.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тръгва ли ви се на ДАСКАЛО?

нА МЕН ХИ4 НЕ МИ СЕ ХОДИ

Град
    Bahamas
    Та на кого му се ходи ве само като си помисля как съм се изложила на класната и ми става лошо!
    нИкОгА нЕ оБиЧаМ.....ТрУдНо Се ПрИвЛиЧаМ.....чЕсТо УнИжАвАм.....РяДкО уВаЖаВаМ.....чЕсТо ОтМаЩаВаМ.....и НиКоГа Не СъЖаЛяВаМ!!!

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    И на мен То на кой ли ще му се ходи след такава дълга ваканция..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    готова съм почти на всичко, за да удължат ваканцията с поне 2 седмици

последния път, когато говорех така, имаше стачка и почнахме училище 6 седмици по-късно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изобщо не ми се тръгва.. и като си представя, че още първите дни ми е класното по италиански..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не,никак...

Моят клас е много готин и искам да го видя,но.... ставането рано сутрин,излизането в ранният студ,контролните,по-малкото висене пред компа......

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    естествено, че не, но трябва кво да се напрай

воабше не ми се тръгва...и само като се сетя, че първата седмица имам конторлна по физика и химия УЖАС...

Цитирай Първоначално написано от can_you_touch_me
    воабше не ми се тръгва...и само като се сетя, че първата седмица имам конторлна по физика и химия УЖАС...
    вЪОбще

Град
    Непостоянно
    ей толкова не ми се тръгва
    .!.

хич не ми се ходи на даскало. Много си ми е добре да спя до 10 часа и да се излежавам още един час. Единственото хубаво нещо в даскалото са приятелите ми. Туй то

Град
    Враца
    Оффф, и на мен въобще не ми се ходии Като се сетя, че пак ще имам по 4 часа английски на ден, тестове, диктовки... МАТЕМАТИКА И като се сетя, че ще връщат класното по английски... Майкооооо... а по Литература... още по-зле Айде... има още малко почивка

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    готова съм почти на всичко, за да удължат ваканцията с поне 2 седмици

последния път, когато говорех така, имаше стачка и почнахме училище 6 седмици по-късно
    дам дам..и аз мрънках че ми е малка лятната ваканция и съм готова на всичко за да получа още няколко дена
    еми не ми се тръгва на училище.. и то никак... но нека не сме песимисти имаме още 7 дена до края на ваканцията :P А и се говори за няква стачка май месец.. ще се моля да е истина,все ще доживея Май
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    in your sweet dreams
    пък госпожата по БЕЛ ни разказа че сега през 2008 ще има доста повече почивни дни и великденската ваканция вместо 2 ще е 20 дена и там още някфи ... амаааа въпреки това само като си помисля че ще ставам в 7:00 ... леллелеее незнаам , що толку раноо забогаааа
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ми не умирам от желание да ходя, ама факт е - има още 7 дена почивка..
    You are broken, I can fix you...

Град
    Pink Paradise
    Не ми се тръгва много-много, но няма начин. Почивките са малко, ние не сме роботи подяволите.
    Първата седмица, мисля, ще имаме "мозъчна атака" по Физика на извеждане на формула о.О. Естествено не знам как ще стане номера, нооо... Абе с к'ъв кеф бих и дала аз една мозъчна атака на нея .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Въобще не ми се ходи.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

колкото и да ни се ходи и да не ни се ходи факт е че ще трябва да ходим НА МЕН НЕ МИ СЕ ХОДИ ВЪОБЩЕ!!!

Еми на мен ми се ходи Тва е първата година, в която ми харесва да ходя на училище.

аз за 11 годишната си практика не съм имал чак цяла година айде дни дето да ми се ходи да ма цяла година....

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Искам винаги да съм ваканция изобщо не ми се ходи на даскало ...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Пф,не ми се става в 6.30ч-сега още не мога да си отспя!
    +това имам класно по английски и как се наквасих и с останалите...мани беги!!!Иначе ми липства простотията в даскало,но искам още 1 седмица,щото до ся не почивах,ами учих,щото проспах 7 урока по физика...пф тоя английски...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Не мерси!
    Като знам какви ще са резултатите от класното по литература и като знам, че ме очакват още две класна по немски и английски ...

Град
    40 Miles from the Sun
    Да уе, аз пък ставам в 5:45, в 6:30 съм на спирката и в 7:10 съм в даскало. Очарователно! Направо не ми се мисли как ще стана. Пф, и класната по литература ще ни връщат. Ами ако ония е намерил контролните по геометрия? Ъх, и ще правим контролни по английски. Ня'ам думи просто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си