- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за подстригване на миглите
една приятелка каза 4е е 4ула от друга нейна приятелка,че като си подстрижеш връхчетата на миглите израстват по-дълги. баща ми ми каза,че е чул,че ресниците растат най-бързо от всички косми по тялото.
вярно ли е това,което приятелката ми казва?
няма любов
Ами,виж сега при всеки е различно според мен.Защото аз като бях малка (6-7) год. си бях одрязъла миглитеама почти нямах мигли и резултата какъв е- по-дълги мигли,но сега на едната са подвити(тези,които претърпяха злополуката
),а на др-то око са прави,както са си били винаги.Е,не е забележимо,но като знам каква ми беше преди дължината и формата правя сравнение.М/у другото не помня за колко точно време израстнаха,но не беше повече от месец.
Има и друг случай.Една приятелка на вуйчо,пак така чула от някаква нейна приятелка и от дума на дума-хайде одрязала си миглите ама до край(както си бях одрязала аз на едното око) и една година ходи без мигли.Сега порастнаха,но са много по-редки и къси.Прави си изводите.
И да отбележа,че когато аз си "подстригах"миглите не беше от "слухове",че ще станат по-дълги(тогава въобще не ме е инт. колко са ми дълги миглите),а от просто любопитсво.
![]()
![]()
oo mi ne si gi reji to i az iskaxama mi kazaxa izob6tooo da ne gi pipam za6toto nema da porasnat po dalgi ili ne6to takova nqkade vav foruma bqx 4ela 4e nqkakva macka polzva bademovo maslo za tqx i stavali po hubavi 4ela sam i za vazelin
pot1rsi vav temite 6te nameri6 :P
На майка ми една приятелка си ги беше отрязала още като малка и до ден днешен не са й пораснали и си седят както си ги е отрязала до дъно.Така че съветът ми е да НЕ си ги режете,защото не се знае въобще дали ще ви пораснат
!!!Аз иначе никога не бих си ги отрязала,защото моите са си страхотни.
![]()
Emi to qvno pri si4ko hora e razli4no taka 4e ne si gi rejete za6toto moje da ne porasnat![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Мойте са толкова къси,че пострижа ли ги и вземат да не порастнат няма да ги има вече...
Ае и аз си ги бях кръцнала малко..ама много малко. Растат аадски бавно...ама вече всичко е ок де..мисля, че няма разлика.
Гледай само да не се окепазиш![]()
What you give is what you get!
аз моите ги бях опърлила...със запалка и порастнаха, даже повече от преди...преди имах една съученичка, която си ги е постригвала от малка и бяха адски дълги (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абе я по-добре си ги остави така![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
и аз така съм чувала пробвай ама внимавай колко ще отрежеш
Едно време си ги бях подкастрила, не съм забелязала обаче да са пораснали много повече. Ама пробвай![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Това хич не е вярно. Майка ми кат малка също дочула такова нещо и решила да пробва. Да ти кажа сега миглите й не са по-дълги от преди, а и миглите растът мнооого бавно. Недей си осъкатява мигличките....
emi macki mersi za mneniqta,i az znam 4e pri vseki si e razli4no,miglite mi ne sa perfektni,dulgi4ki sa ma ne 4ak tolkova mn,vruh4etata im sa rusi4ki,ta im slagam spiralka ta da se pod4ertaqt. na ednoto oko sa izviti a na drugoto ne sa nikvi
няма любов
Хаха,що не ги обръснеш хаха![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
"мн си забавен",не съм казала,че ще го направя,просто исках да видя другите какво знаят за товаПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
няма любов
За пръв път чувам такова нещо, че миглите ще пораснат, ако ги кръцнеш.. Моят съвет е да не си ги "подстригваш", защото, както казаха и други, има и вероятност да се получи нежелания ефект и да не ти порастнат.. Но ако искаш да се пробваш - само връхчетата съвсем леко отрежи
.
Никога не бих си пипала миглите заради някакъв тъп мит...
По-добре, момичета, НЕ го правете![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az pak sam go pravila
to4no za6toto mi bqha kazali 4e rastat.i da ti kaja 4esno te ne se odaljabat sled tova i naistina rastat adski bavno.ne go pravi ne si zaslijava.
и аз ги бех резала пр 3 месеца
мн бавно растат и не заболязвам разлика да ти кажа... само дет ги офъках дългите ми мигли![]()
еми аз като бях в детската градина само си ги скубех и ся като си ги видяяяама мисълта ми е...недей по-добре!!!и моите са адски редки и къси ама не ги и барам
![]()
Първоначално написано от k :-P risi_l@loka
pri men pak problema idva ne e ot daljinata, a ot cvetamn sa svetli i ne se vijdat
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™