- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тръгва ли ви се на ДАСКАЛО?
Та на кого му се ходи ве само като си помисля как съм се изложила на класната и ми става лошо!![]()
нИкОгА нЕ оБиЧаМ.....ТрУдНо Се ПрИвЛиЧаМ.....чЕсТо УнИжАвАм.....РяДкО уВаЖаВаМ.....чЕсТо ОтМаЩаВаМ.....и НиКоГа Не СъЖаЛяВаМ!!!
И на менТо на кой ли ще му се ходи след такава дълга ваканция..
![]()
готова съм почти на всичко, за да удължат ваканцията с поне 2 седмици
последния път, когато говорех така, имаше стачка и почнахме училище 6 седмици по-късно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Изобщо не ми се тръгва.. и като си представя, че още първите дни ми е класното по италиански..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Моят клас е много готин и искам да го видя,но.... ставането рано сутрин,излизането в ранният студ,контролните,по-малкото висене пред компа......![]()
вЪОбщеПървоначално написано от can_you_touch_me
хич не ми се ходи на даскало. Много си ми е добре да спя до 10 часа и да се излежавам още един час. Единственото хубаво нещо в даскалото са приятелите ми. Туй то
Оффф, и на мен въобще не ми се ходииКато се сетя, че пак ще имам по 4 часа английски на ден, тестове, диктовки... МАТЕМАТИКА
И като се сетя, че ще връщат класното по английски...
Майкооооо... а по Литература... още по-зле
Айде... има още малко почивка
![]()
дам дам..и аз мрънках че ми е малка лятната ваканция и съм готова на всичко за да получа още няколко денаПървоначално написано от alice sw
![]()
еми не ми се тръгва на училище.. и то никак... но нека не сме песимисти имаме още 7 дена до края на ваканцията :P А и се говори за няква стачка май месец.. ще се моля да е истина,все ще доживея Май
пък госпожата по БЕЛ ни разказа че сега през 2008 ще има доста повече почивни днии великденската ваканция вместо 2 ще е 20 дена
и там още някфи ... амаааа въпреки това само като си помисля че ще ставам в 7:00 ... леллелеее незнаам , що толку раноо забогаааа
![]()
Ми не умирам от желание да ходя, ама факт е - има още 7 дена почивка..![]()
You are broken, I can fix you...
Не ми се тръгва много-много, но няма начин. Почивките са малко, ние не сме роботи подяволите.
Първата седмица, мисля, ще имаме "мозъчна атака" по Физика на извеждане на формула о.О. Естествено не знам как ще стане номера, нооо... Абе с к'ъв кеф бих и дала аз една мозъчна атака на нея.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Въобще не ми се ходи.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
колкото и да ни се ходи и да не ни се ходи факт е че ще трябва да ходим НА МЕН НЕ МИ СЕ ХОДИ ВЪОБЩЕ!!!![]()
![]()
Еми на мен ми се ходиТва е първата година, в която ми харесва да ходя на училище.
аз за 11 годишната си практика не съм имал чак цяла година айде дни дето да ми се ходи да ма цяла година....![]()
![]()
Искам винаги да съм ваканция изобщо не ми се ходи на даскало ...
Пф,не ми се става в 6.30ч-сега още не мога да си отспя!
+това имам класно по английски и как се наквасих и с останалите...мани беги!!!Иначе ми липства простотията в даскало,но искам още 1 седмица,щото до ся не почивах,ами учих,щото проспах 7 урока по физика...пф тоя английски...![]()
![]()
Не мерси!
Като знам какви ще са резултатите от класното по литература и като знам, че ме очакват още две класна по немски и английски...
Да уе, аз пък ставам в 5:45, в 6:30 съм на спирката и в 7:10 съм в даскало. Очарователно!Направо не ми се мисли как ще стана. Пф, и класната по литература ще ни връщат. Ами ако ония е намерил контролните по геометрия?
Ъх, и ще правим контролни по английски. Ня'ам думи просто.
![]()