятелка,че като си подстрижеш връхчетата на миглите израстват по-дълги. баща ми ми каза,че е чул,че ресниците растат най-бързо от всички косми по тялото.
    вярно ли е това,което приятелката ми казва?
    няма любов

Повече от фен
    Ами,виж сега при всеки е различно според мен.Защото аз като бях малка (6-7) год. си бях одрязъла миглите ама почти нямах мигли и резултата какъв е- по-дълги мигли,но сега на едната са подвити(тези,които претърпяха злополуката ),а на др-то око са прави,както са си били винаги.Е,не е забележимо,но като знам каква ми беше преди дължината и формата правя сравнение.М/у другото не помня за колко точно време израстнаха,но не беше повече от месец.
    Има и друг случай.Една приятелка на вуйчо,пак така чула от някаква нейна приятелка и от дума на дума-хайде одрязала си миглите ама до край(както си бях одрязала аз на едното око ) и една година ходи без мигли.Сега порастнаха,но са много по-редки и къси.Прави си изводите.
    И да отбележа,че когато аз си "подстригах" миглите не беше от "слухове",че ще станат по-дълги(тогава въобще не ме е инт. колко са ми дълги миглите),а от просто любопитсво.

Град
    blg
    oo mi ne si gi reji to i az iskax ama mi kazaxa izob6tooo da ne gi pipam za6toto nema da porasnat po dalgi ili ne6to takova nqkade vav foruma bqx 4ela 4e nqkakva macka polzva bademovo maslo za tqx i stavali po hubavi 4ela sam i za vazelin pot1rsi vav temite 6te nameri6 :P

На майка ми една приятелка си ги беше отрязала още като малка и до ден днешен не са й пораснали и си седят както си ги е отрязала до дъно .Така че съветът ми е да НЕ си ги режете,защото не се знае въобще дали ще ви пораснат !!!Аз иначе никога не бих си ги отрязала,защото моите са си страхотни.

Emi to qvno pri si4ko hora e razli4no taka 4e ne si gi rejete za6toto moje da ne porasnat
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Мойте са толкова къси,че пострижа ли ги и вземат да не порастнат няма да ги има вече...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ае и аз си ги бях кръцнала малко..ама много малко. Растат аадски бавно...ама вече всичко е ок де..мисля, че няма разлика.
    Гледай само да не се окепазиш
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз моите ги бях опърлила...със запалка и порастнаха, даже повече от преди...преди имах една съученичка, която си ги е постригвала от малка и бяха адски дълги (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Абе я по-добре си ги остави така

БебЕтатаа мииии

не ги режи,щото няма гаранция дали изобщо ще ти пораснат пак.

Град
    над морето
    и аз така съм чувала пробвай ама внимавай колко ще отрежеш

Едно време си ги бях подкастрила, не съм забелязала обаче да са пораснали много повече. Ама пробвай
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Това хич не е вярно. Майка ми кат малка също дочула такова нещо и решила да пробва. Да ти кажа сега миглите й не са по-дълги от преди, а и миглите растът мнооого бавно. Недей си осъкатява мигличките....

Супер фен
    Град
    emi macki mersi za mneniqta,i az znam 4e pri vseki si e razli4no,miglite mi ne sa perfektni,dulgi4ki sa ma ne 4ak tolkova mn,vruh4etata im sa rusi4ki,ta im slagam spiralka ta da se pod4ertaqt. na ednoto oko sa izviti a na drugoto ne sa nikvi
    няма любов

Голям фен Аватара на Devilka
    Подстригване на...на миглите? Хаххах...

Супер фен Аватара на Exothermic
    Хаха,що не ги обръснеш хаха
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Хаха,що не ги обръснеш хаха
    "мн си забавен",не съм казала,че ще го направя,просто исках да видя другите какво знаят за това
    няма любов

За пръв път чувам такова нещо, че миглите ще пораснат, ако ги кръцнеш .. Моят съвет е да не си ги "подстригваш", защото, както казаха и други, има и вероятност да се получи нежелания ефект и да не ти порастнат.. Но ако искаш да се пробваш - само връхчетата съвсем леко отрежи .

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Недей ги реза да си не останеш без мигли Леля ми така на времето си ги е резала връхчетата и не са й порастнали хич!!! Знам че на бебенцата могат да се постригвяат и при тях растат и така си имат дълги мигли, ама при тях е друго

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не бих си пипала миглите заради някакъв тъп мит...
    По-добре, момичета, НЕ го правете
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

az pak sam go pravila
    to4no za6toto mi bqha kazali 4e rastat.i da ti kaja 4esno te ne se odaljabat sled tova i naistina rastat adski bavno.ne go pravi ne si zaslijava.

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз ги бех резала пр 3 месеца

мн бавно растат и не заболязвам разлика да ти кажа... само дет ги офъках дългите ми мигли

Мега фен
    еми аз като бях в детската градина само си ги скубех и ся като си ги видяяя ама мисълта ми е...недей по-добре!!!и моите са адски редки и къси ама не ги и барам

Цитирай Първоначално написано от k :-P risi_l@loka
    Абе я по-добре си ги остави така

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    pri men pak problema idva ne e ot daljinata, a ot cveta mn sa svetli i ne se vijdat
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми