- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как свършва жената
molq vi otgovorete mi na toq vapros zashtoto ne moga da razbera a ako mi se naloji neznam kakvo da pravq :oops: :oops
Mодерирано от swords1010
T.7 от правилника!
emi kak svyrshva jenata 6tot taka i ne moga da razbera a me e sram da pitam nqkoq priqtelka 6tot 6te mi se smee
kakvo e nujno za da svyrshi i kak go use6ta![]()
![]()
Ми предполагам, че чувството е същото като при нас(момчетата), никой не може да каже де, предполагам няма човек, който може хем мъжки хем женски оргазъм да изпита.А за това какво е нужно... първо трябва да я възбудиш достатъчно, вече затова как да го направиш не мога да ти кажа тъй като всяко момиче е различно и харесва различни неща... примерно на мойта и харесва да я докосвам съвсем нежно по врата, да я целувам едвам едвам с адски малък допир и много бавно(това я побърква и резултата не закъснява ако ме разбираш
).Просто бъди нежен и внимателен, може пък и да експериментираш с най-различни неща и да я питаш дали и харесва и така
.След като я възбудиш вече карай на първични инстинкти
и според зависи от това дали си я възбудил както трябва може и да свърши, но не е гарантирано, защото има момичета, които свършват адски трудно познавам даже такова, което не е свършвало от секс а е имала около 10-15 момчета и доста акта с всяко от тях .С риск да бъде оплют те съветвам ако ще ти е първи път... направи си кефа изобщо не я мисли мацката боцкай си и гледай да ти е хубаво на теб! Пък оттам нататък вече следващите пъти прави така, че и на двама ви да ви е хубаво
.
Като при вас момчетата, стигаме до връхната точка от възбуждането!
Някой от нас могат да свършат като "изтече" течност!!!![]()
Но не всяко момиче може да стигне до "изтичане" на течност!! А може би някои от нас момичетата не сме стигали до оргазма, защотото партнюра не ни е докарал до него! :P
завива ти се свят и сякаш хиляди иглички те боцкат навсякъде , постоянно и усе6тането е сякаш летиш... не е гадно повярваи ми![]()
да бе моя се води за опитен и нишо не прай кат хоратаПървоначално написано от besnicataa
Тфа че си изчукал 10000 к*рви не те прави секс експерт
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ъ-ъ-ъ топла бомба във влагалището, последвана от свиване и отпускане на вагината........
абе...квото и да ти обесняваме ти си свършваш по свой индивидуален на4ин..затва ..пробвай сама...и сама ще видиш накрая к'во е т'ва аджеба
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
де да знам сиурно се изпикава![]()
![]()
![]()
qko mi e
Кога свашва: ми тогава когато ставаш много мокра от долу то се усеща при някой момичета е много,като го правиш,ще го усетиш бади сигорна няма да го пропуснеш.
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
трудно ако неси възбудена достатъчно
свършването не можеш да го подминеш! някакви подмокряния и глупости... НИЩО ОБЩО! Супер силно чувство! Цялата се стагаш... вие ти се всят.... мускулите ти се отпускат и свиват... корема ти се пбръща.. чувстваш леко гъделичкане около и дори не можеш да дишаш! СУпер яко е... побърква те! Като огромен взрив във тялото ти, но не от лошите взривове.. ама какво да говоря аз съм нимфоманка...
![]()
sigorno e qko
ne spiraj da govorish ..Първоначално написано от krem4et0
:P![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
тря да ми го налапашПървоначално написано от rumitoo
![]()
Първоначално написано от Say It Right
добре ами ако свършването не е когато си подмокряш гащичките?тогава..това подмокряне на какво се дължи![]()
![]()
ела ще пробваме и ще разбереш![]()
Първоначално написано от krem4et0
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()