.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Научнопопулярни филми за пубертета

Видях че има такава тема за филми за секса няма нужда да ми казвате!Аз търся филми за пубертета или нещо такова!

има един филм thirteen много е як
    [img][/img]

Град
    Пловдив
    "Thirteen" наистина е много добър филм, "Kids" е нещо подобно...ама чак пък да са научнопопулярни не бих казала.Иначе са готини,гледай ги
    Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза

awe kvi sa tiq filmi ni6to ne mi izliza samo nqkvi bukvi cifri i zavartulki,kak da gi gledammm!???

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    има 1 или китайски или японски името му е " Sex is zero "(сексът е нищо) и ми направи мн голямо впечатление ... комедия е но те кара да се замислиш много
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

О.о
    Малко ли книгии има

Хора,вие сте дали предложения за някакви тийн романи и комедии... Кажете някой наистина научнопопулярен филм (като тези на National Geografic и Discovery напр. ) относно анатомията на човека. Който знае - нека да помогне на едно дете,което поради странно какви причини го хвана музата да научи нещо повечко в средата на юли месец ...

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    има 1 или китайски или японски името му е " Sex is zero "(сексът е нищо) и ми направи мн голямо впечатление ... комедия е но те кара да се замислиш много
    Всъщност е корейски.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

А филмите за секса къде са?

Не намерих по-подходяща тема,за да питам относно предложения за интересни научнопопулярни филми. Не е моя вината,че е в този раздел ... и все пак ако знаете ...

Имаше един научнопопулярен, бях го гледала ... беше 7 или 8 части, като всяка част беше за определен етап от развитието на човека - от ембион до възрастен човек
    Има го в замундата ... напиши "BBC - The Human Body / Човешкото Тяло" и ще ти излезнат 8те части ... обаче непомня коя от тях беше за развитието на децата в пубертета...

:)

абе я си изтеглете American Pie и Not Another Teen Movie.. Всичко ще ви стане ясно..
    There Is Only One..

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Този филм ме уби от смях , но наистина те кара да се замислиш .. за постъпките си ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си