- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за подстригване на миглите
използвай спиралаПървоначално написано от BeBsItO
няма любов
зна4и ако иска6 дълги мигли си купува6 витамин А...преди месеци мойта о4на лекарка ми каза да ги мажа с витамин А 6от на едното око малко ми бяха ''опадали'' и си купих едно 6и6енце витамин А и с една 4етка от спирала (трябва да е добре измита) та ги мажех сяка ве4ер и след около месец си проли4а 4е станаха по дълги4ки...така 4е може6 и ти да пробва6![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
И аз имам една мацка в класа, която си е рязала миглите и честно казано са и доста гъсти, но на много къси ииии много странно стоят и честно казано не е хубаво... И аз съм си мислила да го направя, но не знам какво ще стане и предпочитам да не рискувам, така че препоръчвам ви и вие да не рискувате.
Моите мама ми ги е подстригала когато съм била бебе и сега са много гъсти и дълги.
Аве я не ги пипай по-добре
че по-зле може да станат
От аптеката трябва да се купи,нали?И горе-долу колко струва и за какво да питам като отида направо за шишенце с витамин А ли?Първоначално написано от Beb4e__to
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
мн инт тема БРАВО
![]()
..значи братовчедка ми си беше офръскала миглите на половина,защото са и прави и висят надолу, и в крайна сметка и порастнаха и са още по-прави от преди
![]()
Така аз от личен опит ще споделя .
Подстригах ги съвсем мъничко и почнаха да разстат много бързоно взимам по-много малко
Гледам всички коментари и така ме обзема смях. То най-добре си оскубете всичките мигли,да ви пораснат големи,колкото косата на рапунцел има си домашни методи,за една седмица миглите ти стават големи и то без да ги режеш или скубеш,аз съм изпробвала един от тези методи няма да споменавам,ако имате желание сами ще намерите.
Темата е от 2008-ма.
/Иначе, за който е попаднал сега на темата и още се колебае - включвам се като още един човек, потвърждаващ, че не работи този метод. Миглите растат много, много бавно. Ако някой си мисли, че е на принципа на косата - не е. Крайчетата на косата се подрязват, просто за да се поддържа по-добър вид, защото иначе косата става суха и нацъфтяла, а не защото това пряко я кара да расте по-бързо. Не забравяйте, че тя расте откъм корените, а не откъм краищата и просто когато е здрава и не се начупва, е нормално да расте повечко. А краищата на миглите не цъфтят, така че няма по какъв начин рязането им да спомогне растежа им, даже по-скоро обратното./
Темата е от 2007..сигурно още не са ти порастнали миглите![]()