.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    добре идвам чакай ме

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    абе...квото и да ти обесняваме ти си свършваш по свой индивидуален на4ин..затва ..пробвай сама...и сама ще видиш накрая к'во е т'ва аджеба
    +1
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

До сега май никой не отговори на въпроса на момичето.Честно казано и на мен ми е интересно кога свършва една жена.Ако има някой компетентен по тая тема нека да ни обясни.
    Любовта е нещото,за което си струва да се живее!

май вече всичко ми стана ясно :P

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ох...ох.оххххх.аааааааааааа ааааааааааааа

(ВЪЗПРОИЗВЕДЕНО ЧРЕЗ ЗВУЦИ)

Ако и това вече не дава отговор на въпроса ти...

Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Ако мом4ето е опитно става бързо и лесно,а ако не е хи4 не става
    да бе моя се води за опитен и нишо не прай кат хората Тфа че си изчукал 10000 к*рви не те прави секс експерт

, че го наредии хаха

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Възможно ли е момичето да свърши при първия си път?

Град
    Пловдив
    Ще се опитам да съм точен и културен .Женската еякулация(да се надявам да знаете какво означава), настъпва при оргазъм, ако изобщо настъпи. От вагината излиза течност – на капки или на струйка – и много често това се приема за напикаване, защото усещането е същото, а и течността идва от същата посока – основата на пикочния канал.При начинаещите момичета първата еякулация може да им се стори като уриниране, но както вече стана ясно това не е урина, а и технически не е възможно да се уринира по време на оргазъм, защото в този момент уретрата ни е напълно затворена, така че каквото и да излезе, то не е урина в никакъв случай.
    Между другото искам да вметна, че добре е да имате наблизо напитка. Обикновенно еякулацията е последвана от силна жажда. И от усещане за хлад.
    Що се отнася до еякулиращата жена, то тя трябва да се отпусне напълно и да е приела напълно това, което ще се случи, без да мисли за евентуалните неудобства. При първите симптоми на настъпващ оргазъм, тя трябва да напъва вагиналните си мускули, все едно се опитва да пишка. Спокойно – няма да се напишка. Уретрата е напълно затворена по време на оргазъм и няма как да се напишка просто. Затова смело трябва да напъва. Възможно е по време на това напъване да изпусне газове. Бъдете готови и двете за това, но ако няма как да я „подготвите“, идеална работа върши проникването с пръст в ануса и задържането му там.
    Това е в общи линии.Дано съм ви бил полезен.
    От кенийския зоопарк е избягал орангатуна и се скрил в тълпата

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    trydno
    много трудно ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ned4o
    Възможно е по време на това напъване да изпусне газове.

А да попитам момичетата подмокряте ли се по една или друга причина без да сте правили секс и колко се подмокряте по време на секс?

Цитирай Първоначално написано от JorCo
    А да попитам момичетата подмокряте ли се по една или друга причина без да сте правили секс и колко се подмокряте по време на секс?
    Подмокрям се още преди да сме свалили дрехите (но не всеки път). По време на секс се мокря много, затова и не го правим на място където после ще спим или като усетим, че става много мокро се местим. Усещането е велико

Мега фен Аватара на t0d1t0
    насира се...

А подмокряте ли се в атобуса например, а бе на обществени места. Щото на мен ми се е случвало, ако до мен близо има хубаво момичя примерно.

Супер фен Аватара на Passi0n
    ^ следователно си чекиджия

Нормално е да се подмокря 4овек, особенно когато е възбуден. Аз лично лесно се подмокрям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си